azaziel Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Mal niekto závadu - pri ohreve zadného skla? Pri napr. rozmrazovaní som si všimol že mi dva prúžky neohrievajú. Dá sa táto závada odstrániť? Dúfam že nie iba výmenou zadného skla? Nakoľko som ešte v záruke poraďte či to má vobec zmysel opravovať, či sa nenarobí viac škod ako úžitku napr. výmenou skla. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 myslim, že něco podobnýho řešil Doli, nicméně, jestli to je v záruce, tak bych to řešil přes servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Já mám taky ten problém, že mi nefunguje výhřev zadního okna. No, abych to upřesnil, hřejí jen 3 pruhy. Jak to vyřešil Doli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Já mám taky ten problém, že mi nefunguje výhřev zadního okna. No, abych to upřesnil, hřejí jen 3 pruhy.Jak to vyřešil Doli? Doli si koupil přípravek od Loctite a opravil si to - měl jednu linku přerušenou mechanickým poškozením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Mal niekto závadu - pri ohreve zadného skla? Pri napr. rozmrazovaní som si všimol že mi dva prúžky neohrievajú.Dá sa táto závada odstrániť? Dúfam že nie iba výmenou zadného skla? Nakoľko som ešte v záruke poraďte či to má vobec zmysel opravovať, či sa nenarobí viac škod ako úžitku napr. výmenou skla. Dik Caues, tak jsem nakonec objednal tohle. Je to tekutej kov, kterej se steteckem nanese na porusene misto. Je k tomu i nalepovaci sablona. Takze pokud tam mas preruseni, tak to opravis timto. Mam to ted v aute, tak tam za chvili dojdu a nafotim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Já mám taky ten problém, že mi nefunguje výhřev zadního okna. No, abych to upřesnil, hřejí jen 3 pruhy.Jak to vyřešil Doli? 3 pruhy hrejou? Jak to, to mas to sklo tak poskrabany? Ja tam mam fakt malinkou "ryhu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Předpokládám, že je to od té doby, co mi dělali folie na sklo. Asi to někde přeřízli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 proboha kdo vám ty folie montil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Předpokládám, že je to od té doby, co mi dělali folie na sklo. Asi to někde přeřízli. Jojo, folie!! Taky mam takove podezreni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Tady je ten cajk na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Zejtra hodim info jestli se oprava zdarila, jsem z toho docela vzpruzelej kvuli tomu ze je tam ta folie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 12. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Dikes za rady, skontrolujem to mechanické prerušenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 no nechci nic rikat, ale pokud ti davali folie a od te doby to nefnguje, pak mas docela problem.. - jako zaruku ti to neuznaj pravdepodobne - tady ten pripravek tam budes nanaset taky dost obtizne, kdyz mas pres ty vyhrivaci linky natazenou folii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Tak ja mam opraveno. Jeste to zitra rano zkontroluju jestli to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xKamil Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Při zapnutí výhřevu zadního skla se rozsvítí kontrolka na tlačítku a po cca dvou sekundách zhasne. Okno samozřejmě nehřeje. Nějaký tip, kde hledat chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 no me se zda ze mi to takhle blblo na fabii, kdyz jsem predelaval podsviceni a zapomnel tam dat odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xKamil Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Já jsem s tím nic nedělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Necituj předchozí příspěvky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xKamil Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 To mě nějak nenapadlo, protože se ta kontrolka na tlačítku na chvíli rozsvítí, ale ono to asi nemusí nutně souviset, že? Takže na ni mrknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juroke Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Cafte, tak som sa teda kupou Octavie pridal k vam skodovkarom, mam taky mensi problemik, mam Octaviu II FL, pri zapnuti vyhrievania zadného skla sa mi samo asi po 1s vypne, nemal niekto podobný problem? Mam dvojzonovú automatiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Vlákna jsem sloučil. Příště napřed hledej,než založíš nové vlákno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobodak82 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Nechal jsem si namontovat zatmavovací fólie a letošní zimu mi nešlo vyhřívání zadního okna. Je však divné, že na konektorech a vlastně po celé délce pásku naměřím 14,4 V a okno prostně netopí Může na to mít vliv ta folie? Má s tím někdo zkušenosti? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.