igorbiro Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 (editace) MAM NOVU OCTAVIU II FACELIFT A PO MONTAZI TAZNEHO ZARIADENIA +ORIGINAL ELEKTRIKA MI PRESTALO ZOBRAZOVAT PARK SENZORY NA DISPLEJI /JE TO ZLE NAKODOVANE ALEBO JE CHYBA V ELEKTROINSTALACII/ MAM RADIO BOLERO Editováno: 3. Prosinec 2009, autor: igorbiro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nakodovat jednotku park asistenta a tažného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nakodovat jednotku park asistenta a tažného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorbiro Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 SKUSALI V SKODOVKE A NEVEDIA AKO TO NAKODOVAT /NEVEDIA POSTUP/ /DIKY/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Napíš ako máš nakódované rádio (56), RJ ťažného (69) a RJ parkasistenta (10). Mám Bolero, originál ťažné aj parkovacie senzory, a všetko funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 no a este ked si mu to tu pekne vypisal...tak ešte nakodovať jednotku GATEWAY.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorbiro Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 DAKUJEM CHLAPI ZA RADU -UZ MI TO NAKODOVALI BOLO TO KODOVANIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.