Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak na to fakt zapomen u brzd se fakt vylati priplatit mozna,ze aj original. kombinace ti neporadim . ale na zadek ja planuju nekdy v budoucnu neco levnejsiho a predek asi TRW a komplet nechci to nejak kombinovat.

Vloženo

Ondík: ty máš vždycky "zaručený" rady :) Starline jen přebaluje, čepy, elektro součástky nebrat, baterie jsou ok (tuším přebalený Varty), destičky údajně ok (není to z mé hlavy, je to od známého co má mototechnu), kotouče špatný...jinak zrovna Feroda, alespoň na zadek jsou na Fabii velký aušusy

Peposu: pokud to auto nechceš prodat, nejlepší je dát origo kotouče i desky, je to jistota...jinak nejsou od věci ATEčka

Vloženo

prodat urcite ne , mam ju asi mesic a pul takze urcite neprodavam , jen jsem se pal co jsem slysel. Starliny urcite davat nebudu byl to jen blby dotaz , ale nejvic se houpu mezi temi meyle PD a  ateckama

Vloženo

meyle jsem neměl, tak nemůžu sloužit... od Meyle zatím jen Meyle HD kosti, ty doporučuju, jsou fakt masivní a drží.....já měl ATEčka na předku a spokojenost, na zadek jsem je bral na jedničkoví Octavie (stejný brzdy jako Fabka 232x9 mm) a taky OK

Vloženo

Co zase? me tech dilu proslo  rukama hodne od ciny pres polsko az po originali konzultoval sme to jak s dodavatelema od vyrobcu  tak se zakaznikama reference hovori jasne. navic sam sem testoval starline, HARD i maxgear takze vim co a jak. vim kdo prebaluje  a co a kdo falsuje apod.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

ondíkTDI-dělal jsi nakonec repas toho brzdiče?Potřeboval bych průměr pístku,abych koupil opravnou sadu a udělal repas.Pískování a barvu mám domluvenou,ale až na září,tak do té doby koupím věci a pak se na to vrhnu.Díky za info

Vloženo

nedelal prdim na to. STK projdu a kdybych mel resit repas,tak koupim nove trmeny radej,protoze ta sada sice stoji 180 kc,ale ja se s tim drbat nebudu a v servise ti nauctuji tolik,ze trmen mi vyjde na polovinu. Kdyby nekdo chtel levne dily ozvete se zkusim vytvorit zajimavou cenu

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

ja testuju na firemnich autech nasi znacku protechnic a super brzdi to dost ostre nemame zadnou reklamaci na zvlneni narozdil od i znackovych cneove to vychazi stejne jak STARLINE,HARD a maxgear vscehny 3 sem testoval a dopadlo to hrozne nejlepe HARD ten se celkem da.  kdybyb nekdo nahodou chtel proaddit pripadne koupit brzdy za lepsi ceny staci se ozvat

ted davam na zadek protechnik s tim,ze zkusim nechat ty shit desky co tam jsou pokud nebdue brzdit dam asi MEYLE to hodne prodavam na zadek

Vloženo

jo a kdyz jsme u toho jak povolujete drzak trmene nebo desek proste  unasec desek jak je na 2 imbusy? ja to  nepovolil zvedal sem auto,ale ani tuk navic k tomu spodnimu se beznou racnou dostat nemuzu s nastavcem na ten imbus to je moc vysoke. poradite jak to delate? nechci takovou prkotinu davat do servisu  a vite jak radi berou  dily co si prinese clovek sam

• o 1 měsíc později...
Vloženo

me to  dela zvleny kotouc,ale nikdo enchape jak s emohly zvlnit zadni kotouce a jeste BREMBO max.  ty zadky me stvou sirka kotoucu a desticek je vpodstate 95% a je to na vyhozeni,protoze to nebrzdi  soumerne a vibruje.

Vloženo

chlapi poradte, menim vzadu kotuce aj dosky, dal som dole kotuc aj dosky, do strmena som dal nove dosky a ostalo mi tam akosi malo miesta na kotuc. Ten piest som skusal zatlacit dnu ale nejde to. U prednych drzd to ide celkom zlahka zatlacit piest no u zadnych sa to ani nehne. Poradte co s tym, pouzit hrubu silu a zatlacit to spat??

Vloženo

kdyz tomu nerozumis a delas to poprve,tak se zeptej,protoze takto ti zbydou akorat oci pro plac. zadni kotoucove brdzy maji pistky,ktere se zatlaci a zaroven musi otacet specialnim pripavkem. jde to i sikovkama,ale malokdy me to neslo,takze abys nakone cauto netahal do servisu,protoze zadni trmen  byva  casto zatuhly

Vloženo

zadni brzdy nemaji takovy brzdny ucinek,... takze se urcite nezabijes ;):D

.....takze nasadit a jezdit,.... samozrejme cca 500 kmc s rozumem a predvidanim pri brzdeni ;) ...... plati predevsim u prednich brzd ;)  :kol-47:  :kol-31:

Vloženo

Každý svého štěstí strůjce. Vůbec si netroufnu odhadnou, co udělá natavená barva s obložením na destičkách. Za jak dlouho to auto začne brzdit jak má!

• o 1 rok později...
Vloženo

Proč Fabie s motory např. 1,4 74kW nebo 1,9 TDI 74 kW mají i vzadu kotoučové brzdy a ostatní motorizace mají bubnové? Podle informací má třeba nová Fabie III s motorem 1,4 TDI 77kW vzadu bubnové brzdy. Proč nemá také kotoučové, když se jedná o výkonnější motor, který má 77kW? Nechápu, proč konstruktéři najednou přešli ze zadních kotoučových na bubnové brzdy

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...