martkawa Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ahoj lidi, ta moje mrcha má najeto 150tis km.Spojka je stále origoš,ale zabírá stále relativně dole.Horší je,že při rozjíždění si musim trochu pohrát se spojkou abych se vyhnul vibracím(myslim,že se tomu říká kobercování) a taky se mi zdá,že u zahřátého motoru je to trochu horší??!! Myslel jsem na dvouhmotovej setrvák,ale na volnoběh to běží vpoho,tak nevim??!! PLS poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Může být více věcí,jakpak je to staré?Nepropadne se občas pedál?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 r.v.2005 Pedál je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav bajcar Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Ahoj lidi,ta moje mrcha má najeto 150tis km.Spojka je stále origoš,ale zabírá stále relativně dole.Horší je,že při rozjíždění si musim trochu pohrát se spojkou abych se vyhnul vibracím(myslim,že se tomu říká kobercování) a taky se mi zdá,že u zahřátého motoru je to trochu horší??!! Myslel jsem na dvouhmotovej setrvák,ale na volnoběh to běží vpoho,tak nevim??!! PLS poradte. pravdepodobne to je zotrvak ked tam mas dvojhmotak je to chyba vsetkych tychto dvojhmotakov ze to moc nevidrzy.odporucam ti ho vymenit lebo ak sa odtrhne luby vyletet mal by sa dat nahradit jednohmotakom z 1,9 tdi ale neviem presne s ktorej na jar to budem menit tak dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.