Přejít na obsah

Chiptuning - zkušenosti, rady

phill64

Doporučené příspěvky

Zítra ve 12 jsem objednanej na brzdu, tak hned naskenuju výsledek a hodím ho sem... Možná až po tom, co borcovi z profichipu rozbiju tlamu.

Na jakou brzdu jedes? Pozor pred brzdenim jim nic nerikej o nejakem divnem chipu,aby to nebyla jedna banda!!!. :)

Editováno: , autor: TDIfun
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na jakou brzdu jedes? Pozor pred brzdenim jim nic nerikej o nejakem divnem chipu,aby to nebyla jedna banda!!!. :)

Jedu do michl motorsportu. Je to chlapík(2 chlapíci-bráchové) co se už od devadesátých let zabývají motorsportem... Mají taky ofiko prodejnu a servis škodovek. Jsem jim dneska volal, ptali se na důvod, proč to chci změřit, tak jsem jim říkal, že to mám čiplý a že se mi to nezdá. A on se mě ptal, jestli ABC tuning :) No teď se směju, ale ve skutečnosti na tom nejsu o moc líp.

Odkaz ke komentáři

Zítra ve 12 jsem objednanej na brzdu, tak hned naskenuju výsledek a hodím ho sem... Možná až po tom, co borcovi z profichipu rozbiju tlamu.

Fakt jsem děsně zvědavej co ti naměří.

Jestli ti bude tvrdit, že si čip ještě sedne tak mu ji opravdu rozbij!

Stejně nechápu jak někdo může udělat podvod který se dá tak jednoduše odhalit.

Asi je dost lidí, kteří litují peníze za brzdu.....

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři

Fakt jsem děsně zvědavej co ti naměří.

Jestli ti bude tvrdit, že si čip ještě sedne tak mu ji opravdu rozbij!

Stejně nechápu jak někdo může udělat podvod který se dá tak jednoduše odhalit.

Asi je dost lidí, kteří litují peníze za brzdu.....

Spise je hromada lidi co si nechaj chipovat za 5KC a pak se divi, vylozene vyhledavaj co nejlevnejsi alternativu... Von ten motor nestoji 5kc a za dobrej chip se proste musi zaplatit, to pochopi az se takhle necha natahnout.

Odkaz ke komentáři

Mě to připadá ,že mam jedinej čip v republice, nebo se stydíte porovnat

tak napište z 0na100 fuck

z 80 na 120 na 4 lol

spotřebu :help:

hlučnost kol5

spokojenost :palec2:

ty jseš otrava, tak v krátkosti takhle :

0 - 100 : 8 s

spotřeba : 6,3

hlučnost : hůůůůůůůůůůůů

spokojenost : ano

Odkaz ke komentáři

Tak kde seš chlape? Jak to dopadlo?

Jste se zeprali a seš na marodce? :)

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři

jak ty časy měříte? stopkama? lol

dadacek: jednoduchý s tou spotřebou. chip je vlastně optimalizace, takže při zachování stejnýho jízdního stylu by měl bejt motor efektivnější. nicméně rapidní snížení spotřeby nečekej, pod slovem rapidní si představuju 2 a více litrů

Odkaz ke komentáři

Se omlouvám za zpoždění, ale přece jen jsem tady... Graf sem můžu hodít zítra, ale napíšu rovnou co mě změřili. Takže naměřili mě 111,5Kw a 360Nm. Mladý pan Michl mi říkal, že je to takový příjemný čip, zvýšený krouťák pro lepší predjíždění. To mě ale nestačí. Letěl jsem za borcem do flashmotors, koukal na ten graf a pak se mě zeptal jestli jsem to měřil ten motor i před tím čipem, že třeba nemusel mít 103kw. No vymlouval se jak idiot, pak nakonec z něho vylezlo že mě přece říkal, že mě přidal trošku, že to mám vyzkoušet a když to nebude kouřit, tak se mám vrátit a že přidá. Tak mě teda přidal... Trochu to kouřilo, ale hlavně to bylo znát. Tak jsem se vrátil, že je to v pohodě, tak přidal ještě trochu, kouřilo to ještě o trochu víc(ale žádná hrůza) a už to jelo jak prase. No jenomže..... mezi 1700 a 2200 otáčkama, když jsem jel tak na 3/4 plynu-třeba do kopce, tak to občas cuklo. No tak jsem jel zpátky za borcem, ten zas že ten čip je moc, že to trochu stáhne. Tak ubral, jede to pořád dobře a už to asi ani necuká(podle toho co říkají ti co to řídili), ale mě se zdá, že když jedu zase mezi těma 1700 a 2200 otáčkama, což bohužel jezdím nejčastěji, uberu trochu plynu a pak přidám, tak že to cukne. A už jsem asi magor, ale zdá se mě, že to cuká furt. Jedu po rovince ustálenou rychlostí a zdá se mě, že se to drobně chvěje, tak jak blbec vyřadím na neutrál a pozoruju, jestli se to pořád chvěje, nebo ne. Když se mnou zrovna někdo jede, tak si musí myslet, že jsem idiot. Zítra za ním jedu, ať mě to vrátí do původního stavu a vrátí mě zpátky peníze. Tohle nemám zapotřebí, předtím to bylo supr auto. Tahle trocha výkonu navíc mě to nenahradí. Jelo to dobře už předtím. A našetřím si na čip od profíků, ne od debila. A teď se mi smějte a směle do mě ;)

Odkaz ke komentáři

flashmotors, to je ten týpek co když jsem bydlel na strahově na kolejích, tak měl základnu na bloku 6 mam pocit :)

jinak je supr, že máte chiplýho brambora od ABC a není žádnej problém, ale stejně se ti zdá, že ten výkon nevyskočil. dobrý...

To se zdá mě, že nenaskočil. Tata s ním jezdí denně a tomu se zdá, nebo je spíš přesvědčenej, že naskočil. A ten čip byl v akci od ABC za 9990

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...