Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,potrebuju poradit,mam O1 1.6 74kw,pri volnobehu mi litaji otacky a vetsinou mi chcipne,dela to i pri jizde kdyz vyradim a nekdy pri brzdeni mi prave chcipne,nevite co by to mohlo delat?? zejtra to zkusim napichnout na VAG tak uvidim co to napise

čau ja mam 1,6 55kw octavii 98 rok a dela mi to taky a nikdo nevi co to je na pc nic nezjisti az zjistis co to je dej vedet dik

vyčistit škrtící klapku a udělat základní nastavení tim bych začal a pak filtry (vzduch. paliv.) svíčky na ty občas lidi zapomínaj

• Autor

filtry mam novy,klapka je vycistena,i nastaveni je udelany,jeste zkusim ty svicky

ja som vyčistil a vymenil všetko a nič, jedna vec, ak odpojíš lambdu a bude to OK, tak potom závada rovnaká, prečítaj si ešte ten príspevok a vytočení volantu, možno pomôže

Me tohle delalo cidlo teploty chladici kapaliny a lambda.

• 5 týdnů později...

já sem mu to dneska taky posledoval a docela dost to tipuju na vadnou škrtící klapku, resp její elektroniku/motorek v ní...chová se to stejně jako na AEEčku u feldy...prošlápne plyn, otáčky spadnou, párkrát se zahoupou a drží to...takže můj typ je vadná klapka-vyměnit...co vy na to?..

LAMBDA to nebude, já mám lambud defakto novou (nová ale neznamená funkční). Dle mě to bude škrtící klapka, čištění vidím na příští víkend, uvidíme co s tím.

• 10 měsíců později...

Ja jsem s tim mel problempodle kamosu ze skodovky se jednotka nastavi jizdou na dalnici asi 30 min. v 120-130kn/hod. potom by to chcipani a nizke otacky, ktere litaj nahoru a dolu melo uklidnit. Ono to neni 100%. svicky, filtry atd. musej byt taky v poradku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.