vlacek Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 chci se zeptat ma byt v kufru krome toho koberza spis pod koberzem jeste neco napriklad nejakej sololit mam tam propadlinu v miste rezervy tak by me to zajimalo jestli tam neco ma byt nebo ne dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 No, standartně má být v kufru rezerva, v ní profilovaný "výlisek" z tvrzeného polysterenu na nejnutnější nářadí (klíč na kolo, hever, adaptér na kola, šroubovák, popřípadě koule k závěsu) a za rezervou další profilovaný výlisek kde jsou další věci z povinné výbavy. Když máš takto zaplněné dno kufru, tak by ti mělo tvořit rovnou podložku kufru a neměli by se ti tvořit žádné propadliny. Pokud ale v kufru tu výbavu nemáš, je jasné, že ti to ten koberec neudrží a propadá se. Tak asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Ten koberec je samozřejmě vyztužen sololitovou deskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Ten koberec je samozřejmě vyztužen sololitovou deskou. presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 píst vycerpavajici odpoved a ten sololit ja tam nemam nemate nekdom nakres tohohle sololitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 (editace) Ve starym aute jsem to taky nemel. Jednou jsem spal v kufru a byla tam taky duzna. Ted v novy Octe tam mam ten sololit a parada. Mozna,ze je tam od urcityho roku.........? Editováno: 29. Duben 2006, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 byl uz ve formanu, takze bych rekl ze je to standard a sololit by tam mel byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 V práci jsme měli pár sraších modelů a vybavuje si mi, že tapec byl věčně propadlý, takže pod tím nic nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Mám O97 a sololit tam není.Takže bych řekl,že to tam davaly od určitého roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 taky sololit nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 taky sololit nemám 1,6/74 GLXi, r.v. 1999, sololit mam z vyroby. HM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 No vy co nemáte sololit, nezoufejte. Já ho tam mám a je propadlý také. Je to až ke vzteku, auto skoro za mega a v kufru lisovanej papír. Octavie II to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.