Fanda octavia Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 ahoj kamaradi s octávenkama, prosíím vás poradte mi jak ty originálni kolíky mám vytáhnout, vyšroubovat vytrhnou sundat nebo tak něco podobnýho neivm jak snima ven vytočit mi nejdou nebo to dělám nak blbe,, opravfu nevim tak se ptám tech který stim už maj zkušenosti nechci to zbytečně rozflákta, budu tam totiž dávat chromový..kuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 pootocit zo zakladnej polohy tak aby isli vytiahnut. ten drat na ktorom su je na jednom konci splosteny. pozri sa do chromovej a pochopis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda octavia Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 aha tak já to hnedka zítra vyzkoušim,, do chromových se nekouknu pro ty si teprve pojedu :-D nevěděl jsem totiž jestli je vubec vytáhnu ty kolíky ,ale diky moc ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 jednoduchsie a bezpecnejsie je zhodit vyplne dveri (tapec) a demontovat tak ze si podrzis tu kovovu tycku, ktora je zachytena do zamku vo dverach... moze sa stat ze ked to budes nasilu tocit, zlomis tu plastovu zaslepku v zamku dveri, do ktorej je to zahaknute a budes s tym mat problemy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Já bych kvůli takový blbosti nesundával tapec v žádným případě. Prostě kombinačky, kousek hadičky, kterou navlečeš na ten kolík v tapecu. Pootočit asi o 90° a pak to jde vytáhnout ven. Hadičku nasadit na chromový kolíček, a stejným způsobem pootočením o 90° to zajistíš. Nic víc nic míň. Dělal jsem to už dvakrát u svý předchozí Fábky a u svý nynější Oktávky taky. Obě to mají stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 přesně tak u těch chromovaných je i přímo kus hadičky k tomu určenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda octavia Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 přesně tak u těch chromovaných je i přímo kus hadičky k tomu určenej jj lidi mockrát diky už ej mám venku stačilo je pootočit a ven snim,, žadná věda v tom neni, stačí jen vedte jak an to, což to jí mevěděl ale už jsem s eponaučil dííky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.