sergej158 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Zdravím, jsem novým majitelem Fábinky a zajímá mě, jaký stupeň výbavy vůbec mám. Jedná se o dovoz z Něměcka a nikde na vozidle jsem označení Clasic,Ambiente,Comfort apod. nenašel Jinak to má tempomat,man. klima,elektrony,lepší sedačky (viz. obrázek), mlhovky,metal. lak, hagusy,tmavá zadní skla,kožený volant, lišty na prazích, kliky i zrcátka vlaku... Poradí mi někdo Více viz. podpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) Mrkni sem a zadej kódy: http://igorweb.org/vindec/ http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Jinak pěkná barva! Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Vypadá,jak česká Elegance.Příplatkový tam máš Dynamic paket II,metalízu,hagusy,Sun set.Poslední akční modely měli kliky v barvě.Také je možné,že se výbava v Německu mohla lišit,já to bral podle české Elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej158 Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Tak dle vinka to je Ambiente... ještě zkusím ty další kódy ze štítku. Jinak díky za rychlou pomoc ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 To sergej158: Nz. Právě ty kódy ze štítku tu výbavu upřesňují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej158 Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ještě jsem zapomněl napsat, že to má 4x Airbag a ASR. Zítra juknu na ty štítky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) Zdar, takze ja som si osobne pozeral svoje stitky na Skode Fabia 1.9TDi Elegance vybava rok vyroby 2001. Kody v kufri nehovoria o vyhrievanych spatnych zrkadlach, ale na plaste s elektrickym riadenim toto vyhrievanie je znazornene obrazkom. Mam vobec v auto vyhrievanie spatnych zrkadiel? Ako to viem skontrolovat? Resp. neviete niekto aky je kod pre vyhrievane spatne zrkadla? Editováno: 3. leden 2011, autor: onder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 elegance měla vždy zrcátka v el = i vyhřívaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) No praveze nie som si isty. V skoda kodoch v kufri to nie je vobec napisane, resp. na zaklade stranky http://igorweb.org/equidec/Default.aspx som nenasiel ze by boli vyhrievane. Vies mi poradit ako by som to vedel skontrolovat ci su alebo nie su vyhrievane? Editováno: 4. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 máš je vyhřívaný, elktricky ovládaná zrcátka ve Fabii jsou VŽDY vyhřívaná....pokud máš sklíčka a pojistku OK, tak to dej na výhřev a sám uvidíš že to funguje (když otočíš kolečko na výhřev, tak by to mělo být slyšet v relátku- jakoby lehce cvaknout) ....když není velká zima, tak to jde i cítit na dlan, že zrcátko lehce sálá teplo PS: necituj předchozí příspěvek viz pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) Ono sranda je ze v kodoch to uvadzanie nie je. Vybava je Elegance, import automobilu z Francuzska. Inak ked som si pozeral VIN kod cez stranku http://igorweb.org/vindec/Default.aspx tak mam len 2x airbag, a napriklad som si nasiel na inzeratoch Skodu Fabia Elegance s rovnakou motorizaciou a airbag tam bol 4x. Dost zaujimave......... Co poviete? @kibi: Aky mas kod v zadu v kufry pre vyhrievanie spatnych zrkadiel? Editováno: 3. leden 2011, autor: onder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 není to zajímavé, Elegancky měly zprvu 2 bagy a další 2 za příplatek (sám mám rv konec 2001 a bagy jsou 2)....nesmíš plně dávat na ten dekodér, dělal ho jeden z místních členů, nemusí vše být 100%...tuším že mi to ukazovalo pouze elektricky ovádaná zrcátka, ale jak jsem psal výše u Fabie to znamená automaticky i vyhřívaná PS: nehledě na tom že v zahraničí mohly být výbavy lehce jiné, nebo speciální edice...viz edice 100, GT atd, které u nás moc vidět nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Takze zrkadla su vyhrievane, ale bohuzial je ich potrebne vymenit. Najskor poskodenie vodice v karbonovej vlozke (od znameho pozicane zrkadla vyhrievali v pohode). Otazka znie: Ako silno citite vyhrievanie spatnych zrkadiel na aute? A ako vyhrievanie zadneho skla? Diky moc za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Nerozumim otazce... "Ako silno citite"??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Mám trošičku modernější autí - ale zrcátka mi vyhřívání rozmrazí během nanejvýš 5 minut - to když smetu to co smést jde a co je namrzlé nechám na topném článku. Zadní okno "topí" tak, že když natočím motor a zapnu zadní vyhřívání, než dojdu k zadku cestou čelní sklo - jeden bok auta - zadek, mám na skle vytáté cestičky a můžu poměrně lehce seškrábnout zbytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 vyhřívání zadního skla i zrcátek je otázka pár minut - zadní cca kolem minuty - dvou a jde vidět "vyhřáté pruhy" na zadním skle, dle síly mrazu a námrazy na skle....zrcátka trvají lehce déle, ale když na nich není echt led, tak cca 3-5 minut a jsou krásně odmlžený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.