Přejít na obsah

Replika 205 black

boban84

Doporučené příspěvky

PAJK85:Právě o kvalitu mi šlo. Dávám si velkej pozor na výmoly a tak,ale občas to prostě nevyjde...myslel jsem ,aby se z nich po projetí první dirky nestaly šíši, což mi bylo řečeno... Díky,trošku se mi ulevilo...

BOJLER:Tak jako má třeba Dezent A,D,F,K,L, tak Replika ma v nějakejch obchodech,který tyhle kola prodávaj, označní 132,205 atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslim,že 17´´ AUDI LOOK origo člověk nesežene,takže pro toho,kdo nemůže dát větší než 17´´,a tyhle kola chce,tak,jako jsem je chtěl já,je koupě Replik jediná možnost...

Editováno: , autor: foromen
Necituj předešlý příspěvek.
Odkaz ke komentáři

já bych byl v klidu...... co to je za značku? MAM???

já je mám na OII, jeté sezonu a bez problému, šli pouze hůř vyvážit,ale jinak v pohodě.....

jakej rozměr chceš? přemýšlím o jinejch (strašná údržba),ale manželka o tom nechce ani slyšet a pokladnu drží ona :help: takže asi u nich zůstaneme i nadále.....

a jak tu někdo psal výše, originály neseženeš za 10tis,že?

Odkaz ke komentáři

Originál audi neseženeš v 17" a v 5x100 takže nemá cenu se tady bavit o origo kolech...

MAM toto nejsou. MAM mají označení nějakých 7 nebo tak.... Toto jsou Repliky. Výrobce je nějaký Ital myslím stejný jako Allesio.

Čili se přímo jako o těchto replikách mluví jako o měkkých kolech (Asi jako o Allesiách). Osobní zkušenost nemám tak jsem se nechtěl rozepisovat. Osobně jsem neměl nikdy disk jakkoli uhozen a to jezdím díra nedíra. Jediný uhozený disk co jsem viděl měl Karel Amogh a ten měl nějaký hodně paprskový v tomto designu audi kol a mezi těma jednotlivými paprskami ,ěl ten disk normálně rovný...

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...