jirkaK Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Kdyby tam byl skutečně deklarovanej nárůst výkonu, tak by to bylo takový letadlo, že bys nestačil valit oči. Takže jsem na ten graf taky moc zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nechápu, je tu fakt popsáno čtvrt fora o chipování a pak někdo zajede do nějaké garážnické firmy jen proto, že je o půlku levnější...to je jak se salámem z Liedlu Kdo to říkal, že není tak bohatý aby si mohl kupovat levné věci?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Haaa to je mazec...Dalsi placebo chipy? Uz jsem takhle nekolik odhalil, pro porovnani s orig obsahem co do rj patri. nejvetsi mazec bylo ABC a chip do Tuarega za 17000,- a NIC!!!. Marne kdo setri ma co chtel!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Zítra ve 12 jsem objednanej na brzdu, tak hned naskenuju výsledek a hodím ho sem... Možná až po tom, co borcovi z profichipu rozbiju tlamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) Zítra ve 12 jsem objednanej na brzdu, tak hned naskenuju výsledek a hodím ho sem... Možná až po tom, co borcovi z profichipu rozbiju tlamu. Na jakou brzdu jedes? Pozor pred brzdenim jim nic nerikej o nejakem divnem chipu,aby to nebyla jedna banda!!!. Editováno: 6. Květen 2008, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Na jakou brzdu jedes? Pozor pred brzdenim jim nic nerikej o nejakem divnem chipu,aby to nebyla jedna banda!!!. Jedu do michl motorsportu. Je to chlapík(2 chlapíci-bráchové) co se už od devadesátých let zabývají motorsportem... Mají taky ofiko prodejnu a servis škodovek. Jsem jim dneska volal, ptali se na důvod, proč to chci změřit, tak jsem jim říkal, že to mám čiplý a že se mi to nezdá. A on se mě ptal, jestli ABC tuning No teď se směju, ale ve skutečnosti na tom nejsu o moc líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Pana Josefa Michla znam, je to pro me ikona motorsportu.Obdivuji ho a dokonce mam od nej vlastnorucne napsane venovani v knize 200let skoda motorsport.... No a Dan Michl je taky dobrej pilot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Michl je přeci historickej pojem, tak nakonec se aspoň dostaneš ke skutečnýmu profesionálovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Zítra ve 12 jsem objednanej na brzdu, tak hned naskenuju výsledek a hodím ho sem... Možná až po tom, co borcovi z profichipu rozbiju tlamu. Fakt jsem děsně zvědavej co ti naměří. Jestli ti bude tvrdit, že si čip ještě sedne tak mu ji opravdu rozbij! Stejně nechápu jak někdo může udělat podvod který se dá tak jednoduše odhalit. Asi je dost lidí, kteří litují peníze za brzdu..... Editováno: 7. Květen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 tak kde jseš, čéče ? To někde zapíjíš žal nebo co ? Říkal jsi v poledne, ne, tak už to máš snad změřený. Neboj, nikdo se ti smát nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Fakt jsem děsně zvědavej co ti naměří.Jestli ti bude tvrdit, že si čip ještě sedne tak mu ji opravdu rozbij! Stejně nechápu jak někdo může udělat podvod který se dá tak jednoduše odhalit. Asi je dost lidí, kteří litují peníze za brzdu..... Spise je hromada lidi co si nechaj chipovat za 5KC a pak se divi, vylozene vyhledavaj co nejlevnejsi alternativu... Von ten motor nestoji 5kc a za dobrej chip se proste musi zaplatit, to pochopi az se takhle necha natahnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 flashmotors, to je ten týpek co když jsem bydlel na strahově na kolejích, tak měl základnu na bloku 6 mam pocit jinak je supr, že máte chiplýho brambora od ABC a není žádnej problém, ale stejně se ti zdá, že ten výkon nevyskočil. dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 chvíli to zkoušel, ale měl tam málo místa, lidi jsou uplně pitomí, myslí si, že mu stačí dva metry, tak to asi 2x trošku utrh a jel pryč. celkem jsem ho chápal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Mě to připadá ,že mam jedinej čip v republice, nebo se stydíte porovnattak napište z 0na100 z 80 na 120 na 4 spotřebu hlučnost spokojenost ty jseš otrava, tak v krátkosti takhle : 0 - 100 : 8 s spotřeba : 6,3 hlučnost : hůůůůůůůůůůůů spokojenost : ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 ty jseš otrava, tak v krátkosti takhle :0 - 100 : 8 s spotřeba : 6,3 hlučnost : hůůůůůůůůůůůů spokojenost : ano dik slušný a co z 80 na 120 na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Zítra ve 12 jsem objednanej na brzdu, tak hned naskenuju výsledek a hodím ho sem... Možná až po tom, co borcovi z profichipu rozbiju tlamu. Tak kde seš chlape? Jak to dopadlo? Jste se zeprali a seš na marodce? Editováno: 8. Květen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 kde je v Brne ta brzda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJ_CZ Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s přechipováním motoru 1.8 TSI? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 jak ty časy měříte? stopkama? dadacek: jednoduchý s tou spotřebou. chip je vlastně optimalizace, takže při zachování stejnýho jízdního stylu by měl bejt motor efektivnější. nicméně rapidní snížení spotřeby nečekej, pod slovem rapidní si představuju 2 a více litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Chlape žiješ ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 dejte mu čas, ne každej tu visí denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Se omlouvám za zpoždění, ale přece jen jsem tady... Graf sem můžu hodít zítra, ale napíšu rovnou co mě změřili. Takže naměřili mě 111,5Kw a 360Nm. Mladý pan Michl mi říkal, že je to takový příjemný čip, zvýšený krouťák pro lepší predjíždění. To mě ale nestačí. Letěl jsem za borcem do flashmotors, koukal na ten graf a pak se mě zeptal jestli jsem to měřil ten motor i před tím čipem, že třeba nemusel mít 103kw. No vymlouval se jak idiot, pak nakonec z něho vylezlo že mě přece říkal, že mě přidal trošku, že to mám vyzkoušet a když to nebude kouřit, tak se mám vrátit a že přidá. Tak mě teda přidal... Trochu to kouřilo, ale hlavně to bylo znát. Tak jsem se vrátil, že je to v pohodě, tak přidal ještě trochu, kouřilo to ještě o trochu víc(ale žádná hrůza) a už to jelo jak prase. No jenomže..... mezi 1700 a 2200 otáčkama, když jsem jel tak na 3/4 plynu-třeba do kopce, tak to občas cuklo. No tak jsem jel zpátky za borcem, ten zas že ten čip je moc, že to trochu stáhne. Tak ubral, jede to pořád dobře a už to asi ani necuká(podle toho co říkají ti co to řídili), ale mě se zdá, že když jedu zase mezi těma 1700 a 2200 otáčkama, což bohužel jezdím nejčastěji, uberu trochu plynu a pak přidám, tak že to cukne. A už jsem asi magor, ale zdá se mě, že to cuká furt. Jedu po rovince ustálenou rychlostí a zdá se mě, že se to drobně chvěje, tak jak blbec vyřadím na neutrál a pozoruju, jestli se to pořád chvěje, nebo ne. Když se mnou zrovna někdo jede, tak si musí myslet, že jsem idiot. Zítra za ním jedu, ať mě to vrátí do původního stavu a vrátí mě zpátky peníze. Tohle nemám zapotřebí, předtím to bylo supr auto. Tahle trocha výkonu navíc mě to nenahradí. Jelo to dobře už předtím. A našetřím si na čip od profíků, ne od debila. A teď se mi smějte a směle do mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 kde je v Brne ta brzda ? Ta brzda je v Kuřimi u Brna-Michl Motorsport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 flashmotors, to je ten týpek co když jsem bydlel na strahově na kolejích, tak měl základnu na bloku 6 mam pocit jinak je supr, že máte chiplýho brambora od ABC a není žádnej problém, ale stejně se ti zdá, že ten výkon nevyskočil. dobrý... To se zdá mě, že nenaskočil. Tata s ním jezdí denně a tomu se zdá, nebo je spíš přesvědčenej, že naskočil. A ten čip byl v akci od ABC za 9990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Kdyz se ti to nezda at ti vrati penize zpet a da auto do puvodniho stavu--mam sice 1,9tdi a mam chip od bitpower delali mi to v brne a mam misto 105koni-140 a jede to super a mam od nich treti auto a uplne bez problemu-te svezu bydlim kousek od Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.