skalda Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Zdravím všechny.Manželka se vrátila s autem a povídá: "když sešlápnu brzdu, tak se rozsvítí tlačítko vyhřívání zadního okna...." Tak jsem se šel podívat co se děje a nevycházím z úžasu. Když jsou vypnutá světla, tak se při sešlápnutí brzd. pedálu rozsvítí podsvětlení palub. desky a spínač vyhřívání zad. okna, ale nesvítí třetí brzd. světlo! Navíc nejde zadní stěrač. Pokud zapnu vyhřívání, tak nemaká, ale rozsvítí se podsvícení pal. desky a třetí brzd. sv.! Když sešlápnu brzdu, tak jdou pouze krajní brzd. sv., ale zhasne osvětlení SPZ! Zadní lampy fungují bez problému, ale osvětlení zav. prostoru a vše na pátých dveřích, si dělá co chce. Pojistky O.K. Kabely a konektory vypadají O.K.Prosím poraďte, nemám kačáky, aby jsem jel do servisu, ale už jsem bezradný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 (editace) Mrkni na dráty v pruchodce a pak skontroluj kostru třetího brzdovýho a vyhřívání. Editováno: 11. Prosinec 2009, autor: obrbaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Zdravím všechny.Manželka se vrátila s autem a povídá: "když sešlápnu brzdu, tak se rozsvítí tlačítko vyhřívání zadního okna...." Tak jsem se šel podívat co se děje a nevycházím z úžasu. Když jsou vypnutá světla, tak se při sešlápnutí brzd. pedálu rozsvítí podsvětlení palub. desky a spínač vyhřívání zad. okna, ale nesvítí třetí brzd. světlo! Navíc nejde zadní stěrač. Pokud zapnu vyhřívání, tak nemaká, ale rozsvítí se podsvícení pal. desky a třetí brzd. sv.! Když sešlápnu brzdu, tak jdou pouze krajní brzd. sv., ale zhasne osvětlení SPZ! Zadní lampy fungují bez problému, ale osvětlení zav. prostoru a vše na pátých dveřích, si dělá co chce. Pojistky O.K. Kabely a konektory vypadají O.K.Prosím poraďte, nemám kačáky, aby jsem jel do servisu, ale už jsem bezradný... kabely v pruchodce do 5. dveří jsou OK? ještě mě napadlo jestli někam v 5. dveřích nenatekla voda z ostřikovačů ze špatnýho motorku zad stěrače (pokud teda máš ostřikovač skrz stěrač) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalda Vloženo 12. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Díky za rady, dnes na to zase vlítnu. Pak dám vědět, jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 (editace) Já měl problém taky se zadním stěračem, že vůbec nešel, a problém byl v konektoru, který je umístěný vlevo za tapecírunkem na dně u pravého blatníku. Jsou tam tři a je tam i občas docela vlhko a u někoho i nepořádek tak zkus omrknout i tyhle konektory, jestli by nemohl být problém tady. Ale stejně jako předchůdci bych to tipoval na dráty, co jdou skrz průchodku, jestli to tam není někde nalomený, prodřená izolace a nezkratují se mezi sebou navzájem. Asi bych to udělal tak, že bych odčalounil páté dveře, rozpojil konektory v pátých dveřích a vypíchal piny z konektorů. Pak to protáhl skrz průchodku do karosérie a stáhnul ten svazek až k zadním světlům a tam to v klidu všechno zkontroloval a povyměňoval dráty, které budou KO. Ale uznávám, že je to hrozně moc práce a pak taky to protahovat zpátky nebude nic moc (na každý pád bych nezapomněl si k tomu přilepit lanko na protažení toho svazku zpátky do dveří až to budeš tahat do karosérie...) V tomhle počasí práce na dvě věci... Editováno: 12. Prosinec 2009, autor: Řehoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Já bych řekl že někde upadla kostra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalda Vloženo 13. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Tak děkuji za rady. Už je hotovo Byly to dva problémy 1. přerušený drát za průchodkou 2.špatný spoj hadičky ostřikovače vlevo u těch konektorů-byl tam malý bazének Navíc ten stejný spoj je i u stěrače a tam taky kapal... A to protažení kabelu je fakt pakárna Takže ještě jednou díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.