Hunterkyjov Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 (editace) moze byt na 1.6 fsi zadni kotouc 255x10 ? Editováno: 4. Březen 2012, autor: Hunterkyjov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Cágo, tak jsem taky slysel, te ty bremba max jsou ok, ale na 77kw zbytečné... Takže prý Lucas(trw) 830.- Kč a k tomu desky Lucas(trw),777,-Kč a prý ok kombinace...a člověk je na 3 tisících... Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Za tuto cenu (3.000Kč) jsem měl kotouče a vešel bych se do toho i s destičkami. Tak proč si tam dávat standard. A na víc ten brzdný účinek se nedá porovnávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Sniper_2003:Si sehnal za 3 tisice ty bremba max i s destičkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Ano. Respektive 2100Kč kotouče (oba) a 1000Kč destičky (ty mi byli měněny o 2 měsíce dříve - ORIGO). Ale musím přiznat, že na těch kotoučích jsem měl slevu 50% ( firma s náhradními díly zkrachovala a tak bylo velmi levné nakupování). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 (editace) Sniper_2003: Pecka No já včera dostal tip, že na cc-autidíly mají také nějakou slevu na brembo max, asi 200 kč na jednom dílu, tj. i na deskách brembo, tak jsem to vzal. Brembo max a destičky Brembo...asi 3000 dohromady...tak neber to:) tak snad se mi to po 7ti tisíci km nezkroutí... Myslíte, že když se dávají nové kotouče, tak je lepší rovnou zkontrolovat nápravu? Jestli by to nepomohlo... Editováno: 28. Březen 2012, autor: marthass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Mám na nich najeto kolem 15.000Km a to i s brzděním z 190 na 100 a tak a kotouče jsou pořád v perfektním stavu. A nejsou náhodou toto tvá slova ....... " Cágo, tak jsem taky slysel, te ty bremba max jsou ok, ale na 77kw zbytečné... " - z toho plyne, že nikdy nedej na slova jiných, vlastní zkušenost je k nezaplacení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 (editace) Sniper_2003> To byla rada nějakýho koumáka co nevěděl, že brembo dělá kotouče a destičky i pro aftermarket a ne jen pro sportovní účely...za ty prašule bomba. Ale ještě to nemám na autě, tak nevím. Snad to bude brzdit dobře a hlavně se to snad nezkroutí...díky za tip Editováno: 30. Březen 2012, autor: marthass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Sem tě chtěl jen popíchnout. Myslím, že jsi neudělal chybu. Napiš až budeš mít nasazeno a odbržděno. Klidně na SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 chlapi jak sunda zadní kotouč? když sundám tu část, kde je píst a vyndám desky, tak furt tam překáží ta druhá část třmenu... možná jsem blbý, ale nevím jak to sundat. díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 musis dat dole aj tu druhu cast strmena...vzadu su sroby, je tam trosku horsi pristup ale treba ich povolit a drziak strmena dat dole..potom das dole aj kotuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Čaute mam čerstvě dovezenou octulu z německa je to combi 1.9 Tdi elegance r.v.04/2008 Musim nutně vyměmit předni kotouče protože při brzdění se třepe cele auto.Může mi někdo poradit jake kotouče tam patří jestli 280 nebo 288?Na brzdach mam napis FS III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 napis kod motoru nebo aspon vykon, 1.9TDI je vicero . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Kod motoru BLS výkon 77kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Budeš mít nejspíš kotouč rozměru 280*22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) Jelikož, je na internetu rozšířeno mnoho polopravd, omylů a mýtů o brzách na oktávku tak si dovolím tady nahrát tabulku brzd pro jednotlivé modely a motorizace, podle které nakupuju já, tak snad to pomůže typy brzdových desek.pdf Editováno: 15. Duben 2012, autor: ratras1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Diky za odpovědi a jake kotouče a desky by jste mi doporučili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Velmi záleží jaký máš rozpočet. Osobně jsem si koupil Brembo MAX ( vyšli mě levněji než originály ) a jsem s nimi velice spokojen. Destičky jsem zvolil originál Škoda. Ale jinak když zvolíš Zimmermanny tak neuděláš taky chybu, jen opatrně k nim s výběrem brzdových destiček, jinak se může stát že když zvolíš špatně budou ti vydávat při brzdění pazvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Nooo take jsem se kukal na Brembo MAX nebo obyč Brembo a k tomu desky bud Brembo nebo TEXTAR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Desky brembo max + desky textar. Ja kupoval na mdily, kotouce me vysly 2x 990kc a desky nejakych 650kc. Za 2 dny jsem to mel doma. Najeto zatim 1000km an aprosta spokojenost, kotouce vzhledove krasne, brzdi to perfektne, zadne piskani nebo jine neduhy se nekonaji. Vim ze zatim an nich nemam najeto moc, ale jak rikam zatim naprosta spokojenost. Doporucuju pri vymene hned vymenit i to gumove ulozeni vodicich cepu trmenu,po case se vymacka a je v nem vule a kotouc se muze obrusovat nerovnomerne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 2 vinklec Kup rovnou Brembo Max nebudeš litovat. Jinak destičky (tedy pokud bych neměl originály) bych volil také Brembo, kvůli spárování (výrobce - testy). Jinak tady jsem ti něco našel http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdovy-predni-12?brand=SKODA&model=OCTAVIA+ 2 Morris_3nec To jsi nakoupil až neuvěřitelně levně. Kotouče Brembo Max se většinou nedostanou ani pod hranici 1300Kč/ks a když ano, tak to mají jen vysoko-obrátkové obchody. Nemáš jen obyčejné Bremba ty se pohybují standardně kolem hranice 900Kč. Nebo máš někoho v Elitu kdo ti dá 50% slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Čaute mam dotaz.Objednal jsem si tyhle brzdove desky http://www.cc-autodily.cz/segmenty-predni-oct-2-3 Po otevřeni baliku jsem zjistil že krabička od desek je na boku roztržena a segmenty vysypany po baliku. Ale hlavni zjištění bylo že jsem objednaval desky aby mely signalizaci opotřebeni a doručene desky jsou bez signalizace ikdyž podle štítku na krabičce by měli mít.Chci se zeptat jak ta signalizace funguje zda je v obložení zastřiknut drát a po jeho rozpojení to signalizuje výměnu nebo zda jsou tam dva konce a okruh uzavírá při brždění o kotouč a tím signalizuje opotřebení.Jde mi o to jestli to mam reklamovat nebo se na to vyprdnout.Nerad bych aby mi auto stale hlasilo zavadu na brzdach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 pokud vim, tak je tam okruh, ktery se nasledne rozpoji a zacne to sognalizovat, tudiz ti to bude hlasit chybu osobne bych reklamoval, se sihnalizaci je to lepsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Reklamuj!!!! Akorát jsem žil v domnění, že v destičkách je zalitý plíšek, který při odkrytí spojí kontakt s kotoučem a tím dá povel k rozsvícení kontrolky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mnau Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, nebo spíš ověřit, mám octu rv.98 combi 1.9TDi 66kw kola 15" a chci tam šoupnout kotouče bremba max a desky textar nejspíš, třmen mám FSIII tak doufám že tam půjde hodit kotouč 280x22 všechno co jsem tu přečetl tomu nasvědčuje, jsou to tyto http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-predni-7 a ještě jsem se chtěl zeptat jestli jsem tyto destičky vybral správně, chci určitě textary http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-predni-11?brand=SKODA&model=OCTAVIA+&count=60 vybral jsem bez signalizace, sice za kolem tam nahoru do podběhu vede jeden kabel do motoroveho prostoru zkrz gumovou pruchodku, ale když startuju tak se mi nikde nezobrazuje oranžova ikona obložení, popř. co by se stalo kdybych měl signalizaci a dal bych tam desky co ji nepodporujou, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.