MartinRS Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Oprava brzd na starém vozidle co mám na popojíždění po Praze ...přední destičky na škoda favorit totál KO......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) Servopumpa a Klima kompresor určitě se někdy bude hodit tak jsem ho koupil do zásoby....:-) Editováno: 5. Únor 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Servopumpa a Klima kompresor určitě se někdy bude hodit tak jsem ho koupil do zásoby....:-) Ty voe ted zrovna ukazovali ve zpravach, ze chytli 5 lidi co tahali tydle vecicky ze skodovky :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ty voe ted zrovna ukazovali ve zpravach, ze chytli 5 lidi co tahali tydle vecicky ze skodovky :D ... hmm tak to je jasný ... .. se tím ještě chlubí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No ono jich tu bude :-))))ale bohužel špatná adresa.....pokud by někdo měl starosti tak to mám i s dokladem a jde o použité věci......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No ono jich tu bude :-))))ale bohužel špatná adresa.....pokud by někdo měl starosti tak to mám i s dokladem a jde o použité věci......:-) No tak sem to vubec nemyslel. Ono ja myslim, ze ze skodofky se toho ztraci asi fakt hodne. Jen proste, ze sem tu cetl co sis poridil a zrovna ten samej dil ve zpravach, jinak bych si ani nevzpomel co si psal, ze si poridil do zasoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 V poho Michale o nic nejde ale najdou se lidi kteří rádi kontrolují jak to je atd........ale když kouknu do bazaru tak někdy věci co tam jsou tak koukám......:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No jo no ... tak hlavne at to neni nic z nasich aut co se tu prodava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Právě....tady člověk koupí jeden usmolenej kompresor a už málem halo.....ale hoši máme tady bazar , annoci a podobné další věci a když to čtu tak je mě na nic ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Martine chci se zeptat jde MaxiDot do Oct Tour 2004 kdyz nema pal PC ? Vasa rika ze ano, o teplotu me nejde...stacilo by aby vse fungovalo, staci jen maxik a prava packa? popr kabel k radiu, delas i podsviceni budiku ? Kdyztak me dej vedet pres SZ diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Proč by maxík nešel??To víš,že jde.Myslel jsem,že když to prodáváš ve velkém,že něco o tom víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Proč by maxík nešel??To víš,že jde.Myslel jsem,že když to prodáváš ve velkém,že něco o tom víš. Ve velkym ...ty vtipalku no jeste se me nikdo neptal, kdo nemel ani Pal PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Maxík tam jde.Když nemá pc,budou dole 3 čárky.Páčku a dráty musíš natáhnou,aby šlo alespoň něco.Pokud nenatáhneš čidlo,zase budou dole jen čárky.Je to práce na hodinku,tak nechápu,pokud chce někdo maxík,nedodělá si plnohodnotně pal.pc.když je to skoro za babu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 už jsem poslal SZ....ale jak už psal cosby jde to vše pohodlně dodělat......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Maxík tam jde.Když nemá pc,budou dole 3 čárky.Páčku a dráty musíš natáhnou,aby šlo alespoň něco.Pokud nenatáhneš čidlo,zase budou dole jen čárky.Je to práce na hodinku,tak nechápu,pokud chce někdo maxík,nedodělá si plnohodnotně pal.pc.když je to skoro za babu Jo jo .. ale tak trochu mi je divné proč teda někdo chce maxík když mu to nebude skoro nic ukazovat... tak možná dveře???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drippera Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Prosím o radu. Jakým způsobem je přivněné véčko na masce chladiče na RS ? Mám čiplého dvoulitra a ono V jsem si samozřejmě dokopil no ale nevim, jak ho tam připevnit ? Jak to vyřešili pazůři z Mladé Boleslavi ? Díky za tip. Válec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ten znak je na destičce a ta je natavena na mřížky.......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Jedna specialní Oktávěnka TOUR :-))) montáž Radiostanice Motorola.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 No hlavne jestli uz mas dohodnutej patek a prijedete do MB !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Márty pěkný no myslím, že neorazí a nebo, že by? já možná, ale podle toho jak si domluvíme hlídáí prcka Petr81 je už uvědoměn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Márty pěkný no myslím, že neorazí a nebo, že by? já možná, ale podle toho jak si domluvíme hlídáí prcka Petr81 je už uvědoměn Zadne vymluvy !! Dorazte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Po práci mám bohužel nějakou montáž tak nevim a musím něco připravovat na víkend.....něco budu montit.....:-)))) tak si aspon dejte jedno za mě...:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Po práci mám bohužel nějakou montáž tak nevim a musím něco připravovat na víkend.....něco budu montit.....:-))))tak si aspon dejte jedno za mě...:-)) To sou vymluvy !!! Njn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.