Prosinec 10, 200816 r To je redukce mezi Superbackou lampicku a svorkovnici v Octavii pro stropni lampicku. Zluty drat se musi natahnout napr. k ovladaci svetel, kvuli podsviceni tlacitek lampicky a difuznimu osvetleni.
Prosinec 10, 200816 r Já vím na co je ta redukce.... Martin právě psal, že redukce se nedělají... Tak jsem mu to chtěl ukázat..
Prosinec 10, 200816 r Další jedna Klubovka Okta mazlík.....na PDC a lampička SUP :-))))) U montáže jsem nebyl,takže teď vidím ukázku od Martina z kuchyně Jako vždy precizně odvedená práce a vše maká jak má. takže velký dík a pochvala
Prosinec 10, 200816 r Koukam ze si taky nekdo pohral s nalakovanim superbacky lampy na cerno. Jj,jen se mi ta matná nezdá tak úplně matná Ještě si přes vánoce pohraju s tlačítkama
Prosinec 11, 200816 r Autor a tohle je co?http://cgi.ebay.de/W8-Innenleuchte-Adapter...A1%7C240%3A1318 koukám jak v DE jsou koumáci.......ale jsem pro výměnu konektoru moc konektorů nebude dělat dobrotu .-)))) jinak jsem psal že se nedělají.....myšleno neprodávají ve škodě.......jinde hledat neni čas ....rychlejší je uprava konektoru.... Upraveno Prosinec 11, 200816 r od MartinRS
Prosinec 11, 200816 r Autor U montáže jsem nebyl,takže teď vidím ukázku od Martina z kuchyně Jako vždy precizně odvedená práce a vše maká jak má. takže velký dík a pochvala Pane i já děkuji !! :-))))
Prosinec 11, 200816 r prosim o napovedu je identicka ta prostredni mrizka u OII RS a u toho orig. tuning navleku na naraznik? viz. foto... pripada mi, ze ta prostredni mrizka je stejna s RS a ty dve krajni mrizky jsou stejny jako jsou v normalnim narazniku.... diky za kazdou radu, ktera mi to vysvetli
Prosinec 12, 200816 r Autor Opravdu rád bych pomohl ale netuším....zřejmě se to bude muset otestovat a nebo popis výrobce........??? Mrs.
Prosinec 12, 200816 r koukám jak v DE jsou koumáci.......ale jsem pro výměnu konektoru moc konektorů nebude dělat dobrotu .-))))jinak jsem psal že se nedělají.....myšleno neprodávají ve škodě.......jinde hledat neni čas ....rychlejší je uprava konektoru.... A mohl by jsi mi poradit, jak přepinovat původní konektor na nový? Už mám objednáno světlo i konektor na novou lampičku, ale nemám DP Superb, tak nevím jak to zapojit do nového konektoru.... Ta redukce je celkem drahá... koupit konektor a přepinovat + jeden pin na osvětlení vyjde levněji.. díky..
Prosinec 12, 200816 r Autor jj je tam obsazeno pozice 1 3 4 5 1 podsvětlení šedo/modrá 3 komfort dveře hnědo/modrá 4 kostra hnědá 5 napájení červeno/černá ale ještě je potřeba dát jiné piny mini ISO....... ps nakonec jsem to ted hned našel Upraveno Prosinec 12, 200816 r od MartinRS
Prosinec 13, 200816 r Autor Jeden krásný stroj OII 1.8TFSI vyroben 11/2008 a škoda nechtěla domontovat v orig.provedení PDC......chtěla dát jen nějaké neorigo...... M. Upraveno Prosinec 13, 200816 r od MartinRS
Prosinec 16, 200816 r Ahoj Martine, podľa týchto foto vieš spojazdniť origo PDC aby ukazovalo ja na rádii Stream MO3 MP08?? Ak áno tak keď predám starý taxík by som ťa trošku otravoval s montážou... lebo v servise, kde som kupoval auto mi povedali, že namontujú origo, ale na rádii nehrozí aby to fungovalo... ;-(((
Prosinec 22, 200816 r Martine i tobe velke diky za vse v tomto roce a ze toho nebylo malo pekny svatky
Prosinec 23, 200816 r Autor Ahoj pane já moc děkuji věřím,že budem pokračovat :-))))jsem rád že jsme odstranili tu závada speciální :-))))a máš konečně NEW budíky........foto nemáme bohužel :-))))ted na vánoce jsem nestíhal fotit a raději se věnoval práci:-)))) Tobě a Všem tady na foru přeji krásné svátky pohodu a klídek Vánoc......:-)))))Mrs. Upraveno Prosinec 23, 200816 r od MartinRS
Prosinec 27, 200816 r Martine mohl bych tě poprosit o schéma na zapojení té lampičky ze Superba? prý tam jsou vývody na samostmívací zrcátko, to mně zajímá.. moc díky.. můj mail: milhausek@post.cz
Leden 1, 200916 r Autor Schema určitě najdeš někde na foru já ho někde mám ale nejsem u zdroje ted :-))))))))
Leden 7, 200916 r Autor Ahoj v Novém Roce......Tak se mne dostala k otestování Okta II facelift no pěkné podařené celkem a i v elektrice nějaké ty změny foto později :-))))
Leden 10, 200916 r Autor Ahoj Tome :-))))musím doplnit že Tomáš lakoval a až ted koukám na čudlíky a super je to dost pracné :-))))ale luxus....máš tam pěkný ty ledky místo žárovek asi tam také něco dám........
Leden 12, 200916 r jj ledky, Tome moc povedené Marťas mám zajímavej eshop tak se ozvi je to v HK už jsem od nich taky něco bral a asi brát budu tak to můžeme spojit a pošta je free shiping Upraveno Leden 12, 200916 r od Hensel
Leden 12, 200916 r Autor JJ Hensel :-))))někdo už mě řikal o super ledkách místo žárovek......:-))))asi stejná f.............
Leden 12, 200916 r jj ledky, Tome moc povedené Marťas mám zajímavej eshop tak se ozvi je to v HK už jsem od nich taky něco bral a asi brát budu tak to můžeme spojit a pošta je free shiping Tohle nepochopím do smrti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.