davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 (editace) ......mam jiny system.....pouzivam pritelkyni.... Editováno: 16. Únor 2010, autor: davidenqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 <!--quoteo(post=1348028:date=8.2.2010, 15:34 :name=bojler)--><div class='quotetop'>QUOTE(bojler @ 8.2.2010, 15:34 ) <a href="index.php?act=findpost&pid=1348028"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Kolik máte u FII a FIIC volného prostoru na tyčce vzpěry v zavřeném stavu?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Kdýž daš ještě podložky tak těch 32mm je akorát. opravdu nikdo nevíte kolik je tam mm - rozhodl jsem se testovat, tak ať vím, do čeho du. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Mrknu se ti kolik je tam az dneska dorazim !!! FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Perfektni. Jeden Helmut sice pise, ze nejde, ale zkusim s tim zaexperimentovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Sem to ale kokot a zapoměl na to No tak ja se polepšim Do pondělka to tu je :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Tak včera sem se s tim snažil poprat, že to změřim. Poradíte mi někdo jak ?? Když zavřu kufr jsou vzpěry schovany ve žlábku karoserie. Jinak uplně to neotvíralo , takže jsem tam včera nacpal podložku viz manuál - a šlape to teď jak švejcaráky :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Díval sem se, že už pružiny máš. Mně jde o to, jaká část zůstává na té menší stříbrné tyčce vzpěry zašpiněná, tzn. nezasune se. Jestli tam už máš pružinu, tak to asi moc dobře poznat nepude. Jde mě o to, jestli se prostor pro namontování pružin u FII a R nějak zásadně liší. V návodech jsou doporučované pružiny v roztaženém tvaru tuším 32mm, já mám volnýho místa kolem 15mm. Tzn. jestli je takovejdle výchozí stav i u FII a nebo budu muset zkusit kratší a tužší pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Bojle - mám tu vzpěru tmavou celou , takže to vidět neni - bude tam cca 1,5cm to musim dotahnout prez pruzinu ( na dverich je cejtit odpor ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Když sou dveře otevřený, je nahoře upevněná trubka a z ní leze stříbrná trubka menší, zasunujou se do sebe. To myslím. No a mně jde o to, o kolik přesahuje ta stříbrná tu černou v zavřeným stavu. Já to poznám i bez kaskadérování, protože část, která se nezasunuje je zaprasená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 sem asi debil a nevim co myslis... vzpery mam tmave/ je to teda asi neco dalsiho jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 vzpera se sklada z vetsiho valce (cernej) a z neho je vytlacovana stribrna tycka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Panenko Maria ti rikam sem to měl cele venku ( ta vzpera - tlustej válec + tyčka + plastovej blbec na konci hubené tyčky :DD ( obojí je černé jak bota ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Maruška za to nemůže p.s. já to mám taky černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) opravdu nikdo nevíte kolik je tam mm - rozhodl jsem se testovat, tak ať vím, do čeho du. bojler: šel jsem kvůli Tobě do garáže,a podle stop které to zanechává na tyčce tam je 18,3 až 18,5mm. Je to poměrně dobře vidět.A to mám 2 dioptrie. Editováno: 3. Březen 2010, autor: miwal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 evers a pešír: já mám tu vnitřní sříbrnou jako tady na tomhle obrázku: Cely o co mně jde je zjistit kolik místa zbyde po zavření kufru mezi větším válcem, zde stříbrnou tyčkou a tou koncovkou s úchytem. Dá se to zjistit i při otevřeném kufru, protože na té "nikdynezasunuté" části je bordel, který se na zasouvané "utírá". miwal: ty poznáš se dvěma dioptriema délku na desetiny mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 to co mas ty stribrne mam tmave ( nepoznam to podle bordelu ) :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 ja som ta pochopil hned od zaciatku neviem co henti nevedeli pochopit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 bojler:jednak jsem makal na výstupní kontrole a jednak existuji různá měřidla. Jinak,děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Na mě to dělalo dojem, žes to odhadl od oka No každopádně, vypadá to, že toho prostoru je u R zhruba o půl centimetru míň. Tak večer až bude čas trohu zakalkuluju a když holt nikdo nebyl schopnej napsat, jestli mu to šlo nebo ne, stanu se testovacím králíkem u R já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 U Tebe to vypadá na délku 25mm, podle tabulky. Jdi do toho, budeš první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 bojler: máš na to fandim ti a ty máš ale péro! (vzpěru) takovou pěknou, stříbrnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Bojle odkud jsi , poskytnu ti péro na hranííí ( zní to dost divně ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 na co hned nemyslíte hambáři jedni!!! ani mi to zezačátku nedocvaklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.