Publikováno Duben 26, 200619 r chci se zeptat ma byt v kufru krome toho koberza spis pod koberzem jeste neco napriklad nejakej sololit mam tam propadlinu v miste rezervy tak by me to zajimalo jestli tam neco ma byt nebo ne dik moc
Duben 27, 200619 r No, standartně má být v kufru rezerva, v ní profilovaný "výlisek" z tvrzeného polysterenu na nejnutnější nářadí (klíč na kolo, hever, adaptér na kola, šroubovák, popřípadě koule k závěsu) a za rezervou další profilovaný výlisek kde jsou další věci z povinné výbavy. Když máš takto zaplněné dno kufru, tak by ti mělo tvořit rovnou podložku kufru a neměli by se ti tvořit žádné propadliny. Pokud ale v kufru tu výbavu nemáš, je jasné, že ti to ten koberec neudrží a propadá se. Tak asi tak.
Duben 27, 200619 r Autor píst vycerpavajici odpoved a ten sololit ja tam nemam nemate nekdom nakres tohohle sololitu
Duben 29, 200619 r Ve starym aute jsem to taky nemel. Jednou jsem spal v kufru a byla tam taky duzna. Ted v novy Octe tam mam ten sololit a parada. Mozna,ze je tam od urcityho roku.........? Upraveno Duben 29, 200619 r od kocht
Květen 8, 200619 r V práci jsme měli pár sraších modelů a vybavuje si mi, že tapec byl věčně propadlý, takže pod tím nic nebylo.
Květen 19, 200619 r No vy co nemáte sololit, nezoufejte. Já ho tam mám a je propadlý také. Je to až ke vzteku, auto skoro za mega a v kufru lisovanej papír. Octavie II to samé.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.