Publikováno Prosinec 7, 200915 r Zdravím, potřeboval bych poradit. Když jsem auto koupil měl jsem tam origo rádio symphony s MF volantem a ukazovalo na maxidotu stanici atd. To jsem prodal a dal si tam jiné sony, ale nešel mi volant a ten maxidot a to mě štve.. tak jsem si koupil zas symphony ale s MP3 a předělal jsem si podsvícení... Jenže volant funguje ale maxidot stále ne.. Nevíte čím by to mohlo být??? a ještě rádio nereaguje na regulaci jasu osvětlení ovladačů, jestli se pamatuju správně tak to první fungovalo..
Prosinec 7, 200915 r zřejmě jsi koupil can symphony, musíš natáhnout dva vodiče od radia k budíkům.. už se to tu řešilo x krát.. hledej...
Prosinec 7, 200915 r Autor zřejmě jsi koupil can symphony, musíš natáhnout dva vodiče od radia k budíkům.. už se to tu řešilo x krát.. hledej... cože jakej v tom je rozdíl??? jako superb MR2003 nemá CAN?
Prosinec 7, 200915 r Autor a potom mi bude fungovat ten maxidot, regulace jasu a nezhlasuje se mi to když zrychluju
Prosinec 8, 200915 r Autor Dokoce mi ani nefunguje že když vytáhnu klíč tak se rádio vypne... a mám to v rádiu zapnutý...
Prosinec 8, 200915 r Ještě bych kouknul jak je to nakódované a eventuleně překódovat, to by minimálně mohlo vyřešit to podsvícení a vypínání po vytažení klíčku
Prosinec 9, 200915 r Autor to sem už řešil a co sme na to koukali tak je to správně nakodované... takže opravdu netuším... píše to chybu na nějakech reprácích (jsou v háji ale už mám připravený nový) a ještě ne can a to nevím proč.. volant normálně funguje a rádio normálně hraje... nejde: vrchní část maxidotu regulace jasu vypnutí po vytažení klíčku i když je to v rádiu nastavené zvyšování hlasitosti při zrychlování ptal sem se ve škodovce a rádio je do superba jako jedna z možností od roku 06 a je mi divný jak mi tu někdo psal že mám natáhnout nějaký 2 kabely k budíkům když to před tím na v podstatě tom samém rádiu všechno šlo... (jen nevím s tím zvyšováním hlasitosti bylo to vypnutý a já to neuměl zapnout) takže si myslím že je někde nějaká chyba ale nevím kde..
Prosinec 9, 200915 r zkusím to vysvětlit takhle: původní radio bylo připojeno po tzv. 3-drátu... informaci o podsvětlení a zapnutí klíčku bralo z vodičů v ISO-konektoru! Ted máš radio CAN a to má brát tyhle informace z CAN sběrnice! a tu ty nemáš nataženou do radia z budíků!!!
Prosinec 9, 200915 r tady to máš.... to už tě snad přesvěčí!! stačí použít funkci hledat!! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=symphony
Prosinec 9, 200915 r Autor tady to máš.... to už tě snad přesvěčí!! stačí použít funkci hledat!!http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=symphony tak už sem to vyzjistil ale někdo my vysvětlete proč to nejde když to šlo.. nechápu to
Prosinec 9, 200915 r to sem už řešil a co sme na to koukali tak je to správně nakodované... takže opravdu netuším...píše to chybu na nějakech reprácích (jsou v háji ale už mám připravený nový) a ještě ne can a to nevím proč.. volant normálně funguje a rádio normálně hraje... nejde: vrchní část maxidotu regulace jasu vypnutí po vytažení klíčku i když je to v rádiu nastavené zvyšování hlasitosti při zrychlování ptal sem se ve škodovce a rádio je do superba jako jedna z možností od roku 06 a je mi divný jak mi tu někdo psal že mám natáhnout nějaký 2 kabely k budíkům když to před tím na v podstatě tom samém rádiu všechno šlo... (jen nevím s tím zvyšováním hlasitosti bylo to vypnutý a já to neuměl zapnout) takže si myslím že je někde nějaká chyba ale nevím kde.. Jednoduché máš do ISO konektoru co je připojený do rádia dva vodiče? Jeden oranžovo/hnědý , druhý oranžov/fialový???
Prosinec 9, 200915 r Autor tak to fakt nevim musel bych se mrknout... a je to v těch dvou velkých nebo v těch třech spojených malých nahoře???
Prosinec 9, 200915 r Tak nechci kecat ale myslím že je to v tech třech malých (zelená) na pozici 8 -CAN +, 9 - CAN-.
Prosinec 12, 200915 r Autor jj jsou to ty v malem zelenem tak sem dnes dal svýmu autíčku trochu péče a přitom jsem se kokal na ty kabely u rádia.. ten konektor mám obsazenej celej... v příloze jsem ho lehce načrtl (je to ten zelenej a je to i zelený pro méně chápající):-) jsou tam popsané bvarvy kabelů takl se chci zeptat teda jestli by ten maxidot neměl fungovat.. zbytek jsem vyřešil vypýnání po vyndání klíčku, regulaci osvitu a zvyšování hlasitosti při zrychlování dáky za pomoc..
Prosinec 13, 200915 r tak sem dnes dal svýmu autíčku trochu péče a přitom jsem se kokal na ty kabely u rádia..ten konektor mám obsazenej celej... v příloze jsem ho lehce načrtl (je to ten zelenej a je to i zelený pro méně chápající):-) jsou tam popsané bvarvy kabelů takl se chci zeptat teda jestli by ten maxidot neměl fungovat.. zbytek jsem vyřešil vypýnání po vyndání klíčku, regulaci osvitu a zvyšování hlasitosti při zrychlování dáky za pomoc.. Do zeleného konektoru je zapojen CAN a Telefon!!! Viz schema. Pokud to máš jinak ta se vtom asi někdo vrtal nebo tam byla navi? doc1.doc doc2.doc
Prosinec 13, 200915 r Autor Do zeleného konektoru je zapojen CAN a Telefon!!! Viz schema. Pokud to máš jinak ta se vtom asi někdo vrtal nebo tam byla navi? To vím že je tam zapojenej can a telefon mám to zapojený podle toho jak sem to nakreslil na tom obrázku.. Mám zapojený všechno ale ty barvy mi tam nějak neseděj...
Prosinec 13, 200915 r Autor Nakóduj správně symphony,udělej gateway reset a je to rádio mám nakodované 00401 ale ten reset gateway sem nezkoušel bál sem se toho nevim co to udělá...
Prosinec 13, 200915 r No jasně no.401 ti nikdy nepůjde.Bože proč si prvně nezjistíš,jak to má být kódované.U 401 ti nemusí jít ani podsvit ani "S" kontakt.Dej 405,potom Gateway reset a je to.možná to půjde i bez resetu
Prosinec 14, 200915 r jsem v praci a nemuzu otvirat obrazky to co on nakreslil..... pokud tam nema zapojeny can / oranzove vodice tak mu to nikdy nepujde... on totiz nerekl jestli jeho puvodni radio bylo canove nebo necanove..
Prosinec 14, 200915 r není potřeba nic vidět.Symphony na MP3 jsou jen Canové pokud mu jde MF volant,má CAN jednotku,tudíž stačí nakódovat rádio jak jsem psal a Gate reset
Prosinec 14, 200915 r tak to si myslím že se trošku pleteš... v příspěvku na který jsem výše dával odkaz na O1 symphony mp3 fungovalo - ovládaní na volantu s nacan jednotkou.. a cany neměl připojené, proto mu nešel maxidot ale volant šel!!!... can je pouze na propojení s maxidotem, na ovládání volantu nemá vliv... a ted do mně...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.