boban84 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 (editace) Zdravim kluci... Mám otázečku...Máte někdo z Vás zkušenost s těmito koly??? Editováno: 3. leden 2010, autor: boban84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Samo,že jsou to kola Replika 205 black.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Co by si k nim chtěl slyšet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 co znamena "replika 205"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Že to nejsou originál kola, ale repliky originálních kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 to chápu, že je to plagiát, ale myslim to označení 205. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Co na tom nechápeš?? 205, 301, 7777778, je to číslo toho kola, tj. jako škodovka kentaur, atria, band. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Pokud Ti jde o kvalitu značky, nebývá s ní problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 PAJK85:Právě o kvalitu mi šlo. Dávám si velkej pozor na výmoly a tak,ale občas to prostě nevyjde...myslel jsem ,aby se z nich po projetí první dirky nestaly šíši, což mi bylo řečeno... Díky,trošku se mi ulevilo... BOJLER:Tak jako má třeba Dezent A,D,F,K,L, tak Replika ma v nějakejch obchodech,který tyhle kola prodávaj, označní 132,205 atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Jo takle, takže to už se vobšlehávají i nefabrický typy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 (editace) Já myslim,že 17´´ AUDI LOOK origo člověk nesežene,takže pro toho,kdo nemůže dát větší než 17´´,a tyhle kola chce,tak,jako jsem je chtěl já,je koupě Replik jediná možnost... Editováno: 6. leden 2010, autor: foromen Necituj předešlý příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 já bych byl v klidu...... co to je za značku? MAM??? já je mám na OII, jeté sezonu a bez problému, šli pouze hůř vyvážit,ale jinak v pohodě..... jakej rozměr chceš? přemýšlím o jinejch (strašná údržba),ale manželka o tom nechce ani slyšet a pokladnu drží ona takže asi u nich zůstaneme i nadále..... a jak tu někdo psal výše, originály neseženeš za 10tis,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Originál audi neseženeš v 17" a v 5x100 takže nemá cenu se tady bavit o origo kolech... MAM toto nejsou. MAM mají označení nějakých 7 nebo tak.... Toto jsou Repliky. Výrobce je nějaký Ital myslím stejný jako Allesio. Čili se přímo jako o těchto replikách mluví jako o měkkých kolech (Asi jako o Allesiách). Osobní zkušenost nemám tak jsem se nechtěl rozepisovat. Osobně jsem neměl nikdy disk jakkoli uhozen a to jezdím díra nedíra. Jediný uhozený disk co jsem viděl měl Karel Amogh a ten měl nějaký hodně paprskový v tomto designu audi kol a mezi těma jednotlivými paprskami ,ěl ten disk normálně rovný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1CK Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Taky nad těmito koly uvažuju, ale zajímalo by mě, jaký ET na F II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.