pajko Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 a viete mi niekto povedat ako rychlo ma to PTC ucinkovat? pretoze ja mam dizlovu octu kupenu na slovensku a nemam pocit ze by mi dako rychlejsie kurilo auto...u kamosa na bmw to topi prakticky okamzite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 30s -1 minuta musí jít teplý vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 no tak v tom pripade mam daco podelane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 (editace) Půjde do Octavie II MR08 1.9 TDI namontovat elektrický topný článek PTC 1K0 963 235 E (starší provedení) nebo musí být to novější 1K0 963 235 F? Jedná se mi o elektrické zapojení, mechanicky by to mělo být jedno. Sehnal jsem to starší provedení s jednodušším zapojením do canu, ale nevím jak se bude motor chovat když to novější provedení má připojení do motorové jednotky. Máte někdo zkušenosti? Díky Editováno: 25. Listopad 2011, autor: wendyf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 staré provedení ti tam fungovat bude, ale víceméně ho nedoporučuji, je dost poruchové, to silové je nezničitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Mám 2,0 tdi BKD v Elegance z D a mám tam jak vyhřívané sesle tak i PTC a rozhodně bych to chtěl i v dalším autě topím opravdu do 1 minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 mam problem s topenim,auto se me zahraje asi az tak po 10.min na plno,novy termostat co poradite?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 10min to je normální pokud máš ropu benzín dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonfly Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 (editace) Zdravím, našel by se někdo kdy by mi mohl namontovat PTC do OII 1.9TDI 2005? V okolí Plzně nebo Prahy? Editováno: 14. Únor 2012, autor: Dragonfly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Praha- http://forum.skodahome.cz/user/6604-rolbar/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petosk89 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 nema niekto kabelaz z vyhrievanych sedadiet do climatroniku..??potreboval by som akurat tie napichovacky co sa zo zadu napychuju do climi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.