lukkkas123 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ahoj mám Octavia 1.9 TDI 81kWh a mám tak i ostřikovač světel. Je funknční ale bojím se o světla. Údajně je to známá chyba ( říká škodovka ) . Jaký na to máte názor. Při ostřikování světel, protože jsou pořád zaplý jsou teplý , popraskají za krátkou dobu světla. Máti to měnili už dvakrát a nakonec ji ty hadičky odpojili. Potřeboval poradit nebo jak ty hadičky mohu odpojit kde je přesně najdu. A ještě dotaz jestli se dají koupit jen ty čiré plasty co přes ně svítí žárovka-. Známý maj ty plasty již strašně zašlé . Nebo jestli se musí vyměnit celé světla. Jaké jsou ceny. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 vypoj pojistku a mas klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Mela by to byt 20 A na pozici 33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Mela by to byt 20 A na pozici 33 A nebo odpojit konektor od motorku....je to ten vepředu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Ahoj všem!Chci si vyměnit přední nárazník za RS.Na původní mám ostřikovače a musim je dát i na RS.Máte někdo s tím zkušenosti?Potřebuju vědět jak je tam mám uchytit.Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 sundáš je z původního a dáš na novej, možná budeš muset udělat díry, ostřiky drží zespoda takovej plíšek jakoby závlačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 sundáš je z původního a dáš na novej, možná budeš muset udělat díry, ostřiky drží zespoda takovej plíšek jakoby závlačka Doufám,že ty díry trefim.Jinak dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 zespod nárazníku je naznačeno, kde udělat díru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 zespod nárazníku je naznačeno, kde udělat díru někde tu byl nákres, jak daleko udělat díry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 je to na zabijákově webu, myslím, že to pro mě měřil bud kláca nebo amogh já naznačená zespod nárazníku RS neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 ted sem to delal, je to na hodinku prace, rozmery dle zabiakova webu.. Oznaceni na spodku narazniku sem taky nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 zespod nárazníku je naznačeno, kde udělat díru zatím jsem to ani na jednom neviděl a to mě jich prošlo rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 zatím jsem to ani na jednom neviděl a to mě jich prošlo rukamaBade asi jsi nehledal. Neználek ps. je to vyznačeno mikro výstupky v místě kde má být otvor a je to zevnitř nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Bade asi jsi nehledal. Neználek ps. je to vyznačeno mikro výstupky v místě kde má být otvor a je to zevnitř nárazníku Tak jsem se byl kouknout na ten co se mi válí v garáži - a fakt že jo, je tam naznačený. Ale netroufám si nazývat to mikrovýstupky - spíš vlasový mikroobrys. Kdyby to tady Neználek nenapsal, tak si nadále myslím, že to tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Bade asi jsi nehledal. Neználek ps. je to vyznačeno mikro výstupky v místě kde má být otvor a je to zevnitř nárazníku já se teda podívám znova, ale běda Vááám lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 BadyS, fakt to tam je, je to jen jakoby vylitá spára plastem, která vznikla pži výrobě, když ve forma zaslepili tu díru an ostřiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 BadyS, fakt to tam je, je to jen jakoby vylitá spára plastem, která vznikla pži výrobě, když ve forma zaslepili tu díru an ostřiky Tak už mám doma také RS nárazník a skutečně je to tam vyznačené. Jen doufám,že ty výstupky jsou přesné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak už mám doma také RS nárazník a skutečně je to tam vyznačené. Jen doufám,že ty výstupky jsou přesné. Ještě jedna otázka. Pasuje původní lišta na RS nárazník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ještě jedna otázka. Pasuje původní lišta na RS nárazník? Face lišta jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machoš Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Čau chlapi. Potřebuju vyměnit ostřikovač světel.Jde to nějak jednoduše,nebo budu muset sundat spodni kryt motoru a nějak se tam dostat zezadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) No mám pocit že při výmněně trysek ostřikovačů světel musí dolů nárazník. Ale není to tak náročné.Sundat lištu a z každé strany dva šruby ,tři torxi za maskou a pár torxů z podběhů ,a je to . Editováno: 15. leden 2009, autor: Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Je to tak nárazník musí dolů, jinak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adobe3 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ahoj kluci, doufám, že mi nějakým způsobem poradíte Samozřejmě tomu moc nerozumím, tak na Vás spoléhám. Přítel si pořídil Octavku r.v. 2002 1,9 TDi a má xenonové světla, jsou u toho sostřikovače a problém je v tom, že náš ovčák jeden ten ostřikovač okousal, jelikož se blíží Vánoce, tak bych mu ráda pořídila ostřikovače nové, ale nevím okolo kolika Kč se pohybují a jaký typ tam patří ( nevím jestli se to nějak rozděluje) a kde je kdyžtak koupim? A ještě jedna věc, ty ostřikovače jsou v barvě celolaku dají se sehnat i takové? Předem dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ahoj kluci,doufám, že mi nějakým způsobem poradíte Samozřejmě tomu moc nerozumím, tak na Vás spoléhám. Přítel si pořídil Octavku r.v. 2002 1,9 TDi a má xenonové světla, jsou u toho sostřikovače a problém je v tom, že náš ovčák jeden ten ostřikovač okousal, jelikož se blíží Vánoce, tak bych mu ráda pořídila ostřikovače nové, ale nevím okolo kolika Kč se pohybují a jaký typ tam patří ( nevím jestli se to nějak rozděluje) a kde je kdyžtak koupim? A ještě jedna věc, ty ostřikovače jsou v barvě celolaku dají se sehnat i takové? Předem dík za odpověď koupíš je v servisu šKODOVKY nejspíš to bude na objednání vem tam sebou malej techničák oni ti podle čísla kastle zjistí kod barvy a bude se to muset nechat nastříkat cenu nevim v tom se nepohybuju snad to pes neokouše znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Já mám jedny ostřiky ve stříbrné barvě 9102. Když tak SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.