Luke288 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 se mi líbí, jak zjišťujete jestli vám to kouří nebo nekouří tím, co vidíte a nevidíte ve zpětným zrcátku. ve chvíli, kdy zahlídnete čmoudík ve zpětným zrcátku, tak vězte, že kdybyste sami za sebou jeli, tak už to kouří jako trambus, protože se všechen dejm nestačí "vytratit" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 já to myslel jako vtip.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 lidi, proboha, nebuďte tak vztahovačný. když něco píšu konkrétně na někoho, napíšu: joska: "....." tohle jsem myslel všeobecně, protože to píše víc lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Mě to nekouří Luke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 To musíš, mischicko, otočit klíčkem a zapnout motor předtím to fakt nekouří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Radši nebudu reagovat, nebo zase bude flame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 tomu se říká nereagovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 mischo, musíš to pořádně vočipovat, pak ti blafne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Jakým způsobem to jde vyřešit, aby při čipování nepadla záruka na auto? Z příspěvků jsem vyrozuměl, že všechny zásahy se uloží do nejaké paměti. A jaké máte názory na to, na kolik jde nachipovat 1.8 TSI (118kW/5000-6200ot., 250Nm/1500-4200), tak, aby to mělo jen nejmenší vliv na životnost dílů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Přidávám taky graf, po chipu mám najeto cca 45000 km, nekouří to, jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Nějaké názory? Ještě mě teda zajímá doporučená (vhodná) kilometráž chipu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 když bych měl na výběr z těhle dvou, pak cimbu, ale jinak asi ani jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 na kolik jde nachipovat 1.8 TSI (118kW/5000-6200ot., 250Nm/1500-4200), tak, aby to mělo jen nejmenší vliv na životnost dílů? V Německu na nových audinách A4 nabízejí čip pro 1.8FSI na 147kW bez dalších úprav motoru a cca 192 kW s úpravami motoru.Osobně bych řekl, že čip do těch 147 kW je bezpečný, více ne.Je ale otázka co tomu řekne převodovka-ta má oficiální max. přenos 250Nm-a to dává už seriový motor.Po čipu stupne krouťák na cca 300-320 Nm a to se převodovce nemusí líbit-byť určitě má pevnostní rezervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Nějaké názory? Ještě mě teda zajímá doporučená (vhodná) kilometráž chipu? prej čim dřív tim líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 V Německu na nových audinách A4 nabízejí čip pro 1.8FSI na 147kW bez dalších úprav motoru a cca 192 kW s úpravami motoru.Osobně bych řekl, že čip do těch 147 kW je bezpečný, více ne.Je ale otázka co tomu řekne převodovka-ta má oficiální max. přenos 250Nm-a to dává už seriový motor.Po čipu stupne krouťák na cca 300-320 Nm a to se převodovce nemusí líbit-byť určitě má pevnostní rezervy nicméně by si to ten motor zasloužil. Dneska jsem se o tom přesvědčil osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 nicméně by si to ten motor zasloužil. Dneska jsem se o tom přesvědčil osobně. JJ, větší výkon a krouťák by se hodil to jo, hlavně při předjíždění či nájezdu na dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 vám asi pujčím tu svojí zdechlinu, pak byste teprve viděli, zač je toho loket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 ahoj, tak je neco noveho o cipovani 1.6MPi? Uz to nekdo zkusil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 a ty už jí máš? nikdy nepochopim, proč lidi chipujou atmosférický motory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Chip pouze po dvoulety záruce.Ten kdo do toho jde hned je podle mě bud blázen nebo v lepším připadě nerozumný člověk.Jinak z vlastní zkušenosti Vám mužu napsat že po určité době Vám chip nestači a bud si koupíte pořádny autí a nebo ...nebo budete měnit turbo a nebo spojku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Luke: Zatim je objednana... uvidime za jak dlouho ji sezenou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 (editace) tak to potom už vůbec nechápu, objednáš si auto o kterým už víš, že ho budeš chtít chipovat pže bude slabý (mmch MPI je na chipování snad ten nejnevhodnější motor)? Romario: tak jsem byl asi nerozumný Editováno: 10. Září 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Luku: Ty víš jak to myslím! ne vážně.Mluvil jsem s tim Jandou z Cimba a taky mi to potvrdil.Doufám že tentokrát přijedeš na škodahome!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 jj, vim. škodahome? ten je jednou za rok ne? já se rád někde scuknu, jen je pro mě trochu problém, že o víkendech to mám z CB všude dost daleko a přes tejden kdy jsem v praze se nic neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Luke: Ja jsem nerekl ze to chci chipovat ... jen me to zajima protoze se o tom tady psalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.