Markiio Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Nazdar. Potreboval by som poradit. Nedavno mi namontovali central do Octavky. A pri pohybe auta mi strasne volaco prasti v dverach...neviete mi poradit...uz mi to leze na nervy pri jazde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 To rozeber a uvidíš co tam lítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Možná ti tam zapomněli šroubovák. To mně udělali jednou v servisu ve 120. Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 ..JOJO...kamarádovi tam zapoměl mechanik svačinu, ale to byl SMRAD !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 ..JOJO...kamarádovi tam zapoměl mechanik svačinu, ale to byl SMRAD !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Jestli ti to dělal autorizovaný servis, otevřou a vykydají ti to, co tam nechali, sami. Na jejich konto. Jinak věřím, že je to nepříjemné. Mojí kámošku museli před 14 dny doktoři taky znovu otevřít. Zjistili totiž, že jí při předchozí operaci nechali v břiše roušku (to je takový hadr, do kterého se odsává krev). Nevím, jestli tě tohle uklidní, kámoška mohla umřít, ale tvoje autí jezdit bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Myslels tampón? Tak to je pěkně nechutný!!!!! Za co jsou placebý hovada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surger Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Stát by se to nemělo s tím tamponem, ale jsme tady jen lidi. Například já byl dnes na sále po třídenní službě kdy jsem za tři dny spal celkem asi 4hodiny. Je to u nás v republice úplně normální. Já přišel do práce v sobotu v 8.00 a odešel jsem dnes 15.30hod. Tak si představte kolik je to hodin v permanentním stresu. Nikoho ale neomlouvám neomlouvám jen upozorňuji na realitu zdravotnictví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Je to dřina, ale někdo musí sešívat motoristy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Že to doktoři ve špitále nemají lehké, to vím moc a moc dobře. Je to chyba v systému, ale taky jiný obor a téma, něž do tohoto fóra. Spíš jsem to sem napsal o té kámošce jen tak pro zajímavost. Jinak ti opravdu nezbyde nic jiného, než ty dveře otevřít a podívat se. A napiš to sem, ať víme, co to bylo a kdo to montoval. Třeba se tady zasmějeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.