Komárek Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Oddělil jsem debatu o Komárkově havárce, je tady. OK, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) Hodím sem ten článek ze Škoda revue, který se týká tuningu OII TDI. Popravdě řečeno mně trošku zklamal, jelikož autor buďto zcela přesně neví, o čem píše, nebo záměrně mlží. Konkrétně se mi nelíbí jejich info ohledně chiptuningu, kde míchají klasickou úpravu ŘJ s power boxem a ve výsledku to působí dost zmateně. Naopak mě zaujal samosvorný difec za cca 20k, což není závratná částka Inu, posuďte sami... Editováno: 20. leden 2008, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jo, tak ten samosvornej diferencial by nemusel byt spatnej!! I ten stavitelnej podvozek by me lakal... Prece jenom by to na tech 18" jeste slo snizit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jen je problem ze jsem ho nikde za tech 21tis Kc nesehnal!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Stavitelnej podvozek bych taky uvítal, už několikrát jem si říkal, že by bylo fajn si zvolit, zda má být auto tvrdé nebo naopak měkké, případně vysoké na průjezd "terénem" či nízké na řádění na okruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jen je problem ze jsem ho nikde za tech 21tis Kc nesehnal!! Pokud se nepletu, tak to jsou ceny nějakého dovzce do ČR, takže těch 21k může být přímo v Anglii, nebo kdeže se to vyrábí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Pokud se nepletu, tak to jsou ceny nějakého dovzce do ČR, takže těch 21k může být přímo v Anglii, nebo kdeže se to vyrábí. To jo...ale nenasel jsem stranky vyrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Stavitelnej podvozek bych taky uvítal, už několikrát jem si říkal, že by bylo fajn si zvolit, zda má být auto tvrdé nebo naopak měkké, případně vysoké na průjezd "terénem" či nízké na řádění na okruhu Presne, snizil bych to tak jeste o 1-2 cm Vetsi kola tam davat nechci. Navic original je original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Docela hezky kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jo, vypadají celkem pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jěště mi to nedalo a stáhnul jsem foto tohoto konkrétního RS z Jarovského bazaru, aby bylo jasné co míním zvrzením, že je to pěkné RS za rozumné peníze. S těmi 700 t nemáš Jirko pravdu,ten kdo je má si může pořídit novou tak maimálně 1.6 či 1.9, ostatní motorizace s doplňkama tuto cenovou laťku přsahují o RS v TDI ani nemluvě.Ono došetřit dalších 250 t na RS TDI v kombíku v trochu slušné výbavě je přeci jen dost náročné. Rosťo, raději bych šel do tohoto: http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=125533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Rosťo, raději bych šel do tohoto:http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=125533 V bile je to proste super!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Rosťo, raději bych šel do tohoto:http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=125533 To je zatím nejlepší cena 2.0TFSI co jsem viděl.Zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 To je zatím nejlepší cena 2.0TFSI co jsem viděl.Zajímavé. Pokud to není novinářské auto či po nehodě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Pokud to není novinářské auto či po nehodě ... Máš pravdu, že cena je opravdu nezvykle nízká-asi to nebude z lásky k bližnímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Hodím sem ten článek ze Škoda revue, který se týká tuningu OII TDI. Popravdě řečeno mně trošku zklamal, jelikož autor buďto zcela přesně neví, o čem píše, nebo záměrně mlží. Konkrétně se mi nelíbí jejich info ohledně chiptuningu, kde míchají klasickou úpravu ŘJ s power boxem a ve výsledku to působí dost zmateně. Naopak mě zaujal samosvorný difec za cca 20k, což není závratná částka Inu, posuďte sami... Ber to spíš tak, že pokud nejde o novináře úzce specializovanýho na motorismus, tak napíše zrovna tak "fundovaně" článek o čiptuningu, stejně jako o dojivosti krav. Tyhle lidi choděj s notesem nebo diktafonem a sbíraj rozumy a protože tomu nehověj, tak potom napíšou jen to, co sami považujou za podstatný. Proto z toho lezou takový zhovadilosti. To tenhle spisovatel se ještě držel celkem při zemi. Ale i ta malá zmíňka o tom, že čiptuning nepovažujou za vhodný a raději by to řešili výměnou filtru sání, o něčem svědčí. Všichni tady dneska víme, že úpravou dat získáme cca 1/3 výkonu navíc a výměnou filtru se u nafty nestane téměř nic. A co se týká těch cen od 20 do 40 t., tak by mě zajímalo, kde pobral tohle. Vypadá to ale, že mu někdo nakukal něco o power boxu, kde jsem podobný ceny zaregistroval. Rovněž je pravda, že výraz "čipování" nebo "čiptuning" má ve skutečnosti blíž k tomu power boxu, než k úpravě ř.j.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Máte někdo na RS TDI sportovní vložku nebo konus? Jakej kdyžtaka a kde ste ho pořídili. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Máte někdo na RS TDI sportovní vložku nebo konus? Jakej kdyžtaka a kde ste ho pořídili. Dík Ja nemam, kazdej rika ze to stoji za prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ja nemam, kazdej rika ze to stoji za prd... no je to na dvě věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Máte někdo na RS TDI sportovní vložku nebo konus? Jakej kdyžtaka a kde ste ho pořídili. Dík Někde jsem četl, že to není vůbec dobrý, protože větší průtok vzduchu je zajištěn většími otvory a tím pádem se dostává do motoru více "bordelu" a obzvláště u nafťáků s delším servisním intervalem to může nadělat paseku a výkonu to stejně nepřidá (+- 3kW nelze považovat za změnu, když DPF má daleko větší vliv). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Někde jsem četl, že to není vůbec dobrý, protože větší průtok vzduchu je zajištěn většími otvory a tím pádem se dostává do motoru více "bordelu" a obzvláště u nafťáků s delším servisním intervalem to může nadělat paseku a výkonu to stejně nepřidá (+- 3kW nelze považovat za změnu, když DPF má daleko větší vliv). to jsi četl dobře. A 3 kW za změnu považovat lze, jenže kéž by tam byly ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 co jsem tak zjišťoval, tak všichni mluvili o 3koních, i když oni 3kW jsou skoro 3 koně, takže je to jedno. nicméně bych se na konus vyprd, maximálně sportovní vložku...já jí měl v GIII 66kW a efekt jsem nepozoroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dms Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 co jsem tak zjišťoval, tak všichni mluvili o 3koních, i když oni 3kW jsou skoro 3 koně, takže je to jedno. nicméně bych se na konus vyprd, maximálně sportovní vložku...já jí měl v GIII 66kW a efekt jsem nepozoroval mám na TDi sportovní vložku KN a pocitově je to nepatrný zlepšení, musí se teda prát, takže zase nesháním papír.filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) mám na TDi sportovní vložku KN a pocitově je to nepatrný zlepšení, musí se teda prát, takže zase nesháním papír.filtr. Fakt? No ja jsem na to slysel zatim jen spatny zkusenosti. A vetsina se zase vratila k osvedcenym papirovym filtrum. Editováno: 22. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.