beebop Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 fabia 1.2 (2006) při vypnutém motoru každé 2min zavrčí motorek škrtící klapky, což při dlouhodobějším stání spolehlivě vycucá baterku. Nasetlal se stímto někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 zamok vo dverach ej ok? ako to mas nastavene na vag? spusta sa pri otvoreni dveri alebo pri startovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalk Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Zajeď si do autorizovaného servisu, kde žádej aktualizaci softweru řídící jednotky motoru a měl bys mít klid!Už jsem pár takových 1,2 flaschoval a ok.Když to bylo v zaruce tak se měnilo ještě i relé které napají řj motoru ale to bylo dáseříct bezvýznamné.Vždy pomohla aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pustick Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 [Ahoj mam otázku, otevřel sem škrtící klapku a v té hadici mezi tím plastem a boxem na filtr bylo trochu oleje, nevíte jak se tam mohl dost nezdá se mi, že by to bylo přes odfuk z moru ta hadice nebyla ´´mastná´´ a škrtící klapka se čisti z vnitří strany jestli jsem to dobře pochopil? protože ze shora je čistá, akorát po okraje je lehce černá. Moc děkuji za pomoc při mazlení mé fabie:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.