Honza_B6 Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Ahoj... Mám problém se svou OC TDI 66. Jezdí výborně, ale poslední dobou se mi stává, že když jedu po dálnici cca tak 150 a přijde lehké stoupání,auto začíná zpomalovat, klesají otáčky a prostě nejde přidat. Musím vypnout tempomat a pokusím se přidat nohou a bez výsledku. Pak je opět rovina a auto se zas rozjede, ale už není tak svižné. Dojedu do města a pak už to zas normálně tahá. Děla to jen při delší jízdě. (na kratších vzdálenostech a menších rychlostech to nepoznam). Auto sem měl čiplé, alem odpojovalo to turbo,tak mi tam znovu vratili můj soft a bylo to tak 4 měsíce ok. Někdo v Praze, kdo by byl ochotný se na to mrknout? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 no asi se ti nejak prehriva turbo, tim paden se vypne do nouzoveho rezimu a netahne. chtelo by ho asi vycistit a zkontrolovat. zkus si vyhledat uzivatele "garny" nebo "martinrs" mohli by ti pomoci ..anebo je problem nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Už jsem se setkal s tím, že byla povolená matka na tyčce podtlaku turba. Měla by být zakápnutá barvou. Tak na to mrkni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_B6 Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 no asi se ti nejak prehriva turbo, tim paden se vypne do nouzoveho rezimu a netahne. chtelo by ho asi vycistit a zkontrolovat. zkus si vyhledat uzivatele "garny" nebo "martinrs" mohli by ti pomoci ..anebo je problem nekde jinde díky....ke všemu sem ted musel dolit litr oleje...rozsvítila se kontrolka oleje..... Mám najeto 105 000Km ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_B6 Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Tak bych to měl mít opravené....jedu pro to. Nějaký ventil u ventilů N71 a N 75.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_B6 Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Tak to byl ten ventil s bílou hlavou ... N 75 ??? Oprava s diagnostikou a pujčení auta na den celkem 3602Kč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.