PavelZ Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Poslední dobou pozoruji z oblasti B-sloupku u řidiče takové jakoby slabé cvakání. Něco jako kdyby tam byly dráty a jak se klepou tak cvakaly do obložení nebo kastle. Nevíte jestli tam něco vede, případně jestli to také slyšíte? Možná je to i něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Podle mě tam žádnej kabel není,vedou tam jen bezpečnostní pásy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 DJPETR: V stlpiku B mas kable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak dneska cestou domů jsem se na to pořádně zaměřil a zjistil jsem, že ve skutečnosti vrzání pocházi od panelu přístrojů. Když zatlačím na rámeček nebo horní část palubovky, tak to vrže. Začalo to až teď s nízkými teplotami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 To mi občas vrzne taky, ale je to obráceně, když na to zatlačim, tak to přestane. Děje se to, ale jenom než se zahřeje interier, potom už je to dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Nevíte, jestli je nutné demontovat volant, když chci vyndat panel přístrojů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ee . ide to aj bez toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Nevíte, jestli je nutné demontovat volant, když chci vyndat panel přístrojů? vyskubni kryci plast a najdes dva srouby(torx) co drzej budiky. Pak jen opatrne odpojit vsechny kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 1. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Tak problém podlepením krytu panelu přístrojů vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.