Přejít na obsah

Prodej čínské diagnostiky - je to legální?


capjackal

Doporučené příspěvky

Pokud je to KKL kabel,prodej co vím trestný není.Pokud je to HEX CAN kabel,tak prodej trestný je jde li o klon-China,protože on v sobě obsahuje"licenci "vztahující se k programu VAG COM(VCDS).

Znám se osobně s jedním právníkem,který zastupuje p.Svobodu-offic.zástupce RossTech,tedy je ofic.prodejcem kabelů a oni už podnikli kroky proti nelegálním prodejcům kabelů.Dost se to rozebíralo na diesel fóru,poněvadž z tama pár lidí kvůli tomu bylo na kriminálce k podání vysvětlení o původu kabelu.Lze to tam dohledat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja necituju odpoved prede mnou, pouzil jsem tlacidlo "odpovedat" a ne "citovat"

tak me tu uz PROSIM nebuzerujte, Dakujem

Nikdo Tě nebuzeruje. Ale příspěvky cituješ!!! Proč myslíš, že tam máš to QUOTE(paldous @ 6.1.2010, 13:08 Třeba COSBY, ten necituje a proto tam QUOTE nemá

Tlačítko CITOVAT slouží k odpovědi na víc příspěvků najednou. Např, když ti 10 lidí bude přát k narozkám, tak u každýho příspěvku ťukneš na citovat a odpovíš všem.

Tlačítko ODPOVĚZ vedle citovat slouží k ODPOVĚDI na JEDEN konkrétní příspěvek. Já bych ho použil jako reakci na tenhleten tvůj-pokud bych ti to nenapsal do něj.

K odpovědi bez citací nebo hned na předešlej příspěvek slouží tlačítko ODPOVĚDĚT nebo RYCHLÁ ODPOVĚĎ dole pod tématem!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...