Tomino1 Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Zobrazuje Vam Columbus radiotext? tzn nazvy interpretov a skladieb hranych v radiach? V manuali od Columba to spomenute nieje. Mne to nezobrazuje nic aj ked na 100% viem ze ta stanica v danom momente vysiela radiotext. A par ludi mi uz vravelo ze na ich Columboch to zobrazuje. V nastaveniach nic take ako zap/vyp. radiotext nieje. Na obr. radio Express ktore vysiela radiotext stale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Zobrazuje v pohodě, nic jsem nenastavoval. Ale název písničky včetně interpreta projde displejem asi 3x a pak už je jen název stanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 9. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2010 No a ked mne neprechadza cez display nic,tak cim to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandel1 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Neni to nahodou tim, ze se trvale na displeji ukazuje cas? U prehravani mp3 (v pripade ze je zapnuty v nastaveni zobrazeni casu) se nazev taky na chvili zobrazi a pak tam skoci cas. Nazev alba a interpreta to ukazuje stale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Aj to ma uz napadlo...ak vypnem zobrazenie casu tak to je prazdne,nic tam nieje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 No pokiaľ viem, tak Columbus radiotext zatiaľ nemá. Ak to niekomu zobrazuje, tak má Bolero a nie Columbus. Vyzerajú veľmi podobne, len mu chýbajú dva gombíky po bokoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Nie,...urcite maju Columbus a zobrazuje sa radiotext... skusim zohnat fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 To som fakt zvedavý. Táto funkcia radiotext je v režime rádio, keď stlačíš Extra, bohužiaľ len na rádii Bolero, Columbus túto funkciu zatiaľ nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Tak to zítra nafotím, mám Columba a v pohodě to ukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Tak mi to nedalo a šel jsem do auta. Vyfotit to v tý tmě moc nejde, ale při nové písničce se objeví název skladby a jméno interpreta a pak je to vystídáno názvem stanice. Teď na evropě 2. Je možný, že ten vysílač, na kterým jsi radio fotil RT nevysílá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) Evropa2 vysílá tyhle informace jako informaci o názvu stanice...to je něco jiného Předpokládané řešeni: 45 týden / 2010 Radiotext FM: Display of additional informantion transmitted by RDS (currently supported by Navigations RCD310, RCD510, RNS310 and RNS 315). Editováno: 10. leden 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 2 ferda25: Aha, tak to jsem netušil :-( Jak je to u vás se sněhem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Tak dokaze to teda ten columbus, alebo nie???? Na nejakej fotke od znameho co mi tvrdi ze sa mu to zobrazuje pracujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Tak mi to nedalo a šel jsem do auta. Vyfotit to v tý tmě moc nejde, ale při nové písničce se objeví název skladby a jméno interpreta a pak je to vystídáno názvem stanice. Teď na evropě 2. Je možný, že ten vysílač, na kterým jsi radio fotil RT nevysílá. Vravim prave ze som si na 100% isty ze v tom momente RDS radiotext vysielalo...skusal som aj europu 2 a i. ale nezobrazilo sa nic ani pred pesnickou,pocas,ani po pesnicke:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Vravim prave ze som si na 100% isty ze v tom momente RDS radiotext vysielalo...skusal som aj europu 2 a i. ale nezobrazilo sa nic ani pred pesnickou,pocas,ani po pesnicke:( Pokud máš navolenou stanici a začně písnička ,zobrazí se její název po dobu cca 30 sec jak na trinaxu,tak i na maxidotu. potom název vypne. pokud ji naladíš v půlce, nic se nezobrazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Pokud máš navolenou stanici a začně písnička ,zobrazí se její název po dobu cca 30 sec jak na trinaxu,tak i na maxidotu. potom název vypne. pokud ji naladíš v půlce, nic se nezobrazí. Mam columba asi 4-5 mesiacov a za ten cas som nevidel ani 1 radiotext,otazka znie preco sa mi nezobrazuje,aj ked zvolene radio radiotext vysiela.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Nato som sa tiez pytal ale nikto mi nevedel odpovedat. Mne to tiez nechce ist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Je neuveritelne ze ked chce niekto nieco odomna,tak sa idem roztrhat,ale ked ja od nich,tak mi nevedia urobit ani jednu posratu fotku radiotextu na Columbuse! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 No veru...ale ak si vsimnes je tu par ludi ktori tvrdia ze im to ide.... Ja rozmyslam ze ci to nebude tym ze to nevie len superbacky 3TO a oktaviacky hej. hmm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Vyfotím Ti to, ale jak píše ferda25 - E2 to vysílá jako součást názvu stanice, tak to asi nebude ten pravý radiotext. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Skus prosim... my mame tiez E2,ale ta nevysila nic:( takze seci co mi pisali ze im to radiotext zobrazuje mali asi naladenu E2 (cesku),ktora to vysiela do nazvu E2,ale radiotext to nieje,dobre tomu rozumiem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 proč řešíte takové kraviny??Copak je to důležité?při řízení čumím na cestu a né na nějaký zasraný text který proběhne na displeji.Toto fakt nechápu proč je to důležité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 ...takový tetris na Maxi-Dotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 proč řešíte takové kraviny??Copak je to důležité?při řízení čumím na cestu a né na nějaký zasraný text který proběhne na displeji.Toto fakt nechápu proč je to důležité Ked hraju raz za cas nieco dobre, chcem vediet co to je,mozem? Preto tu riesime taku sprostost...mozno je takych viac,co chcu vediet co pocuvaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 ...takový tetris na Maxi-Dotu. Jé, to bysem moooooooc chtěl, šlo by To? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.