Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:) se mi líbí, jak zjišťujete jestli vám to kouří nebo nekouří tím, co vidíte a nevidíte ve zpětným zrcátku. ve chvíli, kdy zahlídnete čmoudík ve zpětným zrcátku, tak vězte, že kdybyste sami za sebou jeli, tak už to kouří jako trambus, protože se všechen dejm nestačí "vytratit"

já to myslel jako vtip.... :doh

lidi, proboha, nebuďte tak vztahovačný. když něco píšu konkrétně na někoho, napíšu: joska: "....."

tohle jsem myslel všeobecně, protože to píše víc lidí...

Mě to nekouří Luke :prc:

To musíš, mischicko, otočit klíčkem a zapnout motor :) předtím to fakt nekouří...

Radši nebudu reagovat, nebo zase bude flame :p

tomu se říká nereagovat...

mischo, musíš to pořádně vočipovat, pak ti blafne :)

• 4 týdny později...

Jakým způsobem to jde vyřešit, aby při čipování nepadla záruka na auto? Z příspěvků jsem vyrozuměl, že všechny zásahy se uloží do nejaké paměti. A jaké máte názory na to, na kolik jde nachipovat 1.8 TSI (118kW/5000-6200ot., 250Nm/1500-4200), tak, aby to mělo jen nejmenší vliv na životnost dílů?

Přidávám taky graf, po chipu mám najeto cca 45000 km, nekouří to, jsem spokojenej :palec2:

post-2969-1218615516_thumb.jpg

• 3 týdny později...

Nějaké názory? Ještě mě teda zajímá doporučená (vhodná) kilometráž chipu?

když bych měl na výběr z těhle dvou, pak cimbu, ale jinak asi ani jeden

na kolik jde nachipovat 1.8 TSI (118kW/5000-6200ot., 250Nm/1500-4200), tak, aby to mělo jen nejmenší vliv na životnost dílů?

V Německu na nových audinách A4 nabízejí čip pro 1.8FSI na 147kW bez dalších úprav motoru a cca 192 kW s úpravami motoru.Osobně bych řekl, že čip do těch 147 kW je bezpečný, více ne.Je ale otázka co tomu řekne převodovka-ta má oficiální max. přenos 250Nm-a to dává už seriový motor.Po čipu stupne krouťák na cca 300-320 Nm a to se převodovce nemusí líbit-byť určitě má pevnostní rezervy

Nějaké názory? Ještě mě teda zajímá doporučená (vhodná) kilometráž chipu?

prej čim dřív tim líp

V Německu na nových audinách A4 nabízejí čip pro 1.8FSI na 147kW bez dalších úprav motoru a cca 192 kW s úpravami motoru.Osobně bych řekl, že čip do těch 147 kW je bezpečný, více ne.Je ale otázka co tomu řekne převodovka-ta má oficiální max. přenos 250Nm-a to dává už seriový motor.Po čipu stupne krouťák na cca 300-320 Nm a to se převodovce nemusí líbit-byť určitě má pevnostní rezervy

nicméně by si to ten motor zasloužil. Dneska jsem se o tom přesvědčil osobně.

nicméně by si to ten motor zasloužil. Dneska jsem se o tom přesvědčil osobně.

JJ, větší výkon a krouťák by se hodil to jo, hlavně při předjíždění či nájezdu na dálnici.

vám asi pujčím tu svojí zdechlinu, pak byste teprve viděli, zač je toho loket lol

ahoj, tak je neco noveho o cipovani 1.6MPi? Uz to nekdo zkusil?

a ty už jí máš? nikdy nepochopim, proč lidi chipujou atmosférický motory

Chip pouze po dvoulety záruce.Ten kdo do toho jde hned je podle mě bud blázen nebo v lepším připadě nerozumný člověk.Jinak z vlastní zkušenosti Vám mužu napsat že po určité době Vám chip nestači a bud si koupíte pořádny autí a nebo ...nebo budete měnit turbo a nebo spojku... :)

Luke: Zatim je objednana... uvidime za jak dlouho ji sezenou ...

tak to potom už vůbec nechápu, objednáš si auto o kterým už víš, že ho budeš chtít chipovat pže bude slabý (mmch MPI je na chipování snad ten nejnevhodnější motor)?

Romario: tak jsem byl asi nerozumný :)

Upraveno od Luke288

Luku: Ty víš jak to myslím! :) ne vážně.Mluvil jsem s tim Jandou z Cimba a taky mi to potvrdil.Doufám že tentokrát přijedeš na škodahome!!!

jj, vim. škodahome? ten je jednou za rok ne? já se rád někde scuknu, jen je pro mě trochu problém, že o víkendech to mám z CB všude dost daleko a přes tejden kdy jsem v praze se nic neděje

Luke: Ja jsem nerekl ze to chci chipovat ... jen me to zajima protoze se o tom tady psalo ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.