Ahdul Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 (editace) tak ceny boli asi z dovodu ze prispevky su z roku 2005 Este mal by som otazku Combi,Hatch,Sedan maju rovnaku napavu?? Editováno: 11. Duben 2013, autor: Ahdul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 je rovnaká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 ceny dilu bud zdrazuji nebo mirne slevnuji kolisa to podle kurzu. rozhodne za zadni brdzy nedas vic jak 2 tis plus prace tak 800 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 este mam otazku na zadnej naprave su loziska rovnake aj na bubnovej aj na kotucovej?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Rovnaké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 dakujem ... myslel som si ale radsej sa spytam lebo zohnal som napravu a ten poistny srob co drzi kotuc tak ani za nic nechce ist von tak rozmyslam ze prehodim tie loziska a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 WD-40 ...... kladivko, a atd,..... a jit musi i kdyby nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 (editace) Co zkusit nahřát šroub hořáčkem, ale zase ne ložisko! Editováno: 20. Duben 2013, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 to spis zmrazit ne ? aby se scvrknul nebo vyzkouset oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 dakujem ... myslel som si ale radsej sa spytam lebo zohnal som napravu a ten poistny srob co drzi kotuc tak ani za nic nechce ist von tak rozmyslam ze prehodim tie loziska a bude narážecí šroubovák,uhodíš kladivem na hlavu šroubováku a v ten moment pootočí šroubem......mam ho doma již 5 let a super věc,cenovka tušim 200kč a má výměné adaptéry(kříž,plochý,torx) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 dakujem za rady.. ten narazaci srobovak ma tiez napadol len som ho nemal a nebolo kde narychlo kupit... tak som ich odvrtal ze ich nasledne vytocim s pomocou takej sady na zalomene sroby je to jak vrtak len opacny zavit a maju kuzelovity tvar ale bohuzial su tak kusnute ze sa mi podarilo aj jeden zlomit ...samozrejme WD-cko som pouzival a aj nahrieval preto som bol az tak zufaly ze vymenim loziska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Dobry den Nehcem zakladat novu temu tak to dam sem... chcel som si ist farbit zadne strmene a zaroven aj vymenit brzdovu kvapalinu tak som ich daval dole z auta ... ked som ich mal dole chcel som z nich vytlacit kvapalinu aby neiekli a vymackaval som ju tak ze som stlacal packu na com je zavesene lanko z rucnej brzdy ale piest sa vytlacil a ostal tak a nejde mi stlacit s5 je to normalne?? alebo som to posral tym ze som mackal tu packu na rucnu brzdu?? Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 rad by som sa spytal ked menim komplet celu napravu kotucovu... tak lanka som samozrejme na rucnu brzdu nasiel ale neviem ci potrebujem este nejake hadicky alebo prepoj medzi napravou a autom je rovna ako na bunovej tak aj na kotucovej?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) Pokud měníš z bubnový na kotoučovou , tak potřebuječ jiný lanovody ruční brzdy a kovový ,brzdový trubičky od třmenu ke spoji u nápravy ( je na spodku kastle ) . http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1iR+FK7AOZeNGjs491fo+nQe2wK/2rsKEkRXxnLAM4Hl8UxNMHJEVMFVpMTAUL8MqS9/YF0OQARbl05FqtHzoWtWSP9wSz8pjFBVSFIL9rXlhhdMTy36sG7cgwGDVai3qTJn9Inkig5zv6Ri1CIYdjYgtIyyBakGMf0z8Ih2tYjacIuV4vwFn5i9MwTfknwLQ== http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1iR+FK7AOZeNGjs491fo+nQe2wK/2rsKEkRXxnLAM4Hl8UxNMHJEVMFVpMTAUL8MqS9/YF0OQARbl05FqtHzoWtWSP9wSz8pjFBVSFIL9rXlhhdMTy36sG7cgwGDVai3qTJn9Inkig5zv6Ri1CIYdjYgtIyyBakGMf0z8Ih2tYjK/maPE0D2FGveawnuZcWTT3W4x7coByjB9AbAIVw/BnvLMnclYEsRV6kLzFICUZF Editováno: 15. Květen 2013, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Zdravim mam dotaz doslo na vymenu brzd prednich i zadnich prosim muzete poradit jake nejlepsi kotouce a desticky? typ znacku? a jakej prumer kotouce je vpúredu a jakej vzadu? koukal jsem ze je vice prumeru diky za ochotu odpovedi . Fabia "Fabula" combi , 1.9 TDi 74 kw , rv.2004 face Editováno: 1. Červen 2013, autor: Peposu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Tvoje Fabka má průměr ten prostřední. Tušim 256mm? Myslim předky. Zadky jsou jen jedny myslim. Značka Ate powerdisc třeba. Zimmermann, Brembo max, Textar. Desky já mám ATE ceramic (nešpiní kola). EDIT: Radí ten, co dával kotouče Barum Nakonec teda jen dozadu, předek mám Bosch. Editováno: 1. Červen 2013, autor: SpeederBB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 a jeste jen dotaz jake desky ktem kotoucum 256mm patri? protoze jsem jich nasel hafo ruznych rozmeru , nasel jsme treba kotouce Meyle s povrchovou upravou galvanizaci proti korozi. ma stim nekdo skusenost? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Desky hledej podle systému brzd. FS II, III atd. Je to vylitý na třmenu. Meyle neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 (editace) ja mam ve predu orig. kotouce, tudiz BOSH + k nim desticky Ferodo TERMO QUITE, muzu rict ze to brzdi asi o poznani nepatrne lip nez kdyz byli origo desticky,... ale kdyz brzdis fakt moc tak se celkem rychle spini kola kazdopadne ty spinavy kola to uz je detail feroda jsou dobry a celkem ani moc neubejvaji vzadu mam bohuzel bubny, kotouc napravu planuju casem co se tyce rozmeru na tve fabce tak aby nejak takto: Predek: ...... FS III - 256 x 22 Zadek: ............ 232 x 9 ale jeste si to over pro jistotu Editováno: 2. Červen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Přesně jak to píšš Lukason,Předek 256,zadek 232. Těch kombinací značek kotoučů a destiček je hodně. Mě se osvědčily kotouče BOSCH a knim desky ATE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) kluci delal nekdo z vas repas trmenu na fabii?ja mam prasklou prachovku na tom zadnim a i dkyz me to rozhybaly,tak se mi asi nevraci stale dobre,protoze mam porad horkej disk. pokud to nejak nedela lozisko,ale to se normalne toci nema vule ja myslim,ze to dela ten drzakovanej kotouc co je zvlneny. od 80 to zacne hucet stejnym zvukem jako kdyz dupnu po brzdach. ja nikdy ta prachovky nemenil. nikdy sem nemel pistek venku,takze bych to radej nechal na servise,ale asi by bylo lepsi to udelat uz na vsech kolech ze? sada bezne v autodilech stoji asi 310 kc x 4 plus nekolik hodin prace docela mastny. a nebo se na to vykaslat a vymenit to pak az s brzdama. zadek je novej celej.predek jen desky. Editováno: 4. Červen 2013, autor: ondikTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Přesně jak to píšš Lukason,Předek 256,zadek 232. Těch kombinací značek kotoučů a destiček je hodně. Mě se osvědčily kotouče BOSCH a knim desky ATE. No Bosch + ATE Ceramic mám taky a nebrzdí mi to. Asi to ale nebude v tomhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tak to mě překvapuješ,že ti tahle kombinace nebrzdí! Mě vážně dost dobře. Kolikrát si říkám,že až tak by nemuselo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 a mas desky obyc ATE ci nejake ty lepsi?ceramid? a slysel jsem ze velmi dobre kotouce jsou od starline , neverim tomu pac je to nejlevnejsi na trhu co najdeme ale kotouce jsou pry super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 (editace) slysel si to? a od ktereho lhare? tak zaprve starline je vzdy shit pokud nemaji prebalenou vec od jine firmy coz se tak casto nestava. kotouce jsou stejne kvality jako HARD,maxgear a x dalsich! okamzite s zvlni, prepali coz spolu souvisi jsou tvrde sice vydrzi dyl,ale desky,ktere jsou taky tvrde po tom jen klouzou a zadnej silnej brzdnej ucinek. po brzdach se musi silne slapat nadoraz. kdyz uz neco levnejsiho tak od firmy ABS,ale spis overene znacky TRW, BREMBO,ATE, FERODO(ne target) Editováno: 6. Červen 2013, autor: ondikTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.