Přejít na obsah

12 V v motorovom priestore.

dann

Doporučené příspěvky

Viete mi poradit, ktory zariadenie v motorovej casti je automaticky stale napajane 12V z AKU od momentu nastartovania az do momentu vypnutia motora. Potrebujem jedno zariadenie napajat len ked je motor nastartovany {inak mi vycuca baterku}. Fabia Clasik 1,4 8V, bez klimy, ABS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viete mi poradit, ktory zariadenie v motorovej casti je automaticky stale napajane 12V z AKU od momentu nastartovania az do momentu vypnutia motora. Potrebujem jedno zariadenie napajat len ked je motor nastartovany {inak mi vycuca baterku}. Fabia Clasik 1,4 8V, bez klimy, ABS.

Ake zariadenie to je????

Odkaz ke komentáři

Asi ma niektory nepochopili. Mna skor zaujima na ktorom zariadeni alebo spotrebici v motorovej casti sa TRVALE objavi napatie 12V bud po otoceni klucika alebo po nastartovani a po zhasnuti motora alebo vytiahnuti klucika sa napatie strati.

Odkaz ke komentáři

trvalé napětí je na baterce. to, co hledáš je spínané napětí

třeba spínač zpátečky je pod proudem pouze po zapnutí klíčku, takže to je to, co hledáš.

doporučil bych třeba relátko, které budeš spínat tímto napětím.

píšeš, že řj lpg bere 22mA - to nic není!!!

Odkaz ke komentáři

Ano, mas pravdu ze 22mA nic nieje ked je teplo. V zime je to uz dost. Si zober : samotny odber auta cca 20mA+ RJ LPG 22mA+ alarm Magicar 20mA + autoradio, samoblikajuce LED vo dverách+....(uz ma nic nenapada) + par dni statia v zime. To je uz dost velky odber po 1/2 hod na 4 rocnu Vartu Blue Dynamic (44Ah). Preto sa snazim znizit TRVALY odber prudu.

Odkaz ke komentáři

Keby som to chcel riesit neodborne tak kaslem na forum a nejak to zbastlim. Ale ja som dal sem otazku preto ci existuje aj nejaka lahsia cesta ako ta ako by sa to malo urobit. Zaver je ze natiahnem drot zo spinacky, alebo s S-kontaku a RJ LPG bude napajana az po otoceni kluca. Dakujem za rady.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...