Doli Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 To je redukce mezi Superbackou lampicku a svorkovnici v Octavii pro stropni lampicku. Zluty drat se musi natahnout napr. k ovladaci svetel, kvuli podsviceni tlacitek lampicky a difuznimu osvetleni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Já vím na co je ta redukce.... Martin právě psal, že redukce se nedělají... Tak jsem mu to chtěl ukázat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Další jedna Klubovka Okta mazlík.....na PDC a lampička SUP :-))))) U montáže jsem nebyl,takže teď vidím ukázku od Martina z kuchyně Jako vždy precizně odvedená práce a vše maká jak má. takže velký dík a pochvala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Koukam ze si taky nekdo pohral s nalakovanim superbacky lampy na cerno. Jj,jen se mi ta matná nezdá tak úplně matná Ještě si přes vánoce pohraju s tlačítkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 (editace) a tohle je co?http://cgi.ebay.de/W8-Innenleuchte-Adapter...A1%7C240%3A1318 koukám jak v DE jsou koumáci.......ale jsem pro výměnu konektoru moc konektorů nebude dělat dobrotu .-)))) jinak jsem psal že se nedělají.....myšleno neprodávají ve škodě.......jinde hledat neni čas ....rychlejší je uprava konektoru.... Editováno: 11. Prosinec 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 U montáže jsem nebyl,takže teď vidím ukázku od Martina z kuchyně Jako vždy precizně odvedená práce a vše maká jak má. takže velký dík a pochvala Pane i já děkuji !! :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 prosim o napovedu je identicka ta prostredni mrizka u OII RS a u toho orig. tuning navleku na naraznik? viz. foto... pripada mi, ze ta prostredni mrizka je stejna s RS a ty dve krajni mrizky jsou stejny jako jsou v normalnim narazniku.... diky za kazdou radu, ktera mi to vysvetli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Opravdu rád bych pomohl ale netuším....zřejmě se to bude muset otestovat a nebo popis výrobce........??? Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 koukám jak v DE jsou koumáci.......ale jsem pro výměnu konektoru moc konektorů nebude dělat dobrotu .-))))jinak jsem psal že se nedělají.....myšleno neprodávají ve škodě.......jinde hledat neni čas ....rychlejší je uprava konektoru.... A mohl by jsi mi poradit, jak přepinovat původní konektor na nový? Už mám objednáno světlo i konektor na novou lampičku, ale nemám DP Superb, tak nevím jak to zapojit do nového konektoru.... Ta redukce je celkem drahá... koupit konektor a přepinovat + jeden pin na osvětlení vyjde levněji.. díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) jj je tam obsazeno pozice 1 3 4 5 1 podsvětlení šedo/modrá 3 komfort dveře hnědo/modrá 4 kostra hnědá 5 napájení červeno/černá ale ještě je potřeba dát jiné piny mini ISO....... ps nakonec jsem to ted hned našel Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) Jeden krásný stroj OII 1.8TFSI vyroben 11/2008 a škoda nechtěla domontovat v orig.provedení PDC......chtěla dát jen nějaké neorigo...... M. Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Ahoj Martine, podľa týchto foto vieš spojazdniť origo PDC aby ukazovalo ja na rádii Stream MO3 MP08?? Ak áno tak keď predám starý taxík by som ťa trošku otravoval s montážou... lebo v servise, kde som kupoval auto mi povedali, že namontujú origo, ale na rádii nehrozí aby to fungovalo... ;-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 JJ neni problem až to bude aktul napiš SZ......M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Ok, bude to asi aktuálne až na jar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Martine i tobe velke diky za vse v tomto roce a ze toho nebylo malo pekny svatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Ahoj pane já moc děkuji věřím,že budem pokračovat :-))))jsem rád že jsme odstranili tu závada speciální :-))))a máš konečně NEW budíky........foto nemáme bohužel :-))))ted na vánoce jsem nestíhal fotit a raději se věnoval práci:-)))) Tobě a Všem tady na foru přeji krásné svátky pohodu a klídek Vánoc......:-)))))Mrs. Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Martine mohl bych tě poprosit o schéma na zapojení té lampičky ze Superba? prý tam jsou vývody na samostmívací zrcátko, to mně zajímá.. moc díky.. můj mail: milhausek@post.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Schema určitě najdeš někde na foru já ho někde mám ale nejsem u zdroje ted :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj v Novém Roce......Tak se mne dostala k otestování Okta II facelift no pěkné podařené celkem a i v elektrice nějaké ty změny foto později :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Od Martina zapojená sup lampička a nalakovaná včetně tlačítek k rs stropnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ahoj Tome :-))))musím doplnit že Tomáš lakoval a až ted koukám na čudlíky a super je to dost pracné :-))))ale luxus....máš tam pěkný ty ledky místo žárovek asi tam také něco dám........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) jj ledky, Tome moc povedené Marťas mám zajímavej eshop tak se ozvi je to v HK už jsem od nich taky něco bral a asi brát budu tak to můžeme spojit a pošta je free shiping Editováno: 12. leden 2009, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jedno RS speciál :-)))))na tempomat........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 JJ Hensel :-))))někdo už mě řikal o super ledkách místo žárovek......:-))))asi stejná f............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jj ledky, Tome moc povedené Marťas mám zajímavej eshop tak se ozvi je to v HK už jsem od nich taky něco bral a asi brát budu tak to můžeme spojit a pošta je free shiping Tohle nepochopím do smrti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.