wilson Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Zdravim,potrebuju poradit,mam O1 1.6 74kw,pri volnobehu mi litaji otacky a vetsinou mi chcipne,dela to i pri jizde kdyz vyradim a nekdy pri brzdeni mi prave chcipne,nevite co by to mohlo delat?? zejtra to zkusim napichnout na VAG tak uvidim co to napise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Eisman Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 čau ja mam 1,6 55kw octavii 98 rok a dela mi to taky a nikdo nevi co to je na pc nic nezjisti az zjistis co to je dej vedet dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 vyčistit škrtící klapku a udělat základní nastavení tim bych začal a pak filtry (vzduch. paliv.) svíčky na ty občas lidi zapomínaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 13. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 filtry mam novy,klapka je vycistena,i nastaveni je udelany,jeste zkusim ty svicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 ja som vyčistil a vymenil všetko a nič, jedna vec, ak odpojíš lambdu a bude to OK, tak potom závada rovnaká, prečítaj si ešte ten príspevok a vytočení volantu, možno pomôže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Me tohle delalo cidlo teploty chladici kapaliny a lambda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 já sem mu to dneska taky posledoval a docela dost to tipuju na vadnou škrtící klapku, resp její elektroniku/motorek v ní...chová se to stejně jako na AEEčku u feldy...prošlápne plyn, otáčky spadnou, párkrát se zahoupou a drží to...takže můj typ je vadná klapka-vyměnit...co vy na to?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 LAMBDA to nebude, já mám lambud defakto novou (nová ale neznamená funkční). Dle mě to bude škrtící klapka, čištění vidím na příští víkend, uvidíme co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechdude Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Ja jsem s tim mel problempodle kamosu ze skodovky se jednotka nastavi jizdou na dalnici asi 30 min. v 120-130kn/hod. potom by to chcipani a nizke otacky, ktere litaj nahoru a dolu melo uklidnit. Ono to neni 100%. svicky, filtry atd. musej byt taky v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.