Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdarec. hosi, dneska jsem poprve zpozoroval na sve octavii 1.9 74kw 4x4 rv03, ze kdyz jsem stal cely den venku, kde bylo cca -3 stupne, tak po nastartovani jsem mel asi dve minuty celkem tuhou spojku pri seslapnuti. nevite, cim to muze bejt? ze by neco zatuhlo?

cca pred dvemi tydny jsem menil olej v prevodovce, norma mi sedi, akorat mi sla ztuha dvojka, tak jsem jeste dodatecne ulil cca 2dcl oleje, ted slape razeni v pohode. to asi vubec nema s tim souvislost..

Vloženo

no je to v rizku, menim snad zitra kapalinu, at se nevysekam. jeste otazka, patri tam dot 4 ze? a nevite nahodou kolik se tam vleze? co fire nevis kolik jsi tam lil?

Vloženo
nejen ve spojce,ale v celem systemu,protoze napl je spolecna takze bude ko aj v brzdovem okruhu

Zalezi kedy menil naposledy brzdovu kvapalinu. Ak ju menil pred mesiacom tak ju nemusi vymenit celu napln!!! Staci len spojka. :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...