Octavka TDI Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 ....zdravím, mám problém, že mám lehce popraskaný spoiler v dolní části od Autostyl Janko (přendaval jsem ho z nárazníku na nárazník po lehkém ťukesu) a chtěl jsem ho trochu vyztužit laminátem, zalaminovat a vytmelit. Ale narazil jsem, že nemohu sehnat jemnější skelnou tkaninu, mimo hrubé na kanoe a pramice, proto se ptám: - jak opravujete prasklinky na laminovaných částech spoilerů - případně dá se nahradit skelná tkanina ? - stačí jen přetmelit? To se mi moc nezdá, protože je to dost extrémní namáhání - případně kdo je schopen mi to udělat, nalakovat ( a za kolik?) Zdravím...jaro je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 V obyčajných farby lakoch dostať malý komplet /sklená tkanina, tekutá zmes na tkaninu /má sa zmiešať 2 vložky/ + tmel/ na opravu karosárských dielov auta. Stojí max do 200,-Sk. Keď som mal ešte Š-105 týmto som opravoval zhnité podbehy a zadné falce. Tkanina je o rozmere asi 50 x 50 cm a nie je moc hrubá, tak akurát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Zkusím a uvidím kolik toho dávají do sady. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.