Mitomi Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Zaujal mě tento inzerát na sauto.cz http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7735873 Chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů tohoto fóra jestli má někdo zkušenosti s nákupem auta v Polsku. Zdá se mi to podezřele levné. Jsem tady nováček tak pls o radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Tohle už se tu řešilo...ale nemůžu to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitomi Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) hledal jsem podobné téma ale našel jsem jen nákup v Dánsku. Toto je odpověď na můj dotaz. Dobry den Auta sa skaldom, treba je rezervovat, a potom cakat na doklady od hlavneho imporetra znacky Skoda. Je mozne platit jen v PLN. Cena je bez DPH, podla zakonu EU, v inym statie nakupujete nove auta bez DPH (ale u prodejcy terba podpisat doklad VAT-22). Auto je priamo od predacy znacky Skoda, firmy Auro Lellek Plus. Mozna rezervovat dalkovo, na email by bol poslana zalohova faktura, lebo mozete prijst osobnie do Glivice. Zaloha 10%. Musite byt osobnie pri odberu auta, preto ze je vela dokladov do podpisania. Auto by bolo dodane do 2 tyzdni. Dajte znac, kedy mozete prijst do Polska rezervovat vuz. S uctou Piotr Kurek Editováno: 23. Listopad 2009, autor: Mitomi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 vynasob tu cenu x 1, 22 .. a uz to zas tak extra levne nebude. Je to cena bez DPH, po dovozu do cech musis tu DPH doplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitomi Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 V inzerátu vidíš cenu 325 t Kč + CZ DPH = 387t Kč za nové auto. Myslíš že je to moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
estevez Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 (editace) V inzerátu vidíš cenu 325 t Kč + CZ DPH = 387t Kč za nové auto. Myslíš že je to moc? Podívej se tady - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 Jamil i já jsme kupovali v PL (přímo u dealera Škoda). Záleží taky na kurzu - teď je zrovna nic moc... (cca 6,40,-Kč). Editováno: 24. Listopad 2009, autor: estevez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitomi Vloženo 25. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Jo díky za info hledal jsem přesně toto. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Zdravim..chci se zeptat, jak se v Polsku s nima domluvíte?? Oni umí trochu česky a nebo anglicky?? Jinak ta cena mi taky zaujala ...Chtěl bych vidět jak je to s cenou třeba u AUDI nebo BMW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitomi Vloženo 25. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Tak to je jednoduché já polski rozumím velmi dobře a domluvím se taky. V tom problem neni. Problem je v tom že to musíš zaplatit ve zlotych / zaloha a pak zbytek./ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Tak to je jednoduché já polski rozumím velmi dobře a domluvím se taky. V tom problem neni. Problem je v tom že to musíš zaplatit ve zlotych / zaloha a pak zbytek./ No jasný...tak polsky bych trochu taky rozuměl, ale technický věci moc ne... Tenhle inzerát, jak si sem šoupnul, to asi bude OII classic s ořezanou výbavou..co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitomi Vloženo 25. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ten co jsem tady šoupnul je ambiente /je to tam napsané / motor TSI 1.4 90kw. Není to TDičko a DPH doplatíš u nás v CZ. Ja vlastně pořád nejsem rozhodnutý jestli benzín nebo naftu. Spousta známých mě od benzínu odrazuje. Přitom nevím proč? Jsem z toho paf. Ja to potřebuji dát do firmy a určitě chci combi. Tohle to vím jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ten co jsem tady šoupnul je ambiente /je to tam napsané / motor TSI 1.4 90kw. Není to TDičko a DPH doplatíš u nás v CZ. Ja vlastně pořád nejsem rozhodnutý jestli benzín nebo naftu. Spousta známých mě od benzínu odrazuje. Přitom nevím proč? Jsem z toho paf. Ja to potřebuji dát do firmy a určitě chci combi. Tohle to vím jistě. Zaleži kolik toho za rok nalitaš,jestli min než 15 tis taky bych šel do benzinu ale jestli je to nad 15 tis tak bych volil naftu,ja nejsem zastance nafty(taky ji nemam),zaleži na každem co jsi zvoli.Ale u nafty je drahši servis a problem u systemu PD-nafta je ten že je dost haklivy na kvalitu nafty,což u nas u nas neni.Ale samozřejmně pro naftu hraje prim spotřeba,kdo jezdi hodně po dalnicich tak je to bezkonkurenčni.A nasledne opravy u dieslu jsou taky v jine cenove relaci než u dieslu.Nove motory TSI jsou skvěle leč ještě neodzkoušene takže nikdo nevi jak na tom budou se spolehlivosti u většiho počtu km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitomi Vloženo 25. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Většinou najezdím kolem těch 15 tisíc za rok. Takže moc nejezdím. Prostě auto do práce Ostrava a okolí. Jezdím většinou sám anebo max. ve dvou. Jsem živnostník a spíše celý den dělám než jezdím. S tím novým motorem máš pravdu. Nikdo zatím neví jak se to projeví po několika 10 tisíc km. Uvidím nechám tomu volný průběh - nutně to tento rok nepotřebuji. Zas*ane vanoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Při takovem najezdu bych šel jednoznačně do benzinu(levnějši servis,levnějši dily),ale samozřejmně zaleži na tobě co zvoliš,jinak přeji hodně štěsti při pořizovani noveho přibližovadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Já najedu cca 10tis ročně a pořídil jsem si diesel, rozhodně bych neměnil, doporučuji benzín i diesel protáhnout na zkušební jízdě a až podle toho se rozhodnout, každému vyhovuje něco jiného. Jezdit v autě jehož motor mi po čase nebude vyhovovat a pak se denně chlácholit že je finančně výhodnější není nic příjemného (vl.zkušenost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Nákup vyjde nejvýhodněji v Litvě. S tím asi problém není, otázka je se servisem-sice je všechno EU, ale mohu poskytnout kolegovy problémy v Belgii s OII v záruce a se záruční opravou tam (auto bylo nepojízdné) dovedu si docela představit české "byrokraty" v servisech, jak na záruku opravují auto zakoupené v Polsku nebo Litvě. Rád bych se ale pletl,možná že Belgie je "extra" byrokratická ale vyřizovalo se to hodně dlouho (oprava v hodnotě-a on se "šprajcnul"že nic platit nebude, že to je v záruce- asi do 500 EuRO už si přesně nevzpomínám na cenu) a zaměstnal s tím půl firmy, než odjel zpět. Tak já nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitomi Vloženo 27. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Ja myslím že je to taková osobní věc. Každý by si měl pocitově vybrat to co mu víc sedí než všechno neustále propočítávát. Každý motor má své klady i zápory. S tou zkušební jízdou máš naprostou pravdu. Díky za názor. Na 100 % není nikdy nic jisté /tedy že vyberu benzín/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitomi Vloženo 27. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Nákup vyjde nejvýhodněji v Litvě. S tím asi problém není, otázka je se servisem-sice je všechno EU, ale mohu poskytnout kolegovy problémy v Belgii s OII v záruce a se záruční opravou tam (auto bylo nepojízdné) dovedu si docela představit české "byrokraty" v servisech, jak na záruku opravují auto zakoupené v Polsku nebo Litvě. Rád bych se ale pletl,možná že Belgie je "extra" byrokratická ale vyřizovalo se to hodně dlouho (oprava v hodnotě-a on se "šprajcnul"že nic platit nebude, že to je v záruce- asi do 500 EuRO už si přesně nevzpomínám na cenu) a zaměstnal s tím půl firmy, než odjel zpět. Tak já nevím. Už jsem o tom slyšel i četl. No osobně si nedovedu představit že např. nepojízdné auto v záruce vezu do Litvy na záruční opravu. Ha ha to bych se asi prohnul vzad. No je potřeba to vše promyslet. Ve městě mám myslím 7 dealeru Škoda. Uvidím jak to vše dopadne. Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Jasně,ja nikomu nic nevnucuji ale koupit jsi diesla a najet ročně 10 tis.je podle mne blbost,ale každeho věc.Navic diesel je drahši na servis,proto jse vyplati při najezdu většiho počtu km.Ale samozřejmně je na každem at zvaži pro a proti jak benzinoveho tak diesloveho motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 O kolik je ten dieslel servis dražší ? Najedu za pět let 50.000 km a pak dám auto pryč tak mi spočítej o kolik zaplatím na těch čtyřech servisních prohlídkách víc - to bude asi balík který mě přesvědčí že jsem udělal blbost jak troufale tvrdíš. Nevíš už že mě 2.0 TDi stálo stejně jako v čechách 1.6 MPI kterou bych si osobně nikdy nekoupil kvůli tomu jak zrychluje z nízkých otáček, celkové pružnosti motoru když se naloží a jakou má spotřebu. Ještě k té záruce. Já jsem kupoval nové auto v SRN a někteří mě strašili že mi nebudou chtít v servisu v ČR dělat záruční opravy. Volal jsem tedy přímo do Škodovky a tam mi bylo sděleno že každý autorizovaný servis musí udělat záruční opravu pokud má auto v pořádku servisní knížku - třeba i rusky vyplněnou. V případě že by český autoriz. servis odmítl, je potřeba to písemně sdělit do Škody a oni už si to prý se servisem vyřídí - sami mají zájem na tom aby síť fungovala. Navíc síť Škoda je tak hustá že odmítne-li jeden mohu jet do jiného. Jak zde v jiném vláknu psali kluci co jim rezla kastle, někde to na záruku odmítli a jiný servis bez problémů opravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.