kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak konkrétně tohle video mě po ránu dostalo PS: hlavně komenty sedí http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1917...i_podobizna.htm zdroj: rozzlobenimuzi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Ty woe, toho znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Je to dobry naštěstí mi není podobnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 já ho poznal podle očí...je to prostě on....jak už někdo napsal....strašák z pohádky "čaroděj ze země OZ" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Podle toho nakresu, ho urcite za chvilku dopadnou, protoze to je verna podobyzna :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 mazec a tenhle koment mě dostal: "StoPro ho chytili ve vinohradě zrovna,když plašil špačky" :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 To je on pražskej démon.... přichází z Malešic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.