Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdarec. hosi, dneska jsem poprve zpozoroval na sve octavii 1.9 74kw 4x4 rv03, ze kdyz jsem stal cely den venku, kde bylo cca -3 stupne, tak po nastartovani jsem mel asi dve minuty celkem tuhou spojku pri seslapnuti. nevite, cim to muze bejt? ze by neco zatuhlo?

cca pred dvemi tydny jsem menil olej v prevodovce, norma mi sedi, akorat mi sla ztuha dvojka, tak jsem jeste dodatecne ulil cca 2dcl oleje, ted slape razeni v pohode. to asi vubec nema s tim souvislost..

Může ti zamrzat brzdovka. Pokud ji máš starší, už má v sobě dost vody, která tuhne a ve velkejch mrazech (-20°C) by ta voda v ní mohla zamrznout.

Odvzdusnit popripade vymenit brzdovu kvapalinu LEN v spojke. ;):)

• Autor

jj, diky za odpovedi. tohle mi uz rekl i otec :-)

nejen ve spojce,ale v celem systemu,protoze napl je spolecna takze bude ko aj v brzdovem okruhu

já měnil po 2 letech

• Autor

no je to v rizku, menim snad zitra kapalinu, at se nevysekam. jeste otazka, patri tam dot 4 ze? a nevite nahodou kolik se tam vleze? co fire nevis kolik jsi tam lil?

nejen ve spojce,ale v celem systemu,protoze napl je spolecna takze bude ko aj v brzdovem okruhu

Zalezi kedy menil naposledy brzdovu kvapalinu. Ak ju menil pred mesiacom tak ju nemusi vymenit celu napln!!! Staci len spojka. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.