Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Teda Zdendo, jsi teda dobrej, ze jsi to poznal :) a souhlasím naprosto adamem i gdanxem - martin fakt umí :) sice je fakt, ze i na nejnižší intenzitu to svítí víc, než se zeleným, ale zatím mi to nijak nevadí...

A vypadá to teda o dost líp, než zelená :)

Vloženo

Jedna známá okta jednoho pána :-)))))

Montáž Bluetooth sady cark 7w a předělání podsvětlení na blu/red včetně upravení sony radia bílo-červeného na modro-červené.....Mrs :-)))

post-208-1227599575_thumb.jpg

post-208-1227599581_thumb.jpg

post-208-1227599587_thumb.jpg

post-208-1227599592_thumb.jpg

post-208-1227599597_thumb.jpg

post-208-1227599603_thumb.jpg

Vloženo

náhodou mám od Martina taky bílé podsvětlení a je to pohodička jas vůbec nestahuji asi jsem si zvykl ;) jen ještě malá poznámka nenechával jsem to dělat já, ale majitel okty přede mnou ;)

Vloženo

Ahoj Henslíku :-)))to nevadí,že to nechal udělat předchozí majitel :-))))aspon si to měl bez práce :-)))s Lubošem jsme to dost brutálně odladovali.....:-))))přeci jenom bílá je bílá.....

Vloženo
Ahoj Henslíku :-)))to nevadí,že to nechal udělat předchozí majitel :-))))aspon si to měl bez práce :-)))s Lubošem jsme to dost brutálně odladovali.....:-))))přeci jenom bílá je bílá.....

Kecat a dělat úpravy to jóó, ale aby si přijel na besídku, to nééééé

Vloženo

Ahoj Martine,jsem tu nový a pročetl jsem celé forum.Mohl bych využívat tvých služeb servisu? Prosím dej vědět a v případě že ano tak nějaký kontakt. Máš zlaté ručičky a to se dnes jen tak nevidí. Díky moc za odpověd Libor

libcinek@seznam.cz 737120206

Vloženo
Montáže všeho co dělám.....různé domontáže v orig. provedení a předělávky....

foto seriálky a nějaké ty komentáře :-)))))

Montáž tažného zařízení a parkovacích radarů.........

použita orig sada PDC jen jsem pozměnil místo čidel..... :D:D

Tažné taktéž orig.......... :D

Martin

Ahojky MARTINE náš ještě tempomat a zda pújde do mé babičky OI 1.8 20V 93kw r.v. 10/1997 Díky moc

Vloženo

Zdarek prosim o info jak narocne je dodelat vyhrivani prednich kresel u OII - predpokladam, ze bys zvladl.... :)

jinak vse potrebne (teda krome naradi :)) mam- predni vyhrejvany sedadla-pouze vymnenit, jednotka pod spolujezdc. sedackou taky je, kabelaz pod sedackama take, jen dotahat v palubovce - taky mam komplet kabelaz a samozdrejme panel na ovladani k vymene taky ..... takze vse jen zkompletit a mozna asi nakodovat......

dik

Vloženo
Zdarek prosim o info jak narocne je dodelat vyhrivani prednich kresel u OII - predpokladam, ze bys zvladl.... :)

jinak vse potrebne (teda krome naradi :)) mam- predni vyhrejvany sedadla-pouze vymnenit, jednotka pod spolujezdc. sedackou taky je, kabelaz pod sedackama take, jen dotahat v palubovce - taky mam komplet kabelaz a samozdrejme panel na ovladani k vymene taky ..... takze vse jen zkompletit a mozna asi nakodovat......

dik

sedačky OII dle času stráveného a záleží v jaké formě máš kabeláže????

odstrojit vše potřebné a udělat to jako origo něco spolkne času......ale zase kvalitka......

Vloženo
já se chci zeptat na kolik výde komplet změna podsvícení např, na dveřích mám a všude mi svítí zelená barva, a já bych chtěl červenou???

odepište mi prosím na email Obadal.rada@centrum.cz, moc dík, odkud jste??

odepsáno na mail........je to dle vybavení vozu a modelu.....M.

Vloženo
sedačky OII dle času stráveného a záleží v jaké formě máš kabeláže????

odstrojit vše potřebné a udělat to jako origo něco spolkne času......ale zase kvalitka......

vice PM

Vloženo

Ahoj Martine. Mám dotaz,ptal jsem se tu ohledně audiny a byl jsem odkázán na Tebe, že by jsi mohl něco o mém problému vědět. Máme v rodině audi allroad 2007 a nemůžeme se dostat ke spotřebě,jak už aktuální tak i průměrné. Pouze co nám auto ukazuje je dojezd,tak usuzuji,že by mělo podobně jako maxidot u škodovky ukazovat spotřebu. Nějakou průměrnou spotřebu to znát pro výpočet musí. Děkuju předem za odpověd a omlouvám se že takhle otravuju.

Jinak k tvé práci musím dodat jen poklony. Jiz dlouho si celý tento web pročítam,akorát registroval jsem se až nedávno a je tu moc šikovných lidí a mezi ně patříš 100%ně i Ty ;) moc se mi tvoje práce(asi i koníček) líbí,také rád pracuji s autem,ikdyž můžu dělat jen věci,na které mám znalosti a také potřebné vybavení. Rád bych se ale dostal do fáze jako Ty,pak je ta práce zároven koníčkem a to je asi dost důležitý.

Vloženo

Ahoj pane děkuji :-))))no je to práce a koníček mou předností je preciznost ne kvantita.....:-))))

k té audi.......je to věc softwaru informace tam jsou ale nezobrazují se nejaký politický záměr audi....zřejmě aby zákazník neřval že to tolika papá........:-))))

určitě nějaký soft.maník by věděl co kde pozměnit aby to tam bylo........

otázka je má to některá audi tato podobná????????

M.

Vloženo

Já to tu čtu a vidim,že to neni o tom udělat hromadu práce,ale udělat hromadu práce kvalitně a to spíš než tu hromadu,tak radši kvalitu...je mi to jasný a plně souhlasim;)

Jinak s tou Audi...to je ten problém,vůbec nevim jestli to nějaký auto má podobný tomu našemu...taky mě napadla varianta,nedali to tam,abysme nevěděli :aggressive: ,ale zas mi to přijde hloupý takhle..

Vloženo

2 MartinRS: jj, taky mám pročtené celé vlákno, kvalita je opravdu vidět, klobou dolů :palec2: . jInak Martine, co je potřeba dělat za školu, abych se dostal do stejné fáze jako ty?

Vloženo (editace)
Ahoj Martine. Mám dotaz,ptal jsem se tu ohledně audiny a byl jsem odkázán na Tebe, že by jsi mohl něco o mém problému vědět. Máme v rodině audi allroad 2007 a nemůžeme se dostat ke spotřebě,jak už aktuální tak i průměrné. Pouze co nám auto ukazuje je dojezd,tak usuzuji,že by mělo podobně jako maxidot u škodovky ukazovat spotřebu. Nějakou průměrnou spotřebu to znát pro výpočet musí. Děkuju předem za odpověd a omlouvám se že takhle otravuju.

Jinak k tvé práci musím dodat jen poklony. Jiz dlouho si celý tento web pročítam,akorát registroval jsem se až nedávno a je tu moc šikovných lidí a mezi ně patříš 100%ně i Ty ;) moc se mi tvoje práce(asi i koníček) líbí,také rád pracuji s autem,ikdyž můžu dělat jen věci,na které mám znalosti a také potřebné vybavení. Rád bych se ale dostal do fáze jako Ty,pak je ta práce zároven koníčkem a to je asi dost důležitý.

já bych řekl že stačí přidat páčku a nakodovat FIS v palubní desce 19.

http://de.openobd.org/audi/a6_4f.htm#17

Editováno: , autor: Milhausek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...