Publikováno Leden 6, 201015 r Zdravím, chci se zeptat, zda je legální prodej diagnostických kabelů z číny. Jde mi o to, jestli jde policie po software nebo i po samotných kabelech. Díky Upraveno Leden 6, 201015 r od capjackal
Leden 6, 201015 r Pokud je to KKL kabel,prodej co vím trestný není.Pokud je to HEX CAN kabel,tak prodej trestný je jde li o klon-China,protože on v sobě obsahuje"licenci "vztahující se k programu VAG COM(VCDS). Znám se osobně s jedním právníkem,který zastupuje p.Svobodu-offic.zástupce RossTech,tedy je ofic.prodejcem kabelů a oni už podnikli kroky proti nelegálním prodejcům kabelů.Dost se to rozebíralo na diesel fóru,poněvadž z tama pár lidí kvůli tomu bylo na kriminálce k podání vysvětlení o původu kabelu.Lze to tam dohledat.
Leden 6, 201015 r nemas nahodou link na tu temu na diesel foru? trochu jsem to tam prechazel ale nejak jsem na to nenatrefil...dik jinak p.Svobodu znam taky osobne, byl jsem u nej v Praze na firme a vazne sikovni lidi....
Leden 6, 201015 r ja necituju odpoved prede mnou, pouzil jsem tlacidlo "odpovedat" a ne "citovat" tak me tu uz PROSIM nebuzerujte, Dakujem Nikdo Tě nebuzeruje. Ale příspěvky cituješ!!! Proč myslíš, že tam máš to QUOTE(paldous @ 6.1.2010, 13:08 Třeba COSBY, ten necituje a proto tam QUOTE nemá Tlačítko CITOVAT slouží k odpovědi na víc příspěvků najednou. Např, když ti 10 lidí bude přát k narozkám, tak u každýho příspěvku ťukneš na citovat a odpovíš všem. Tlačítko ODPOVĚZ vedle citovat slouží k ODPOVĚDI na JEDEN konkrétní příspěvek. Já bych ho použil jako reakci na tenhleten tvůj-pokud bych ti to nenapsal do něj. K odpovědi bez citací nebo hned na předešlej příspěvek slouží tlačítko ODPOVĚDĚT nebo RYCHLÁ ODPOVĚĎ dole pod tématem!!!
Leden 12, 201015 r taky velmi hodně se to řešilo na http://checksum.cz/forum/ kam chodí právě i p. Svoboda. Dokonce tam psali,že to může poškodit řj auta,atd. koukni tam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.