Publikováno Duben 11, 200718 r Ahoj mám Octavia 1.9 TDI 81kWh a mám tak i ostřikovač světel. Je funknční ale bojím se o světla. Údajně je to známá chyba ( říká škodovka ) . Jaký na to máte názor. Při ostřikování světel, protože jsou pořád zaplý jsou teplý , popraskají za krátkou dobu světla. Máti to měnili už dvakrát a nakonec ji ty hadičky odpojili. Potřeboval poradit nebo jak ty hadičky mohu odpojit kde je přesně najdu. A ještě dotaz jestli se dají koupit jen ty čiré plasty co přes ně svítí žárovka-. Známý maj ty plasty již strašně zašlé . Nebo jestli se musí vyměnit celé světla. Jaké jsou ceny. Díky moc.
Duben 11, 200718 r Mela by to byt 20 A na pozici 33 A nebo odpojit konektor od motorku....je to ten vepředu!!
Duben 19, 200817 r Ahoj všem!Chci si vyměnit přední nárazník za RS.Na původní mám ostřikovače a musim je dát i na RS.Máte někdo s tím zkušenosti?Potřebuju vědět jak je tam mám uchytit.Předem díky za rady.
Duben 19, 200817 r sundáš je z původního a dáš na novej, možná budeš muset udělat díry, ostřiky drží zespoda takovej plíšek jakoby závlačka
Duben 19, 200817 r sundáš je z původního a dáš na novej, možná budeš muset udělat díry, ostřiky drží zespoda takovej plíšek jakoby závlačka Doufám,že ty díry trefim.Jinak dík za info.
Duben 19, 200817 r zespod nárazníku je naznačeno, kde udělat díru někde tu byl nákres, jak daleko udělat díry!
Duben 22, 200817 r je to na zabijákově webu, myslím, že to pro mě měřil bud kláca nebo amogh já naznačená zespod nárazníku RS neměl
Duben 23, 200817 r ted sem to delal, je to na hodinku prace, rozmery dle zabiakova webu.. Oznaceni na spodku narazniku sem taky nemel
Duben 23, 200817 r zespod nárazníku je naznačeno, kde udělat díru zatím jsem to ani na jednom neviděl a to mě jich prošlo rukama
Duben 26, 200817 r zatím jsem to ani na jednom neviděl a to mě jich prošlo rukamaBade asi jsi nehledal. Neználek ps. je to vyznačeno mikro výstupky v místě kde má být otvor a je to zevnitř nárazníku
Duben 26, 200817 r Bade asi jsi nehledal. Neználek ps. je to vyznačeno mikro výstupky v místě kde má být otvor a je to zevnitř nárazníku Tak jsem se byl kouknout na ten co se mi válí v garáži - a fakt že jo, je tam naznačený. Ale netroufám si nazývat to mikrovýstupky - spíš vlasový mikroobrys. Kdyby to tady Neználek nenapsal, tak si nadále myslím, že to tam není
Duben 26, 200817 r Bade asi jsi nehledal. Neználek ps. je to vyznačeno mikro výstupky v místě kde má být otvor a je to zevnitř nárazníku já se teda podívám znova, ale běda Vááám lol
Duben 26, 200817 r BadyS, fakt to tam je, je to jen jakoby vylitá spára plastem, která vznikla pži výrobě, když ve forma zaslepili tu díru an ostřiky
Duben 28, 200817 r BadyS, fakt to tam je, je to jen jakoby vylitá spára plastem, která vznikla pži výrobě, když ve forma zaslepili tu díru an ostřiky Tak už mám doma také RS nárazník a skutečně je to tam vyznačené. Jen doufám,že ty výstupky jsou přesné.
Duben 28, 200817 r Tak už mám doma také RS nárazník a skutečně je to tam vyznačené. Jen doufám,že ty výstupky jsou přesné. Ještě jedna otázka. Pasuje původní lišta na RS nárazník?
Leden 15, 200916 r Čau chlapi. Potřebuju vyměnit ostřikovač světel.Jde to nějak jednoduše,nebo budu muset sundat spodni kryt motoru a nějak se tam dostat zezadu?
Leden 15, 200916 r No mám pocit že při výmněně trysek ostřikovačů světel musí dolů nárazník. Ale není to tak náročné.Sundat lištu a z každé strany dva šruby ,tři torxi za maskou a pár torxů z podběhů ,a je to . Upraveno Leden 15, 200916 r od Neználek
Listopad 25, 200915 r Ahoj kluci, doufám, že mi nějakým způsobem poradíte Samozřejmě tomu moc nerozumím, tak na Vás spoléhám. Přítel si pořídil Octavku r.v. 2002 1,9 TDi a má xenonové světla, jsou u toho sostřikovače a problém je v tom, že náš ovčák jeden ten ostřikovač okousal, jelikož se blíží Vánoce, tak bych mu ráda pořídila ostřikovače nové, ale nevím okolo kolika Kč se pohybují a jaký typ tam patří ( nevím jestli se to nějak rozděluje) a kde je kdyžtak koupim? A ještě jedna věc, ty ostřikovače jsou v barvě celolaku dají se sehnat i takové? Předem dík za odpověď
Listopad 25, 200915 r Ahoj kluci,doufám, že mi nějakým způsobem poradíte Samozřejmě tomu moc nerozumím, tak na Vás spoléhám. Přítel si pořídil Octavku r.v. 2002 1,9 TDi a má xenonové světla, jsou u toho sostřikovače a problém je v tom, že náš ovčák jeden ten ostřikovač okousal, jelikož se blíží Vánoce, tak bych mu ráda pořídila ostřikovače nové, ale nevím okolo kolika Kč se pohybují a jaký typ tam patří ( nevím jestli se to nějak rozděluje) a kde je kdyžtak koupim? A ještě jedna věc, ty ostřikovače jsou v barvě celolaku dají se sehnat i takové? Předem dík za odpověď koupíš je v servisu šKODOVKY nejspíš to bude na objednání vem tam sebou malej techničák oni ti podle čísla kastle zjistí kod barvy a bude se to muset nechat nastříkat cenu nevim v tom se nepohybuju snad to pes neokouše znova
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.