Přejít na obsah

kupiť O1 r.v. 2004??

balki

Doporučené příspěvky

Nazdar chlapci.mam na Vas jednu doležitu otazku.mam možnosť kupiť O1 r.v. 2004, 1,9 TDi. 81kW, 515 000 km. doposial bola sanitnym vozidlom a prevažne jazdila na trase He-BA.ma pravidelny servis + servis po 100 tisic a 2OO tisic.vydrži mi ešte ničo?(napr.stotisic km) :palec2::help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono fakt záleží... podle uvedených informací můžeš najezdit dalších 200kkm a nebo taky nejet nikam vůbec. Zabrat dostává nejen motor, ale hlavně podvozek a potažmo celé auto. Patrně by jsi se setkal s únavou plastových dílů, mechanicky namáhaných dílů, zatékáním atd. Takové auto by se asi brzo stalo spíš noční můrou než zdrojem radosti.

Na druhou stranu mohl předchozí majitel dělat nějaké generální opravy a může bejt v překvapivě dobrém stavu - to se bez dobrých znalostí a bystrého oka špatně odhadne na místě, natož pak podle fotek a popisu.

Odkaz ke komentáři

Auta by som sa nebal po tychto kilometroch. Poznam viacero starych dieselov ktore maju cez 700 000 tis.km a bez problemov. Ale 3000 eur je dost. Neni to nijak extra super cena i ked je to dobry rocnik.

Inak vsetko zalezi od stavu auta. Kilometre by som neriesil. Kilometre ti spravi 12 rocny chlapec na parkovisku za 3 minuty.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Já mám rv.2003 s cca 98 000km.Momentálně kupuju novou Tourku a když jsem se trochu koukal jak se auta prodávaj,tak bych do toho nešel určitě. Nájezd je už opravdu dost velký,na autě se za tu dobu určitě střídalo spousta lidí a všichni asi vědí,jak to pak vypadá. Cena je na jednu stranu možná celkem dobrá,ale jen v případě že by to bylo osobní auto a to nejraději od prvního majitele.Určitě seženeš lepšejší :palec2:

Odkaz ke komentáři

záleží jak se servisovaná..podvozek atd je už měněný určitě...možna i 2x a těch 500tis tu má spousta lidi naletaného..jen o tom neví ;) a cena by možná šla jestě smluvit níž...pokud by byla v dobrém stavu tak bych se toho nebál...vydrží ještě hooodně

Někdo ji koupí...naleští,podraví intoš jestli je poničený, stočí na 150tis klasicky a proda o hoodně penízkuů víc...a nový majitel bude spokojeny jak malo má auto naježděné

Editováno: , autor: VSemi
Odkaz ke komentáři

s takovym najezdem je to neprodejne...pokud je interier v poradku tak to stahne o 300tis km jak nic a proda do 50tis korunek draz. mam zkusenost ze se prodavala OCT 1,9 se 400tis km a nikdo to nechtel pul roku..a intoš krasny....jezdilo se s ni slusne atd...stahla se na 120tis km a za 2 tydny byla pryc a jeste o 30tis kč draž. a novy majitel byl spokojeny a stary taky

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

na takovy auto se vykasli. S tim bude pravdepodobne vic problemu nez jezdeni.

Mam najeto 350t a drzi se holka. Zaroven musim rict ze to neni zadna "dvacitka" v plne sile a krase, napr. papa si olej.

Nicmene 550t je fakt dost, aby byla v dobrym a pouzitelnym stavu, tak si priprav tak 1500€ na "doladeni".

Vyplati se ti to?

Odkaz ke komentáři

Tak mne napadá, že když už je tak samozřejmé že se ty km stahujou ( nikdy jsem to neudělal,ale já jsem starej blbec ),tak kolik je staženejch už teď ,když tam zůstalo 500 t. ;)

Tak snad stahle nebude..kdyby jo tak je tam 150tis km ;) jako na vsech v bazarech

Odkaz ke komentáři

To bude svatá pravda.Já jen,že je dneska úplně normální ty km stáčet :help: . No peníze nesmrdí a doba je zlá ;) .Jen si myslím,že bych raději nějakou korunu přitlačil při nákupu a doufal,že se to vyplatí.Tohle na mne už na první pohled dělá dojem,že se to vyplatit nemůže.Třeba je ale někdo hračička a rád se v tom autě bude hrabat.

Bože..kde jsou ty časy kdy jsem jako mladej kluk měl v garáži ze Š100L na ponku rozdělanej celej motor i s převodovkou ...měnil vložky..kroužky...šály na klice,zabrušoval sedla... jo jo to byly krásný časy :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...