Publikováno Prosinec 25, 200915 r Zdárec,neví někdo když se zmačknou přavé dvě šipky na pravém knoflíku na Symphony-kazeta a objeví se buď IS-on nebo po opakování IS-of, co to je za funkci?
Prosinec 25, 200915 r Nechápu proč máš tady tolik témat o symhony . Takže ostatní zamykám. Stačí se ptát v jednom tématu
Prosinec 26, 200915 r Autor Dík.Jinak nikdo neví co se dá udělat u Symphony s tím GALA, že nemohu uložit jiné číslo než 5 které je uložené?
Červenec 30, 201114 r Nejde uložit vyšší jak 5 nebo žádné jiné než 5? Je možné, že starší Symphony mělo "stupnici" progrese jen do 5. Nevím, jen moje úvaha. Nemá Symphony nějaký "master reset"?
Červenec 31, 201114 r Autor Tak jsem zjistil,že nejde uložit v GALA žádné jiné číslo.Ať dám jakékoli po uložení zůstane 5.
Červenec 31, 201114 r Mi to také nejde nijak jinak uložit, zůstane to pouze po dobu změny nastavení a po vypnutí je stejně pořád číslo 5, podle mne je problém v software rádia, pokud to má někdo jinak budu rád, když se tady o tom zmíní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.