Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdar. Potreboval by som poradit. Nedavno mi namontovali central do Octavky. A pri pohybe auta mi strasne volaco prasti v dverach...neviete mi poradit...uz mi to leze na nervy pri jazde.....

To rozeber a uvidíš co tam lítá

Možná ti tam zapomněli šroubovák. To mně udělali jednou v servisu ve 120. Čau

..JOJO...kamarádovi tam zapoměl mechanik svačinu, ale to byl SMRAD !!!!!!

:smich::smich:

..JOJO...kamarádovi tam zapoměl mechanik svačinu, ale to byl SMRAD !!!!!!

:smich::smich:

:smich::smich::smich::smich:

• 2 týdny později...

Jestli ti to dělal autorizovaný servis, otevřou a vykydají ti to, co tam nechali, sami. Na jejich konto. Jinak věřím, že je to nepříjemné. Mojí kámošku museli před 14 dny doktoři taky znovu otevřít. Zjistili totiž, že jí při předchozí operaci nechali v břiše roušku (to je takový hadr, do kterého se odsává krev). Nevím, jestli tě tohle uklidní, kámoška mohla umřít, ale tvoje autí jezdit bude.

Myslels tampón? Tak to je pěkně nechutný!!!!! Za co jsou placebý hovada?

Stát by se to nemělo s tím tamponem, ale jsme tady jen lidi. Například já byl dnes na sále po třídenní službě kdy jsem za tři dny spal celkem asi 4hodiny. Je to u nás v republice úplně normální. Já přišel do práce v sobotu v 8.00 a odešel jsem dnes 15.30hod. Tak si představte kolik je to hodin v permanentním stresu. Nikoho ale neomlouvám neomlouvám jen upozorňuji na realitu zdravotnictví. :horse:

Je to dřina, ale někdo musí sešívat motoristy..... :smich:

Že to doktoři ve špitále nemají lehké, to vím moc a moc dobře. Je to chyba v systému, ale taky jiný obor a téma, něž do tohoto fóra. Spíš jsem to sem napsal o té kámošce jen tak pro zajímavost. Jinak ti opravdu nezbyde nic jiného, než ty dveře otevřít a podívat se. A napiš to sem, ať víme, co to bylo a kdo to montoval. Třeba se tady zasmějeme.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.