Hensel Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 jééééé ten je klásnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 ani se nedá určit komu je podobnej .....no nosánek má po Lu a zbytek je podobnej asi sousedovi budu si ho muset prohlídnout víc :smich: :smich: ne doufám, že se vybarví a bude mít i něco ze mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 matka jista otec nejisty hensliku, neboj, to dite se vytvaruje, ale dej tomu cas jinac hezke miminko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 ani se nedá určit komu je podobnej .....no nosánek má po Lu a zbytek je podobnej asi sousedovi budu si ho muset prohlídnout víc :smich: :smich:ne doufám, že se vybarví a bude mít i něco ze mne A co pošťák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 ani se nedá určit komu je podobnej .....no nosánek má po Lu a zbytek je podobnej asi sousedovi budu si ho muset prohlídnout víc :smich: :smich:ne doufám, že se vybarví a bude mít i něco ze mne A co pošťák? hmm k nám chodila pošťačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Taky moc gratuluju a hodně zdraví a ať je hodnej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Nazdar Honzo, moc gratuluji ke krásnému klukovi. Už jsi mu koupil malou Octávku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 (editace) Řečeno mi to bylo už v sobotu večer na sraziku,ale dostal jsem se na net až teď .... Takže hodně štěstí a zdraví mamině a malýmu ... a tobě samozřejmě velká gratulace. Editováno: 1. Květen 2006, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 popřál jsem mu osobně ale jestě jednou Honzíku vše nej ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 gratuluji moc moc pane...a v mimoni to zapijeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Honzíku,vše jsem ti řekl po telefonu,ale ještě jednou big gratulace všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Je to kousek! Kdyz to srovnam s nasi malou, je ted vetsi a tezsi nez ona ve 3. mesici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Honzo, sice opozdene, ale VELKY GRATULACE!! A hlavne hodne zdravicka do zivota!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Honzí už jsme spolu mluvili tááák ještě jednou sůper a gratulejšn všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Nazdar Honzo,moc gratuluji ke krásnému klukovi. Už jsi mu koupil malou Octávku??? no jasně uvidíš na srazu všem moc děkuju dneska si ten poklad dovezu domů tak pak buduou i foto doma v postýlce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 tak jsem honzikovi jeste popral po tydlifonu a tesim se na patecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak také jedna velká gratulace sem na tom tak nák stejne jenže o 19měsíců dřiv mějte se . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 tak si VAše gratulace přečetla i mamča a děkuje také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Mam jeste pridat gratulejshn od pritulky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Mam jeste pridat gratulejshn od pritulky! pokud se ukážete v Chabrech tak ho možná uvidí podle toho jak bude a co bude říkat paní doktorka je tam na chvilinku vemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Mam jeste pridat gratulejshn od pritulky! pokud se ukážete v Chabrech tak ho možná uvidí podle toho jak bude a co bude říkat paní doktorka je tam na chvilinku vemu No, vidim to tak na autobus cece Ale vyridim ji to, tohle ji bere, zenska no Ja uz zacinam bejt nepojizdnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 ahoj Jeníku velká gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 díky díky a tady pár nových foteček takhle vypadal, když přijel domů z porodnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 krteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.