SKAJA Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Nehce mi fungovat odkaz... Mně funguje, ale můžeš si to najít ručně - "Skoda Octavia II RS tuning" - 1. odkaz, modrá OII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Mně funguje, ale můžeš si to najít ručně - "Skoda Octavia II RS tuning" - 1. odkaz, modrá OII RS No, hodne pochybuju, spis bych to videl na pridani zvuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 především myslím, že to není ani RS, ale nějakej hybrid, jako mám já. Nicméně se dá z toho dostat velmi dobrej výkon, ale ten zvuk nevím. Můžu zjistit podle RZ, čí to je, a spojit se s ním. je to někdo z mýho okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 No tipl bych to na nejakej vejfuck mozna ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 No tipl bych to na nejakej vejfuck mozna ne ? No jo, ale diesel takovej zvuk mit nemuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 No jo, ale diesel takovej zvuk mit nemuze... http://www.youtube.com/watch?v=G3GojtMoBOc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 http://www.youtube.com/watch?v=G3GojtMoBOc No jasny, tohle kdyz si poslechnu tak bych tomu veril ze to je diesel...ale kdyz si poslechnu tu Octavku tak mi to prijde uplne smesny... Uz jen to nastartovani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 jirka borkovec si hezky pohrál s audio stopou videa, to je podle mě naprosto jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Nejlepsi bude mu pisnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 jirka borkovec si hezky pohrál s audio stopou videa, to je podle mě naprosto jasný Za takovej zvuk by se nemusela stydet Porsche GT3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Za takovej zvuk by se nemusela stydet Porsche GT3. právě, přesně tak a hlavně ten zvuk ani nesedí do pohybu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 právě, přesně tak a hlavně ten zvuk ani nesedí do pohybu auta Taky mi to tak připadalo, že při "průjezdu slalomu" tam je podle zvuku jakoby řazení a přitom v praxi je to nesmysl a celkově mi ten zvuk připadal nepřirozenej, ale na druhou stranu zase až moc povedenej na to, aby byl dodělanej softwarově...ale asi je ten autor šikovnější, než jsem si myslel Jinak tuším dokonce i milotec nabízí nějaký vejfucky pro RS TDI, ale těžko říct, jestli to má v praxi vůbec nějakej pozitivní vliv ať už na výkon, nebo zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 tak ono nebude problem nahrát zvuk z nějakých závodů třeba nebo nějakýho nabušenýho sporťáka a to tam přidat. jinak podle těch michalovo linků jsem se jenom utvrdil v tom, že nafta nikdy hezkej zvuk mít nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Jinak tuším dokonce i milotec nabízí nějaký vejfucky pro RS TDI, ale těžko říct, jestli to má v praxi vůbec nějakej pozitivní vliv ať už na výkon, nebo zvuk. Výfuk nabízí ale bude to spíš jen na parádu, max. lepší zvuk ale o výkonu bych pochyboval.Přeci jen do kvalit ladičské firmy Carlo Abarth mají asi daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...=octavia-ii_766 Laka to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Ten podvozek vypadá zajímavě, akorát tam jaksi nic nepíšou....bych si představoval, aby to už umělo nastavit kromě výšky i tuhost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Ten podvozek vypadá zajímavě, akorát tam jaksi nic nepíšou....bych si představoval, aby to už umělo nastavit kromě výšky i tuhost To mas pravdu. Jeste po necem kouknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) To je zatím nejlepší cena 2.0TFSI co jsem viděl.Zajímavé. Nejlepsi ? Neni to tak dlouho co bych mohl mit ORS II za rovnych 500t jinak stala 520t, ale uz mela 80tkm nalitany jinak ok ale kolem 530 se da uz bezne vybirat.. Editováno: 4. Únor 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 SKAJA: Tak jsem nasel: H&R Stavitelnej podvozek-vyskove (25950Kc) KW Stavitelnej podvozek-vyskove i tuhost (31800Kc) Ten H&R se asi dela jen vyskove stavitelnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Doli, tak sem se díval a narazil jsem taky u plně stavitelnýho zatím jenom na KW. Mají to ve třech variantách - 1. pouze výška, 2. výška + nastavení tuhosti tlumení při roztažení tlumiče, 3. výška + individuálně nastavitelná tuhost tlumení při stlačení i roztažení tlumiče Jako vypadá to celkem v pohodě, ale ty ceny sou slušný pálky ...no uvidíme, jak pochodíme u Cimbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Doli, tak sem se díval a narazil jsem taky u plně stavitelnýho zatím jenom na KW. Mají to ve třech variantách - 1. pouze výška, 2. výška + nastavení tuhosti tlumení při roztažení tlumiče, 3. výška + individuálně nastavitelná tuhost tlumení při stlačení i roztažení tlumičeJako vypadá to celkem v pohodě, ale ty ceny sou slušný pálky ...no uvidíme, jak pochodíme u Cimbu To porad jeste nikdo nema ten chip??? Ja uz sehnal obsah rj z O2RS TDI no a je to hodne podobne jak v Siemesu PPD VW.Zatim jsem jen zkouknul obsah...Dle meho chip neni problem ale ty hodnoty jsou dost maso, ja osobne bych takhle ostrou upravu nikomu do auta nedal.To je jen o pruser a ostudu....Lidi jsou ruzni a kdyz to das nekomu co poleti porad podlahu v kuse na D1 tak asi ani nedojede. V nejlepsim pripade mu lehne jen turbo v nejhorsim to nestihne zastavit pri poruse turba,sezere celou napln oleje a zadre motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Doli, tak sem se díval a narazil jsem taky u plně stavitelnýho zatím jenom na KW. Mají to ve třech variantách - 1. pouze výška, 2. výška + nastavení tuhosti tlumení při roztažení tlumiče, 3. výška + individuálně nastavitelná tuhost tlumení při stlačení i roztažení tlumičeJako vypadá to celkem v pohodě, ale ty ceny sou slušný pálky ...no uvidíme, jak pochodíme u Cimbu Jo, presne tak... Koukni sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Kluci, oddělil jsem ten pokec o potencionálním srazu, je to v ostatním. Tady zpět k chipům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Diamant : Opomínáš jeden nezvratný fakt. Takový nahusto vočípovaný TDI má vpravdě letecký zátah vocpodu a ten ničím nenahradíš. Porsche je možná rychlejší na papíře, ale v reálném světě, kde hraje prim krouťák vocpoda, to bude mít s načípovanou TDI docela těžké. Známej jedno takový nahusto vočípovaný TDI má, na dálnici závodí s kdekým (vyblikává koho může, i když dotyčný nemá kam uhnout a navíc třeba je před ním kolona aut), tak se občas někdo vyprovokovat nechá a závod je nasnadě. Nejprve sice třeba i proti M5 ztrácí, ale většině i 400 koňových aut nějak okolo 200 prostě dojde dech a už na TDI nemaj. Vono taky chvíli trvá, než se roztočí ta mocná turbína, ale pak to nemá chybu.http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?photo=12778 Takhle jezdí Voctávka II RS TDI a to s dojezdem 1200km (na další fotce). Předpokládám, že po čipu to 300km/h dá a spotřeba ještě minimálně o litr klesne. A to minimálně. Takže pokud se zadaří, možná půjdu do RS TDI a načipuju to na tu nejvyšší hodnotu, jakou bude kterýkoliv tuner nabízet. A pak už ti,Diamante, dojdou argumenty. Konkurencí bude snad jedině Enzo (a to je v republice jen jedno a pravděpodobnost, že jej potkám tedy minimální). Všechny české Ferrari a Porsche, by se měly začít bát. Potupa od RS TDI přijde, a bude stát za to. Jsem si trochu pročítal historii a tohle stojí za oživení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Jsem si trochu pročítal historii a tohle stojí za oživení Tak to je megahusty !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.