mmerlin Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 (editace) Zdravim, tak mi nejaka sv*ne ukradla moje krasny original poklice Pocitam, ze nejsem sam, tak premyslim, kde koupit novy. Nemate nekdo nejaky tip? Docela nerad bych podporoval ty hajzly, co to kradou, takze asi radej nove... Ale zase nehodlam platit ty sileny ceny co ma skodovka... Diky Editováno: 12. Prosinec 2009, autor: mmerlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Zkus aukro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 já nemam žádný a mam klid jedině si je přidělej stahovacíma páskama ale podle mě když budou chtít vezmou je znova pro mě to sou vyhozený peníze na zimákách to oželim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Zdravim,tak mi nejaka sv*ne ukradla moje krasny original poklice Pocitam, ze nejsem sam, tak premyslim, kde koupit novy. Nemate nekdo nejaky tip? Docela nerad bych podporoval ty hajzly, co to kradou, takze asi radej nove... Ale zase nehodlam platit ty sileny ceny co ma skodovka... Diky Taky se mi nechtelo platit nehorazne ceny ve skodovce za 16'' poklice. provedl jsem to takto. A myslim ze je to jeste hezci nez nejake jejich origose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 to je pekny, a kde si je koupil a kolik stoji ta nalepka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Tady je odkaz na stredy do tech poklic . Musi mit 9cm. http://www.autolepky.cz/stred-Skoda-9178.html Kryty kol SAIL 16 GRAFIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Stahovaci pasky taky doporucuju, je to asi jediny levny reseni jak si je nenechat ukrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.