suppressu Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 (editace) Ahojte ,tak som tu zas. mamjeden problemik na ktory som tu zatial nenasiel temu.Kedze vonku zacalo trosku pritahovat,tak mi akosi zamrzli ostrekovace predneho a zadneho skla, aj ked som tam nalial zmes do -20C a pred tym ich poriadne vystriekal od letnej.Neviete mi poradit ako ich rozmrazit?Voda v nadrzke zamrznutaa nieje ,ale mam pocit ze skor kdesi v hadickach.Ked sa mi to stalo prvy krat ,pomohol cisty lieh ...len teraz uz ani ten.Da sa s tym nieco urobit ,okrem teplej garaze..... Editováno: 18. Prosinec 2009, autor: suppressu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 tak taky isty problem mam aj ja.... ako neni to ani moc vtipne akurat tak moja debilita ale na tej sa rad pobavim ja som rozmyslal nechat auto v nejakych podzemnych garazach pod nakupnym centrom na nejake tu hodinku a viac...no uvidime co z toho bude keby ste tu na nieco prisli len sa potesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 (editace) vyhrievane trysky za par supov zo skodovky, fen? aka je teplota okolia? na vianoce ma byt plus 16. Editováno: 18. Prosinec 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 18. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 (editace) Myslis ze to bude triskami?ked ani lieh nepomohol???Ale ten fen skusim.teplota prave teraz - 11. Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 a kolko stoja tie vyhrievane trisky?? je tu otom tema ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej158 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Já mám nemrznoucí asi do -30°C,přední fungují v pohodě,ale zadní ani kapka a to jsem tam měl nemrznoucí dost dlouho před příchodem mrazů Teplou garáž nemám a venku stále -10°C ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 tak samo (směs -20°C), předek stříká (naštěstí), ale zadek ani kapka. Asi budu muset zajet na nákupy do tesca a zaparkovat v podzem. garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) To já jsem v poho. Dal jsem asi 5L do -30°C. Ostřikuju jak vzadu tak i vpředu Mám řadovou garáž a když sednu do auta, tak tam je 3-4°C. No jenom vyhřívané trysky podle mě nepomůžou, když už mu to zmrzlo v celém rozvodu. Jak píše Jirka_CZE: jet do garáže a nechat to tam pár hodin. Pak to pořádně prostříknout. Ještě hloupí dotaz: jde Vám čerpadlo? Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 tak samo (směs -20°C), předek stříká (naštěstí), ale zadek ani kapka. Asi budu muset zajet na nákupy do tesca a zaparkovat v podzem. garáži. No, že ti to stříká ze PŘEDU, tak to je normální, ale jak ti to stříká ze ZAD(k)U, tak to je velký problém Jinač jsem taky zamrz , ale už je auto v garáži, tak by to mělo být OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 A vyměnil jsi to? Včera jsem viděl nějakýho dědka z fakanem. Furt ostřikoval a nadával, že mu to dělá čmouhy.... No když mu ta letní směs hned namrzala ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Ještě hloupý dotaz: jde Vám čerpadlo? jo jede, když nám to ve předu stříká dozadu čerpadlo jen vrní a ani kapka, asi to zamrzlo někde v hadičce. Zítra se jede do tesca, tak snad ten zbytek letní co je v zadní hadičce vystříknu na zadní sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Problem vyrieseny.Prestalo mrznut.A ja som sa niekomu smial ,ze bude na vianoce +16C.Mooooooooooooooooooc sa ospravedlnujem.Zatial prajem vsetkym prijemne sviatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 a kolko stoja tie vyhrievane trisky?? je tu otom tema ??? To tema o tom je tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57724&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 (editace) co to takhle napojit na světla?? nejjednodušší a nejrychlejší :smich: Editováno: 2. leden 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiViN Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 (editace) Caues, take mi to bohuzel neodstrikuje. Nevim ani co je tam za smes (auto mam dnes prvni den). Pokud zapnu sterace s odstrikovanim dela to nejakej zvuk? (myslim to cerpadlo). Nejak nic neslysim..ani kdyz zapnu zadni sterac..Nevim zda je to jen zamrznuty (cely auto bylo pekne zledovately) nebo nefunguje cerpadlo. Pokud tedyodstrikuji dela fabie nejaky zvuk? znam to u jinych aut..nekde to slyset je, nekde neni... Predem dekuji za nejake napady, odpovedi Editováno: 14. leden 2010, autor: SiViN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasicarna Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Vyhřívane trysky jsou super věc! Mám OII Elegance - r.v. 2009 a nemam to tam :-( Co mne take nemile prekvapilo je to, ze v teto vybave neni ani kontrolka nizke hladiny kapaliny v ostrikovacich. Jiz mne oba problemy parkrat vypekly :-( Dodelava nekdo v Praze ty vyhrivane trysky prosim? Osobne bych je zapojil na spinac vyhrivani zrcatek a nebo vyhrivani zadniho okna. Aby se hrali po cely rok pri zapnuti klicku mi prijde spise NEGATIVNI - a to nejen kvuli zvysene spotrebe elktr. energie. DIky za pripadny tip na dodelani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.