martkawa Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Ahoj lidi, ta moje mrcha má najeto 150tis km.Spojka je stále origoš,ale zabírá stále relativně dole.Horší je,že při rozjíždění si musim trochu pohrát se spojkou abych se vyhnul vibracím(myslim,že se tomu říká kobercování) a taky se mi zdá,že u zahřátého motoru je to trochu horší??!! Myslel jsem na dvouhmotovej setrvák,ale na volnoběh to běží vpoho,tak nevim??!! PLS poradte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIAGNOSTIK Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Může být více věcí,jakpak je to staré?Nepropadne se občas pedál?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martkawa Posted December 17, 2009 Author Share Posted December 17, 2009 r.v.2005 Pedál je ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslav bajcar Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Ahoj lidi,ta moje mrcha má najeto 150tis km.Spojka je stále origoš,ale zabírá stále relativně dole.Horší je,že při rozjíždění si musim trochu pohrát se spojkou abych se vyhnul vibracím(myslim,že se tomu říká kobercování) a taky se mi zdá,že u zahřátého motoru je to trochu horší??!! Myslel jsem na dvouhmotovej setrvák,ale na volnoběh to běží vpoho,tak nevim??!! PLS poradte. pravdepodobne to je zotrvak ked tam mas dvojhmotak je to chyba vsetkych tychto dvojhmotakov ze to moc nevidrzy.odporucam ti ho vymenit lebo ak sa odtrhne luby vyletet mal by sa dat nahradit jednohmotakom z 1,9 tdi ale neviem presne s ktorej na jar to budem menit tak dam vedet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts