Vaša Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 stromeček se sudejma mám už dlouho, ale je potřeba lichou na OII / Passat B6 a to se mi nedaří sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 vercajk.cz objednají ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 nějak jim nejedou stránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 njn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Vasa : tady beru vrtaky ja... maj tam jak stoupani po 1mm tak i 2 mm s jsou i docela levny http://www.vrtaky.cz/detail/stupnovite-vrtaky-hss/142/219/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Dobrý odkaz tak to bude Váša spokojen i já děkuji......:-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Nový pomocník jiného oboru ale je také potřeba :-)) ..tak jsme řádili na zahradě :-))))) obsah 135cm 4takt OHC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Jak už jsem psal v bazaru před časem jsem dostal velice zajímavou nabídku na nové pneu tak jsem dal inzerát VIZ bazar..a podařilo se prodat mé ještě velice dobré pneu.....a včera obout na nové 215/45/17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) a výkon?? mmj, slyšel jsem na tebe chválu na jedné Agáve OI combi, prý táhne jako ďas Editováno: 4. Září 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Ahoj Jardo jj řikal :-))))to jsem rád že je spokojen.......má 3.3kw :-)))))moc se mne tyto málé stroje zamlouvají......:-))))ktomu jsem ještě pořídil křovinák a ten má 25cm a 0,8kw.....to je sranda výkon :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Ahoj Jardo jj řikal :-))))to jsem rád že je spokojen.......má 3.3kw :-)))))moc se mne tyto málé stroje zamlouvají......:-))))ktomu jsem ještě pořídil křovinák a ten má 25cm a 0,8kw.....to je sranda výkon :-))))))) Dostanete na hubu oba dva Martine fakt táhne až za roh, nechápu jinak jsem podnikl kroky k nápravě, aby jsi byl spokojen i ty. Děkuji To Rolbař: ty kundice ukecaná počkej, jen počkej a bude :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Nový pomocník jiného oboru ale je také potřeba :-)) ..tak jsme řádili na zahradě :-))))) jsem zvědav, kdy do toho montneš tempomat a parkpilota, aby to sekalo a jezdilo samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Dostanete na hubu oba dva Martine fakt táhne až za roh, nechápu jinak jsem podnikl kroky k nápravě, aby jsi byl spokojen i ty. Děkuji To Rolbař: ty kundice ukecaná počkej, jen počkej a bude :prc: to jsou stále sliby chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 jsem zvědav, kdy do toho montneš tempomat a parkpilota, aby to sekalo a jezdilo samo tempomat a navi aby jezdila sama :-)))))zrovna jsem si řikal že ti musím někdy zavolat budu potřebovat nějaké rady ohledně plyn topení......:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Pro Pavla A Jardu to jsem rád že spokojenost......neni problem mrknout na cokoliv......:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Jeden včerejší Magicar M100 do oktavie combi TOUR...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 (editace) Abych se taky přiznal se svým vděkem! Martin zvládne za půl dne domontovat i šestý rychlostní stupeň :D Editováno: 6. Září 2008, autor: Neo Moucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Abych se taky přiznal se svým vděkem! Martin zvládne za půl dne domontovat i šestý rychlostní stupeň :D JJ ale zapoměl si dodat jen u některých modelů......specialní edice tajné 6-stky :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 RaidHP v RS tlak turba a teplota oleje :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prevry Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 dotaz na Martina. Máš tam SZ. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 JJ již pořešeno.....až bude dám vědět stejnak za ním musím takže nezapomenu snad :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Kompletní sada na výhřev do OI...vše potřebné pro montáž vlastní foto montáže už jsem nedávám je toho tady asi dost :-) Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Je čas příprav na Výhřev do OII.....panel s ovládáním pro sedačky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Lampa Superb na ND nebo na opravu (nearetují boční tlačítka)kdyby někdo chtěl........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Domontáž Regulace (čidel) pro xenony na OI 1.8Turbo/LPG....škoda dost narychlo namontovala jen světla a řekla majitelu pane ostatní vám už nikdo neudělá už takhle to máte dost drahý atd...... kompletní oprava elektronstalace + domontáž toho co tam nebylo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.