@Honza@ Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) Ahoj, koukal jsem všude možně po netu ale nějak jsem toho moc nenašel....jednu dobu se pořád nějakej oběvoval na aukru a na Sbazaru, pak zas ne a po měsíci tam byl zas...ale když jsem se snažil spojit s inzerentem, tak to nikdy nevyšlo... už se to u něm i jednou mluvilo v souvislosti s tříramenejma a čtyřramejma volantama, ale pořád to neřeší můj problém, kde ho splašit... neví někdo? Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: @Honza@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 http://www.aukro.cz/item860766101_kozeny_v..._vw_passat.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
@Honza@ Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Dík za echo, koukal jsem na něj, ale nevím jestli je to tou fotkou, nebo je celkem otlačenej v těch místech jak navazujou ramena na obruč... chtělo by to lepší fotku, nebo jet do Plzně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Já ho sehnal na Aukru a max. spokojenost.Drží se super a vypadá dobře.Už i ve Škodovce se na něho ptali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Jenom smůla, že je jen a facelift airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
@Honza@ Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Je parádní, vo tom žádná :-) mám sice na svým autě volant se starym pytlem, ale jeden faceliftovej airbag se mi doma válí... můj starej volant už to začíná mít pomalu za sebou, tak jsem se začal shánět po nový obruči...no a když jsem viděl tenhle, tak bylo jasno....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 zdarvím na aukru jsem tento volant taky našel přečetl jsem si celej článek a jedno mě tam nepasuje protože tam je malym napsany pod textem že se do octavii dávali dva typy aitbagů jedna verze má 155mm úchytné čepy a druhá verze má 160mm úchytné čepy taky jsem tento volant řešil a přemýšlím ale nemohu se dobrat k tomu protože mám OCT r.v.2001 jestli má tato octávka 155 nebo 160mm úchytné čepy poraďte prosím. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 rozdělej a změř, je to na minutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Tak co Honza,má už volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 (editace) nelisi se rozteci jen pred a po facelift verze ja ho mam taky, pasoval bez problemu, beze sporu lepsi nez original plastak Tazz7: rucicky jsi necim natrel? Chtel bych bilo cervene podsvetleni (ala Audi). Editováno: 7. leden 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 (editace) zdarvím na aukru jsem tento volant taky našel přečetl jsem si celej článek a jedno mě tam nepasuje protože tam je malym napsany pod textem že se do octavii dávali dva typy aitbagů jedna verze má 155mm úchytné čepy a druhá verze má 160mm úchytné čepy taky jsem tento volant řešil a přemýšlím ale nemohu se dobrat k tomu protože mám OCT r.v.2001 jestli má tato octávka 155 nebo 160mm úchytné čepy poraďte prosím. díky. Jde jen o to, jestli máš facelift volant nebo starej. Pokud máš r.v.2001 máš pravděpodobně facelift (leda že by tam někdo starej dal), tudíž Ti na ten Victor volant airbag sedět bude. Editováno: 7. leden 2010, autor: Pajk85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 (editace) No pises sice ze mas 2001, podle fotek ale nemas palubku face a tudiz Ti tam ten volant nesedne. Jelikoz mas roztec cepu na bagu o 5mm mensi nez Viktor kozeny. Editováno: 8. leden 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 5,5 a 6cm od sebe, to je nejak malo, vzdyt je to skoro na kraji begu. pokud mas beg na stranach kulaty, jako je na fotce, tak mas face a bez problemu pujde, pokud mas beg skoro obdelnikovy tak je predface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 nevíte někdo o dalším volantě Victor? nebo kontakt do tej Plzně jak říkáte? nebo aspoň www stránku? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.