jurach Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Teda Zdendo, jsi teda dobrej, ze jsi to poznal a souhlasím naprosto adamem i gdanxem - martin fakt umí sice je fakt, ze i na nejnižší intenzitu to svítí víc, než se zeleným, ale zatím mi to nijak nevadí... A vypadá to teda o dost líp, než zelená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 To mne těší že je spokojenost neni problem cokoli řešit.....:-))M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Montáž nového radia a demontáž origo radia ford + sprovoznění origo ovládání u volantu na radio sony.... Mrs:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Jedna známá okta jednoho pána :-))))) Montáž Bluetooth sady cark 7w a předělání podsvětlení na blu/red včetně upravení sony radia bílo-červeného na modro-červené.....Mrs :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 náhodou mám od Martina taky bílé podsvětlení a je to pohodička jas vůbec nestahuji asi jsem si zvykl jen ještě malá poznámka nenechával jsem to dělat já, ale majitel okty přede mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Ahoj Henslíku :-)))to nevadí,že to nechal udělat předchozí majitel :-))))aspon si to měl bez práce :-)))s Lubošem jsme to dost brutálně odladovali.....:-))))přeci jenom bílá je bílá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Ahoj pane :.-))))člověče čekám až zavolá....:-))))co kára kdyžtak sms..... Nazdarek!! Taky jsem zvedavej.. Asi to zitra proverim pres sms.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Ahoj Henslíku :-)))to nevadí,že to nechal udělat předchozí majitel :-))))aspon si to měl bez práce :-)))s Lubošem jsme to dost brutálně odladovali.....:-))))přeci jenom bílá je bílá..... Kecat a dělat úpravy to jóó, ale aby si přijel na besídku, to nééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) Ahoj :-))))to víš pane mám ted jiné starosti a radosti ale neni problem něco podniknout když bude čásek ........:-))) Editováno: 26. Listopad 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 jj vím , ale nezapomínej, že ručičky jsou red Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Jsou RED a hlavně jiné :-))))ty origo mám vlastně ještě doma :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 já se chci zeptat na kolik výde komplet změna podsvícení např, na dveřích mám a všude mi svítí zelená barva, a já bych chtěl červenou??? odepište mi prosím na email Obadal.rada@centrum.cz, moc dík, odkud jste?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcinek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Ahoj Martine,jsem tu nový a pročetl jsem celé forum.Mohl bych využívat tvých služeb servisu? Prosím dej vědět a v případě že ano tak nějaký kontakt. Máš zlaté ručičky a to se dnes jen tak nevidí. Díky moc za odpověd Libor libcinek@seznam.cz 737120206 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcinek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Montáže všeho co dělám.....různé domontáže v orig. provedení a předělávky....foto seriálky a nějaké ty komentáře :-))))) Montáž tažného zařízení a parkovacích radarů......... použita orig sada PDC jen jsem pozměnil místo čidel..... Tažné taktéž orig.......... Martin Ahojky MARTINE náš ještě tempomat a zda pújde do mé babičky OI 1.8 20V 93kw r.v. 10/1997 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Zdarek prosim o info jak narocne je dodelat vyhrivani prednich kresel u OII - predpokladam, ze bys zvladl.... jinak vse potrebne (teda krome naradi ) mam- predni vyhrejvany sedadla-pouze vymnenit, jednotka pod spolujezdc. sedackou taky je, kabelaz pod sedackama take, jen dotahat v palubovce - taky mam komplet kabelaz a samozdrejme panel na ovladani k vymene taky ..... takze vse jen zkompletit a mozna asi nakodovat...... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Zdarek prosim o info jak narocne je dodelat vyhrivani prednich kresel u OII - predpokladam, ze bys zvladl.... jinak vse potrebne (teda krome naradi ) mam- predni vyhrejvany sedadla-pouze vymnenit, jednotka pod spolujezdc. sedackou taky je, kabelaz pod sedackama take, jen dotahat v palubovce - taky mam komplet kabelaz a samozdrejme panel na ovladani k vymene taky ..... takze vse jen zkompletit a mozna asi nakodovat...... dik sedačky OII dle času stráveného a záleží v jaké formě máš kabeláže???? odstrojit vše potřebné a udělat to jako origo něco spolkne času......ale zase kvalitka...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 LIBCINEK ......tempomaty jsou ale na 97 1.8 92kw to bohužel nejde......M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 já se chci zeptat na kolik výde komplet změna podsvícení např, na dveřích mám a všude mi svítí zelená barva, a já bych chtěl červenou???odepište mi prosím na email Obadal.rada@centrum.cz, moc dík, odkud jste?? odepsáno na mail........je to dle vybavení vozu a modelu.....M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 sedačky OII dle času stráveného a záleží v jaké formě máš kabeláže????odstrojit vše potřebné a udělat to jako origo něco spolkne času......ale zase kvalitka...... vice PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Montáž Magicar NEW M870 s dálk.startem do F-Focus no trochu složitější montáž do tohoto vozidla ale vše maká.... Montáž modulu na denního světla.... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Ahoj Martine. Mám dotaz,ptal jsem se tu ohledně audiny a byl jsem odkázán na Tebe, že by jsi mohl něco o mém problému vědět. Máme v rodině audi allroad 2007 a nemůžeme se dostat ke spotřebě,jak už aktuální tak i průměrné. Pouze co nám auto ukazuje je dojezd,tak usuzuji,že by mělo podobně jako maxidot u škodovky ukazovat spotřebu. Nějakou průměrnou spotřebu to znát pro výpočet musí. Děkuju předem za odpověd a omlouvám se že takhle otravuju. Jinak k tvé práci musím dodat jen poklony. Jiz dlouho si celý tento web pročítam,akorát registroval jsem se až nedávno a je tu moc šikovných lidí a mezi ně patříš 100%ně i Ty moc se mi tvoje práce(asi i koníček) líbí,také rád pracuji s autem,ikdyž můžu dělat jen věci,na které mám znalosti a také potřebné vybavení. Rád bych se ale dostal do fáze jako Ty,pak je ta práce zároven koníčkem a to je asi dost důležitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Ahoj pane děkuji :-))))no je to práce a koníček mou předností je preciznost ne kvantita.....:-)))) k té audi.......je to věc softwaru informace tam jsou ale nezobrazují se nejaký politický záměr audi....zřejmě aby zákazník neřval že to tolika papá........:-)))) určitě nějaký soft.maník by věděl co kde pozměnit aby to tam bylo........ otázka je má to některá audi tato podobná???????? M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Já to tu čtu a vidim,že to neni o tom udělat hromadu práce,ale udělat hromadu práce kvalitně a to spíš než tu hromadu,tak radši kvalitu...je mi to jasný a plně souhlasim;) Jinak s tou Audi...to je ten problém,vůbec nevim jestli to nějaký auto má podobný tomu našemu...taky mě napadla varianta,nedali to tam,abysme nevěděli ,ale zas mi to přijde hloupý takhle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 2 MartinRS: jj, taky mám pročtené celé vlákno, kvalita je opravdu vidět, klobou dolů . jInak Martine, co je potřeba dělat za školu, abych se dostal do stejné fáze jako ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) Ahoj Martine. Mám dotaz,ptal jsem se tu ohledně audiny a byl jsem odkázán na Tebe, že by jsi mohl něco o mém problému vědět. Máme v rodině audi allroad 2007 a nemůžeme se dostat ke spotřebě,jak už aktuální tak i průměrné. Pouze co nám auto ukazuje je dojezd,tak usuzuji,že by mělo podobně jako maxidot u škodovky ukazovat spotřebu. Nějakou průměrnou spotřebu to znát pro výpočet musí. Děkuju předem za odpověd a omlouvám se že takhle otravuju. Jinak k tvé práci musím dodat jen poklony. Jiz dlouho si celý tento web pročítam,akorát registroval jsem se až nedávno a je tu moc šikovných lidí a mezi ně patříš 100%ně i Ty moc se mi tvoje práce(asi i koníček) líbí,také rád pracuji s autem,ikdyž můžu dělat jen věci,na které mám znalosti a také potřebné vybavení. Rád bych se ale dostal do fáze jako Ty,pak je ta práce zároven koníčkem a to je asi dost důležitý. já bych řekl že stačí přidat páčku a nakodovat FIS v palubní desce 19. http://de.openobd.org/audi/a6_4f.htm#17 Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.