Lishak Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ahoj, chtěl jsem Vás poprosit o radu. Na mé Oktávce 1.6GLXi, 75kW, r.v.1999 mi při zahřátí motoru začnou kolísat otáčky volnoběhu (výchylka o cca 150ot/min). Na jízdu to nemá žádný vliv, když přidám, motor jde v pohodě za plynem a nijak se "nedusí". Jen ten běh naprázdno, zatím mne to nijak moc neomezuje v jízdě, ale mám trochu strach, aby se nejednalo o počátek nějaké devastační závady Snad jsem to popsal, na takříkajíc laika, srozumitelně. Děkuji za rady o co se jedná i s případnou finanční náročností. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ahoj, chtěl jsem Vás poprosit o radu. Na mé Oktávce 1.6GLXi, 75kW, r.v.1999 mi při zahřátí motoru začnou kolísat otáčky volnoběhu (výchylka o cca 150ot/min). Na jízdu to nemá žádný vliv, když přidám, motor jde v pohodě za plynem a nijak se "nedusí". Jen ten běh naprázdno, zatím mne to nijak moc neomezuje v jízdě, ale mám trochu strach, aby se nejednalo o počátek nějaké devastační závady Snad jsem to popsal, na takříkajíc laika, srozumitelně. Děkuji za rady o co se jedná i s případnou finanční náročností. Díky. Hoj, uz to tu nekolikrat bylo, zkus vyhledavani. Ale vseobecne vzato je to nemoc tehle motoru (teda spis toho okolo, motor je ok, delaj to blby cidla atd.) Pokud nenajdes, napisu, cim vsim to muze byt, ale uz se to tu prave i rozsahlejc probralo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Díky, zkusím se podívat, i když už jsem to tu jednou projížděl a nic nenašel Ale opakování je matka moudrosti, tak si to zopakuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Díky, zkusím se podívat, i když už jsem to tu jednou projížděl a nic nenašel Ale opakování je matka moudrosti, tak si to zopakuji. Pokud nenajdes, dej echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Všeobecně nejčastěji tam bývá prasklá hadice sání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Všeobecně nejčastěji tam bývá prasklá hadice sání. Mno jo, jedna z moznosti, taky sem ji menil, ale az jako posledni ze vsech tech moznosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Taky je mozna praskla napinaci kladka na klinovy remen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 alebo len špina v škrtiacej klapke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 No tak uz tu par veci padlo, tak jdeme dal, skrtici klapka byva asi nejcastejs, ta dira v ty harmonicce sani taky byva, dal odchazi snimac otacek a cidlo chladici kapaliny (to spis min), dal muze byt dira ve vlnovci vyfuku, coz se taky nejdriv chova nenapadne. Nebo i svicky ci jejich kabely obcas zlobivaj, ale na to bych to nevidel. To je asi tak vsechno, aspon myslim, ze sme na nic nezapomneli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Hele me kdyz kolisaly otacky az mi i chcipal motor, tak jsem mel prave prasklou napinaci kladku a ucpanej jeden ventil od nejakyho hnusu . Po vycisteni a vymene ty kladky bylo zas vse ok. Zkus na to juknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Všem tisíceré díky, asi dojde na to, čeho jsem se bál Na návštěvu Škoda servisu, jelikož se necítím na to hrabat se všech těch věcech se svými schopnostmi a navíc na ulici. Až do nynějška jsem měl auta u nichž metoda pokus - omyl nebyla až tak drahá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 v servise, ak nemáš známosti tak ťa riadne ojebú, ako skoro každého a potom ti naúčtujú takú pálku, že sa s toho posereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Tak Vám ještě dlužím rozuzlení příběhu... Byl jsem v autorizovaném servisu, tam mi auto napíchli na počítač, zjistili, že je vše ok a poslali mne domů s tím, že u mého typu motoru je kolísání otáček volnoběhu normální. Zaplatil jsem 0 Kč, kolísám dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Hele me kdyz kolisaly otacky az mi i chcipal motor, tak jsem mel prave prasklou napinaci kladku a ucpanej jeden ventil od nejakyho hnusu . Po vycisteni a vymene ty kladky bylo zas vse ok. Zkus na to juknout. Nemohu jinak, tipuji na prisavani falesneho vzduchu, nekde za vahou. HM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.