PavelOD Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Ahoj mám octu TDI 66 kW rv 2004 zhruba 1 rok takže nemám velké zkušenosti, ale co mi přijde divný tak okamžitá spotřeba na volnoběh (když stojím) byla po zahřátí 0,6 l/h (to bylo na jaře a v létě) a teď to začalo klesat a už tam mám 0,4 a dokonce začalo problikávat 0,3 l/h. Přitom se mě zdá že to začalo víc žrat. Poslední spotřeba byla 7.5 l (je teda fakt že jezdím krátké trasy po městě). Ale ta okamžitá spotřeba je divná, hlavně že to pořád klesá. A taky se mi zdá že je to lenivější. Na jaře jsem byl za Humlem ten mi proměřoval na váhu vzduchu a naznal že je vpořádku. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 záleží na teplotě motoru a venkovní teplotě myslim taky trochu podel toho to propočítává, tak jako tak je to jen orientační pokud si přepočítáš spotřebu podle km a dotankování nikdy nebude stejná jako ukazuje palubní počítač (nesedí to ani u AUDI tak mužeš být v klidu) teď je vyšší kvuli chladnýmu počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNASNICK Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Ja mam rv 2001 agr tdi 66kW (manulana klima). V zime mi občas preblikne na volnobehu 0,4 - 0,3 l. Ale to bolo vonku -11st. a cesta cca 35 km. Po chvíli sa to ustálilo. Trochu ma to zneistilo ale potom som to neriešil. Nebude to asi nič hrozné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelOD Vloženo 24. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Tak u mě je to vyřešeno bylo špatné čidlo chladící kapaliny nebo tak nějak (už si to moc nepamatuju). Volnoběh se po výměně ustálil na 0,5 l/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 záleží na teplotě motoru a venkovní teplotě myslim taky trochu podel toho to propočítává, tak jako tak je to jen orientační pokud si přepočítáš spotřebu podle km a dotankování nikdy nebude stejná jako ukazuje palubní počítač (nesedí to ani u AUDI tak mužeš být v klidu) teď je vyšší kvuli chladnýmu počasí Jenomže jemu klesá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.