Srpen 16, 201213 r VORMEN neres takovy hovadiny ja resim problem a ne tvy nazory vubec se neozyvej pokud nenapises podmet krze muj problem takhle se vyjadruje jen ubozak bez mozku a mimochodem mam vic najezdino jak ty bud tak hodny jestli nechces poradit tak otravuj nekoho jineho a sem si vedom chyb ale psal sem to ve spechu a na diagnostice sem jeste nebyl objednal sem nove svicky od te doby co sem si koupil roomstra tak sem je nemenil
Srpen 18, 201213 r mam 105 tisic najeto ted sem vymenil svicky byli cerny jak bota a na diagnostice sem nebyl jen jestly nevite cim to asi muze byt
Srpen 18, 201213 r BoBo,BoBo Kobra tie sviečky si pekne pretiahol,čo chvíla by sa tam mali meniť druhý krát (120t km)...jednoducho to nechaj napojiť na diagnostiku,aby si sa pohol ďalej
Září 4, 201212 r Tak po cca 14 dnech se zavada obevila znova tak sem to hodil na diagnostiku a byla vadna jedna zapalovaci civka tak sem ji hned koupil a vymenil tak pockam jestly bude klid
Říjen 7, 201212 r tak zavada se objevila znova a probehla oprava ventilu na 3 valci nebyl spravny tlak vybrus hlavy motoru a drobne opravy ohledne ventilu tak ted doufam ze uz nam ten problem vyreseny
Prosinec 19, 201212 r Mam podobny problem s kontrolkou signalizujucou kontrolu vyfukovych plynov. Roomster 1,2 HTP 51kW, 12/2007. Byl jsem stym v servise a vyresetovali mi tu chybu a mam cakat na jej opetovne rozsvietenie. Samozrejme i to prislo po cca 200 km. Potom som bol u servisaka (garazovej) a neprisiel na nic. Proste mi vycistil lamda sondy a vsetko bolo cca 300-400km ok. A vcera sup kontrolka sa opet rozsvietila. Sranda je v tom,ze som stym autom jazdil ako so sluzobakom a od 1. decembra som jeho majitelom. A vsetko zacalo 3.12. No jo, niekedy sa postasti Tak kto mi poradi? Zistim aku chybu to hlasi a doplnim informacie (prve pripojenie hlasilo - nahodnou chybu - napametam si to presne). Mam najazdenych necelych 131.000 km. Snazim sa tankovat na relativne normalnych a vyzkusanych benzinkach. Pred cca 1,5 mesiacom mi bol meneny vyfuk, teda okrem poslednej tretinky z vonkajsej strany. Cast potrubi od katalyzatora a stredova sa vymenila za novu (20.000Kc- este platila firma:)). Napada ma, ze sa to cele asi rozosralo tym,ze sa zasiahlo do vyfukovej casti. Co sa tyka funkcnosti, tak som nespozoroval ziadnu zmenu. Auto funguje rovnako, jak s rozsvietenou kontrolkou, tak i bez. Napada ma iba malickost, ze mam niekedy pocit, ze citim vyfukove spaliny v interieri (hlavne v momente ked je zahriaty a niekde zastavim a cakam chvilku). Verim,ze mi niekto poradi co stym, resp. ako to spravit za co najmenej financii. Som vdacny za kazdu radu, resp. za napad ako sa dopracovat k uspesnemu vyrieseniu mojho roomstriho problemu Dakujem Vam Upraveno Leden 4, 201312 r od makerpali
Prosinec 19, 201212 r makerpali:niekde bude po tej výmene netesnosť na spojoch... citim vyfukove spaliny v interieri (hlavne v momente ked je zahriaty a niekde zastavim a cakam chvilku). Dalik:musíme počkať akú chybu mu to vypísalo,inak to je veštenie.. Zistim aku chybu to hlasi a doplnim informacie (prve pripojenie hlasilo - nahodnou chybu - napametam si to presne).
Prosinec 20, 201212 r Ahojte, tak mam popis tej chyby: 16804 (P0420) - Rada valcu 1 system katalyzatoru/Ucinek prilis maly/Nahodna zavada. Tak dufam,ze to niekto rozhodne co stym. Lamda sonda - su tam dve. Jedna pred katalyzatorom a dalsia za. Takze cena je celkom zaujimava a preto nechcem zbytocne rozhadzovat prachy. Chcem zistit, co sa da cakat zase ako dalsia chyba Dikes za help
Prosinec 20, 201212 r 16804 že nahodna zavada? Toto piše ked je kat načaty. Upraveno Prosinec 20, 201212 r od hubo44
Leden 4, 201312 r 16804 že nahodna zavada? Toto piše ked je kat načaty. Dik za odpoved. Dal som vymazat do tretice danu chybu a uvidime kedy sa znova objavi. Pred nejakymi krokmi som este kupil "cistic palivovej sustavy" a som zvedavy co to urobi Osobne si myslim,ze mas pravdu, kedze chyba sa zacala objavovat po servise, ktorym sa vymenili vsetky casti vyfuku (samozrejme okrem katalyzatora).
Leden 4, 201312 r Ahoj, dal som si urobit vypis oprav zo systemu servisu, a vymena sviecok bola prevedena v 07/2012. Cely problem nastal, ked sa nacal vyfuk (nejaka diera) a po oprave (po mesiaci) naskocila kontrolka emisii motora... Podla mna, to moze byt katalyzator, kedze mam na tom uz 131 tkm a nejazdil som stym zrovna slusne
Leden 4, 201312 r sorrac, ale az na zaklade faktury jsem zistil,ze kat se nemenil... uz som to opravil... Upraveno Leden 4, 201312 r od Malta citace předchozího příspěvku
Leden 4, 201312 r Jo, dá ti něco grátis a při výměně oleje či brzdové kapalině tě ošidí a výsledek z toho je takový, že jsou spokojené dvě strany.
Leden 4, 201312 r to je predsa standard... ak chce zakaznik nieco zadara, musi sa to nahodit niekde inde Upraveno Leden 4, 201312 r od Malta citace předchozího příspěvku
Leden 19, 201312 r mam podobny problem ale u 1.4 tdi kontrolka sviti hned od startu ale auto jede furt stejne nepozoruju zadnou zmenu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.