Publikováno Prosinec 14, 200915 r zdarec. hosi, dneska jsem poprve zpozoroval na sve octavii 1.9 74kw 4x4 rv03, ze kdyz jsem stal cely den venku, kde bylo cca -3 stupne, tak po nastartovani jsem mel asi dve minuty celkem tuhou spojku pri seslapnuti. nevite, cim to muze bejt? ze by neco zatuhlo? cca pred dvemi tydny jsem menil olej v prevodovce, norma mi sedi, akorat mi sla ztuha dvojka, tak jsem jeste dodatecne ulil cca 2dcl oleje, ted slape razeni v pohode. to asi vubec nema s tim souvislost..
Prosinec 14, 200915 r Může ti zamrzat brzdovka. Pokud ji máš starší, už má v sobě dost vody, která tuhne a ve velkejch mrazech (-20°C) by ta voda v ní mohla zamrznout.
Prosinec 14, 200915 r nejen ve spojce,ale v celem systemu,protoze napl je spolecna takze bude ko aj v brzdovem okruhu
Prosinec 14, 200915 r Autor no je to v rizku, menim snad zitra kapalinu, at se nevysekam. jeste otazka, patri tam dot 4 ze? a nevite nahodou kolik se tam vleze? co fire nevis kolik jsi tam lil?
Prosinec 15, 200915 r nejen ve spojce,ale v celem systemu,protoze napl je spolecna takze bude ko aj v brzdovem okruhu Zalezi kedy menil naposledy brzdovu kvapalinu. Ak ju menil pred mesiacom tak ju nemusi vymenit celu napln!!! Staci len spojka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.