capjackal Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) Zdravím, chci se zeptat, zda je legální prodej diagnostických kabelů z číny. Jde mi o to, jestli jde policie po software nebo i po samotných kabelech. Díky Editováno: 6. leden 2010, autor: capjackal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Pokud je to KKL kabel,prodej co vím trestný není.Pokud je to HEX CAN kabel,tak prodej trestný je jde li o klon-China,protože on v sobě obsahuje"licenci "vztahující se k programu VAG COM(VCDS). Znám se osobně s jedním právníkem,který zastupuje p.Svobodu-offic.zástupce RossTech,tedy je ofic.prodejcem kabelů a oni už podnikli kroky proti nelegálním prodejcům kabelů.Dost se to rozebíralo na diesel fóru,poněvadž z tama pár lidí kvůli tomu bylo na kriminálce k podání vysvětlení o původu kabelu.Lze to tam dohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 nemas nahodou link na tu temu na diesel foru? trochu jsem to tam prechazel ale nejak jsem na to nenatrefil...dik jinak p.Svobodu znam taky osobne, byl jsem u nej v Praze na firme a vazne sikovni lidi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 ja necituju odpoved prede mnou, pouzil jsem tlacidlo "odpovedat" a ne "citovat" tak me tu uz PROSIM nebuzerujte, Dakujem Nikdo Tě nebuzeruje. Ale příspěvky cituješ!!! Proč myslíš, že tam máš to QUOTE(paldous @ 6.1.2010, 13:08 Třeba COSBY, ten necituje a proto tam QUOTE nemá Tlačítko CITOVAT slouží k odpovědi na víc příspěvků najednou. Např, když ti 10 lidí bude přát k narozkám, tak u každýho příspěvku ťukneš na citovat a odpovíš všem. Tlačítko ODPOVĚZ vedle citovat slouží k ODPOVĚDI na JEDEN konkrétní příspěvek. Já bych ho použil jako reakci na tenhleten tvůj-pokud bych ti to nenapsal do něj. K odpovědi bez citací nebo hned na předešlej příspěvek slouží tlačítko ODPOVĚDĚT nebo RYCHLÁ ODPOVĚĎ dole pod tématem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 link,nemám,probíraolo se to je to asi 3 měsíce zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodik Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 taky velmi hodně se to řešilo na http://checksum.cz/forum/ kam chodí právě i p. Svoboda. Dokonce tam psali,že to může poškodit řj auta,atd. koukni tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.