Publikováno Prosinec 19, 200915 r Zdravim, tak jak nam ted mrzne, tak se mi stava dost neprijemna vec - zamrzne mi zamek ve dverich a ani tam nemuzu strcit klic. Poprve jsem se lek, ze mi nekdo neco nacpal do zamku protoze jsem klic zastrcil asi pul cm a pak jsem tvrde narazil. Po vyzkouseni ostatnich zamku a chvili hrani se mi nejak klic podarilo nakonec zastrcit a pomerne tezko odemknout. Nevite nekdo, co se s tim da delat - treba necim ty zamky prostriknout nebo neco? Diky moc za kazdou radu. Upraveno Prosinec 19, 200915 r od mmerlin
Prosinec 20, 200915 r a co tak pouzit rozmrazovac zamkov??? cena cca 25Sk. Upraveno Prosinec 20, 200915 r od pikkii
Prosinec 20, 200915 r Autor Rozmrazovac je ale jen jednorazova zalezitost, ne? Ja bych to rad vyresil na trvalo - nikdy predtim mi to nedelalo, at stalo auto venku jakkoliv dlouho...
Prosinec 20, 200915 r Na vlozke zamku -fabke mas take prekritie kvoli vnikaniu prachu a vody do vnutra vlozky???? Mas to tam alebo je to vylupnute??? Ak to tam nemas tak vymena vlozky zamku. Ak to tam mas tak demontuj zamok z dveri a vycisti ju v benzine, nechaj vysusit a obal zamku (vid obrazok) natri vazelinou a namontuj do dveri. Upraveno Prosinec 20, 200915 r od PROCHY603
Prosinec 20, 200915 r Před každou zimou prostříknu zámek WD-čkem jenom tak zlehka a nikdy jsem neměl problém se zamrzáním...... akorát na pátých dveřích ale to nejde ani v létě to už je po předchozím majiteli..... klíč tam zastrčim jen trochu a vytáhnu ho zelenej ale neřešim to kolíkrát se člověk dobéjvá do auta kufrem když má dálkovej centrál..
Prosinec 20, 200915 r Autor Diky mod za rady. To prekryti zamku tam mam, takze by ho to asi chtelo skutecne vycistit/vysusit a natrit, jak pisete. Jen se toho docela bojim - nikdy jsem tamovyhle veci nedelelal. A navic ted v ty zime... Takze kdyz tak nejdriv v lete. Takze premyslim o tom WDcku, alespon na zatim. To do zamku normalne strcim to cerveny styblo a striknu tam toho trochu? Nedela to nejakou neplechu a nebude to treba jeste vic zamrzat nebo tak? Diky
Prosinec 20, 200915 r jak tu bylo psáno rozmrazovač a je klid rozebrat to sice jde ale blbě když by rozmrazovač nestačil zkusol bych vložku dát doma na kamna aby se voda vysušila a prostřík mazacím sprejem měl by být klid
Prosinec 21, 200915 r Přesně tak jak píše kolega WDčko je optimální použít když je zámek vysušenej tak tak takže teď bych taky používal hlevně ten rozmrazovač
Prosinec 21, 200915 r Autor Tak jo, diky moc. Takze ted jen sehnat nekde rozmrazovac To je nejakej sprej, nebo jak to vlastne vypada?
Prosinec 22, 200915 r Měli by ho mít u každé pumpy, dělá se víc provedení to běžnější vypadá asi takhle http://www.denbraven.cz/images/tectane/1374v.jpg a pak jsem viděl taky někde ve spreji.
Prosinec 22, 200915 r Mozes pouzit aj WD 40. Vlastnosti WD40: http://zeleziarstvo.sk/shop/index.php?main...products_id=530
Prosinec 23, 200915 r WDcko vyzkouseno, taky pokazde pred zimou prostriknu, jinak rozmrazovac zamku na kazde benzince za par korun jak je napsane vyse.
Prosinec 23, 200915 r Nic mi nezamrzlo od dob co jsem vytahl a zaslepil vsechny zamky. Vcetne kufru. A je po starosti. Horsi by bylo kdyz by klekl central. To bych byl nahranej.
Prosinec 23, 200915 r na to je jen jediná rada preventivně měnit baterky v klíčích já tam zámky mam protože si radši nechám vylouplnout zámek než vybít okna
Prosinec 23, 200915 r No to nevim co by bylo levnejsi, ale kdyz to udela nejakej amater, pri vyloupavani zamku poskodi dvere jak prase, to uz jsem videl ze byli zrale na karosare a do laku. pak jeste ty zamky aby jsi mel na jeden klic, taky nebudou zdarma. To okno koupim na kde jakem vrakaci za par kacek a vymenu provedu behem hodky. + povysavat strepy.
Prosinec 25, 200915 r zámek jde opravit a vzhledem k tomu že na to mam věci mě to nestojí nic jen chvíli času
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.